Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kamoška zbalila dopraváka...snáď bude prítulná k nemu, potom mám skúšky v suchu :) :lol:

Zverejnené

to sa este nevie :lol: ale dufam ze to bude tento rok :)

akurat viem ze su take chyry ze to vyjde 7.7.2007 ale to sa len tak sepka, lebo by to bol taky pekny datum...

Zverejnené

bol som zaplatit pokutu bláznivú, dnes bol posledny den splatnosti

Zverejnené

Zajtra idem do BA, mám odvoz, brat mi požičal mp3, možno kúpim gitaru, je mi faaajňe :lol:

Zverejnené

super vecer s dvomi kamoskami, nas kazdorocny predsilvestrovsky ritual, ked spime u niektorej s nas, celu noc prekecame, uvarime si cajiky, tentokrat aj vinko bolo :) dobre bolo :lol:

a do mojej "zbierky" vankusikov pribudol dalsi pekny kus, taky oranzovy so vsitymi sklickami, kraasny...a este uplne ma potesila knizka od James Hilton - Strateny obzor, uzasna kniha, nedala sa nikde zohnat, kamoska nasla nahodou v antikvariate :)

super vecer a dnes ku mne pride na niekoko dni spat priatel, tesim tesim ;)

Zverejnené

jedééééén supéér spéééééééééééééévvvvvv :lol:

Zverejnené

ako som si tak vo stvrtok liezla po Pustevnach, narazila som na krasneho hafanka....

hodila som pokec s panickou a urobila photo

a hlavne pre Bronta :lol:

SAMOJED

Zverejnené

Mama je zajtra aj napozajtra preeec :lol: Niekde pri KE ci kde, to je jedno, hlavne ze nie je doma :)

Zverejnené

moj zaludok konecne prestal byt nachylny vytlacit to kungpao, co som zjedol pred hodinou...

Zverejnené

Andrejka a jej kolegyna su skoro vzdy zabavne. :lol:

Zverejnené

:lol: stretko s forumakmi v meste (havarka, cicavec, hisham, neskor aj hacker a ja)

Zverejnené

Konečne som podočitoval (niektoré len popreklikával :lol: ) čo ste tu popísali kým som tu nebol :)

Zverejnené

krasny dnik, mile darceky a konecne som dostala od priatela kvetinku :lol: on mi este nikdy ziadnu nekupil na ziadny sviatok :) :)

Zverejnené

Éčko z písomky ktorá je akože najväčšie sito v prváku :lol:

Zverejnené

včerajšie milé stretko, aj keď som musela zabiť pár hodín v buse, oplatilo sa :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov