Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prestaňteeeeeeeeeee :) :)

mne skutočná škola po niekoľkých mesiacoch začína až budúci week, nemám nič naisto, ani známky si neviem, a ešte idem dobiehať týždeň a pol

a zrazu chcú všetci skúšať maturitné otázky...aaaaa, to aby som si ich už zohnala ;) :lol: ;)

takže choďte s vašim havajom dakam ;)

Zverejnené

Asi to, ze som sa dostal ku sluchadlam a mozem pocuvat po nete music aku chcem a to, ze som sa dnes zahral na Jeziska....

Zverejnené

ja som precital ze zamknut

nastastie vysla povodna alternativa a tak nebolo potrebne nikoho nikam zamykat, nastastie :) poslusne hlasim, ze otca som presvedcila....este musim pokecat s bratom, aby sa necitil ukrivdeny a tak a potom pridu narad jeho rodicia, toho sa fakt bojim :lol:

ale aj tak sa tesim ;) :)

Zverejnené

:) :) ;)

konecne mam hotovo seminarku a prezentaciu

a vecer sa pekne ozerem :lol: ;)

Zverejnené

z latinciny mam 199,5 boda co je 99,75% najlepie z celeho rocnika a to som tam vlastne cudzinec medzi nimi :lol:

skoda, ze nemam tych cistych 100% - to by bola dobra haluska, ze ja -ekonom studujuci management, matematiku a financie im tam pridem na FiF UK philozophkom duchaplnym vlasatym mudrlantskym vytriet katzera :)

jaj ze som ja nesiel studovat jazyky - som mohol byt ina capacita

Zverejnené

pride mi na Vianoce sestra... JAAAAJ NADHERAAAA... to asi, ze som ju spomenula nedavno na fore.... :lol:

Zverejnené

No nie som ja somar? Ale sa mozem pochvalit, ze od augusta som bol z partie hadam prvy, co sa stretol a pokecal s jednou milou babou z nedalekej dediny. Ale pritom sedela v buse predo mnou, kde som mal oci??? :lol:

Zverejnené

doll je in seventh heaven

a zas je za tym chlap :lol: :)

stretla som dnes toho, s ktorym som pred pol rokom prezila velmi pekne obdobie...Aaaaach jaj...preco len nanho myslim???

a este ma potesila citacka pamätovych kariet...35 in 1 :)

Zverejnené

stretla som dnes toho, s ktorym som pred pol rokom prezila velmi pekne obdobie

no... a to je ktorý tentokrát...? :lol:
Zverejnené

Dnes som zmákol poslednú zápočtovku, takže ma čaká krátky havaj, kým nezačnem prípravu na skúšky :lol:

(pre niektorých detailistov, čo sa občas prekliknú :) )

Zverejnené

Doobeda som mala celý dom len pre seba, tak som to patrične využila :lol: :)

A potešila ma fajčkamoška (konečne správne rozhodnutie :) )

Zverejnené

Momentalne som v 100%-nom deliriu, pustam si Tiësta, konkretne Adagio for Strings, to ma vzdy dostane do perfektnej nalady!

Zverejnené

MASAKER! YCosmic Gate simpustam! Potesila ma kvalitna kapustnica a celkom kvalitny dozvuk v jednom oblubenom podniku... :lol:

Zverejnené

no... a to je ktorý tentokrát...? :lol:

kurna, axel, ten smajlo mi tam nejak nesedi :)

aaale, to bol byvaly, ale ako vidno, asi on je ten jediny z tych vsetkych, ktoreho by som v skutocnosti chcela :)

kvoli nemu by som sa ani len na ineho nepozrela....prisaaamvacku

Zverejnené

Nikto odo mna nic mimoriadne nechcel. Uz maju Predvianocnu atmosku vsade. To mi vyhovuje. Pustam si muzicku. A potesilo ma zopar hlasok od zopar ludi.

Zverejnené

ze ma prave bali spoluziacka :) zial v Adobe Readeri ja moc robit neviem, takze si bude musiet vymysliet nieco ine :lol:

edit: LOL len som toto dopisal a uz tu bola zase. skoro som infarkt od laku dostal. to vyzeram ako taky pocitacovy expert?? :)

Zverejnené

edit: LOL len som toto dopisal a uz tu bola zase. skoro som infarkt od laku dostal. to vyzeram ako taky pocitacovy expert?? :)

a to ty si nevedel take, ze my zenske si najdeme nejaku zamienku aby sme mohli byt s nasim objektom tuzby??? :lol:

takze, CHCE TA..hmmmm :)

Zverejnené

dnes som ozdobila nas nadherny novy vianocny stromcek a je naozaj kraasny :lol: :))

Zverejnené

ON NÁM TO PREDĹŽIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja neverím, ja toho tretieho do školy pre istotu pôjdem, ja neverím, že NÁŠ!!! gympel má dlhšie voľno ako treba :) :lol: :)

Zverejnené

Nemachruj aj nám to predĺžil a skoro všetky školy majú tiež voľno, keď nie všetky. :lol:

Zverejnené

nemajú všetky, u nás nejaké základky nejdú

ale MY !!!! máme

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov