nutrinka Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 prestaňteeeeeeeeeee :) :) mne skutočná škola po niekoľkých mesiacoch začína až budúci week, nemám nič naisto, ani známky si neviem, a ešte idem dobiehať týždeň a pol a zrazu chcú všetci skúšať maturitné otázky...aaaaa, to aby som si ich už zohnala ;) :lol: ;) takže choďte s vašim havajom dakam ;)
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Asi to, ze som sa dostal ku sluchadlam a mozem pocuvat po nete music aku chcem a to, ze som sa dnes zahral na Jeziska....
Andulqa Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 ja som precital ze zamknut nastastie vysla povodna alternativa a tak nebolo potrebne nikoho nikam zamykat, nastastie :) poslusne hlasim, ze otca som presvedcila....este musim pokecat s bratom, aby sa necitil ukrivdeny a tak a potom pridu narad jeho rodicia, toho sa fakt bojim :lol: ale aj tak sa tesim ;) :)
cizy Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 :) :) ;) konecne mam hotovo seminarku a prezentaciu a vecer sa pekne ozerem :lol: ;)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 z latinciny mam 199,5 boda co je 99,75% najlepie z celeho rocnika a to som tam vlastne cudzinec medzi nimi :lol: skoda, ze nemam tych cistych 100% - to by bola dobra haluska, ze ja -ekonom studujuci management, matematiku a financie im tam pridem na FiF UK philozophkom duchaplnym vlasatym mudrlantskym vytriet katzera :) jaj ze som ja nesiel studovat jazyky - som mohol byt ina capacita
sumeru Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 pride mi na Vianoce sestra... JAAAAJ NADHERAAAA... to asi, ze som ju spomenula nedavno na fore.... :lol:
chorche Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 No nie som ja somar? Ale sa mozem pochvalit, ze od augusta som bol z partie hadam prvy, co sa stretol a pokecal s jednou milou babou z nedalekej dediny. Ale pritom sedela v buse predo mnou, kde som mal oci??? :lol:
doll Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 doll je in seventh heaven a zas je za tym chlap :lol: :) stretla som dnes toho, s ktorym som pred pol rokom prezila velmi pekne obdobie...Aaaaach jaj...preco len nanho myslim??? a este ma potesila citacka pamätovych kariet...35 in 1 :)
Sniper Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 stretla som dnes toho, s ktorym som pred pol rokom prezila velmi pekne obdobieno... a to je ktorý tentokrát...? :lol:
Ignatius Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 Dnes som zmákol poslednú zápočtovku, takže ma čaká krátky havaj, kým nezačnem prípravu na skúšky :lol: (pre niektorých detailistov, čo sa občas prekliknú :) )
hisham Zverejnené 16. December, 2006 Zverejnené 16. December, 2006 Doobeda som mala celý dom len pre seba, tak som to patrične využila :lol: :) A potešila ma fajčkamoška (konečne správne rozhodnutie :) )
chorche Zverejnené 17. December, 2006 Zverejnené 17. December, 2006 Momentalne som v 100%-nom deliriu, pustam si Tiësta, konkretne Adagio for Strings, to ma vzdy dostane do perfektnej nalady!
Polaris Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 Dnes ma potesil tento nevucicky firemny telefonik :lol: A pred tyzdnom tento novucicky MP3_Player :) :)
chorche Zverejnené 19. December, 2006 Zverejnené 19. December, 2006 MASAKER! YCosmic Gate simpustam! Potesila ma kvalitna kapustnica a celkom kvalitny dozvuk v jednom oblubenom podniku... :lol:
doll Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 no... a to je ktorý tentokrát...? :lol:kurna, axel, ten smajlo mi tam nejak nesedi :) aaale, to bol byvaly, ale ako vidno, asi on je ten jediny z tych vsetkych, ktoreho by som v skutocnosti chcela :) kvoli nemu by som sa ani len na ineho nepozrela....prisaaamvacku
chorche Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Nikto odo mna nic mimoriadne nechcel. Uz maju Predvianocnu atmosku vsade. To mi vyhovuje. Pustam si muzicku. A potesilo ma zopar hlasok od zopar ludi.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 ze ma prave bali spoluziacka :) zial v Adobe Readeri ja moc robit neviem, takze si bude musiet vymysliet nieco ine :lol:edit: LOL len som toto dopisal a uz tu bola zase. skoro som infarkt od laku dostal. to vyzeram ako taky pocitacovy expert?? :)
doll Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 edit: LOL len som toto dopisal a uz tu bola zase. skoro som infarkt od laku dostal. to vyzeram ako taky pocitacovy expert?? :)a to ty si nevedel take, ze my zenske si najdeme nejaku zamienku aby sme mohli byt s nasim objektom tuzby??? :lol: takze, CHCE TA..hmmmm :)
Andulqa Zverejnené 20. December, 2006 Autor Zverejnené 20. December, 2006 dnes som ozdobila nas nadherny novy vianocny stromcek a je naozaj kraasny :lol: :))
cizy Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 este ma to nepotesilo, ale potesi: dnes idem von :lol:
nutrinka Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 ON NÁM TO PREDĹŽIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja neverím, ja toho tretieho do školy pre istotu pôjdem, ja neverím, že NÁŠ!!! gympel má dlhšie voľno ako treba :) :lol: :)
Nokia Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 po 8 dnoch som dokoncil neverending story :lol:
phersu Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 Nemachruj aj nám to predĺžil a skoro všetky školy majú tiež voľno, keď nie všetky. :lol:
nutrinka Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 nemajú všetky, u nás nejaké základky nejdú ale MY !!!! máme
Odporúčané príspevky