Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Kompletny tracklist, ktory aplikoval Paul van Dyk na Energy v roku 2003, konecne viem nazvy mnohych mojich oblubenych skladieb!

Zverejnené

síce v podstate nemám dobrú náladu, pretože...no to je jedno, ale momentálne ma FiF-ka UK potešila viac ako ktokoľvek mohol dnes ;)

jupííííííííííííííííííí, behám po dome a vykrikujem a skáčem a neviem čo :lol: :) ;)

to je pocit, po dlhej dobe :)

Zverejnené

nutrinka,

momentálne ma FiF-ka UK potešila viac ako ktokoľvek mohol dnes

could you be more specific?! :lol:

Zverejnené

zverejnili študijné odbory pre budúci rok a aj podmienky na príjmačky

samé priaznivé veci, otvárajú klasickú archeológiu a nepotrebujem maturitu z matiky na politológiu :lol:

Zverejnené

classickú archeologiu?

nevadi, ze ti za tvoju pracu nikto neda ani korku chleba :lol:

edit: sucheho samozrejme

Zverejnené

a kto hovorí, že tam pôjdem :lol:

ja len že otvárajú, tak môžem nad tým uvažovať

Zverejnené

classickú archeologiu?

nevadi, ze ti za tvoju pracu nikto neda ani korku chleba :lol:

LEG to isté by sa dalo povedať o tých starobylých vymretých jazykoch ktoré študuješ.
Zverejnené

nestudujem :lol:

ja *studujem* nieco ine

Zverejnené

CHujizmus je nakazlivy, potesil BY ma, keby sa nepreniesol aj sem!

Zverejnené

CHujizmus je nakazlivy, potesil BY ma, keby sa nepreniesol aj sem!

myslím že toto je jediný príspevok v ktorom s tebou súhlasí celé Fórum.
Zverejnené

uz som doma.....i ked, cochvila sa budem chciet vratit do Manchesteru :)

a co ma potesilo fakt ze najviac za posledne dni?....sobotna rozlucka s kamaratom :lol: ...vinecko, prijemna hudba, a potom no comment :)

Zverejnené

JUPIIIIIIIIIIII - mam prvy uzavrety predmet.... z kartografia... a dokonca na A... to som necakal ani v najdivokejsich snoch... huraaaaaaaaa... jupiiii... 3 kredity vo vacku... :) :) ;) ;) ;) ;) :lol: ;) ;) a to 40% ludi nespravilo.... ked nam vravel (este predtym ako som sa to dozvedel) ze 8% malo A, tak som si pomyslel ze "pche biflosi" ;)

Zverejnené

sobotna rozlucka s kamaratom :lol: ...vinecko, prijemna hudba, a potom no comment :)

to no comment je čo? Poblili ste sa z toho vína? :)
Zverejnené

sneziloooooooooooo. uplna nadhera aspon na dve hodiny taka chumelica :) :)

a pri tejto mojej nalade na zabitie ma celkom rozveselila tato tema lebo som videl andulkin avatar ;) :lol:

Zverejnené

Mazmar :)

som rada ze som ta rozveselila :)

mna dnes velmi potesilo, ze sme sa s priatelom konecne odhodlali opytat mojej mamy (aspon), ci by u nas nemohol byvat a kupodivu to slo lahsie, nez som ocakavala. povedala, ze jej by to nevadilo ;) este zmaknut otca, a to najhorsie oznamit to jeho rodicom :lol: ;)

;)

Zverejnené

ja som precital ze zamknut :lol: i ked aj to by bolo riesenie, ak by nevyslo to zmaknut :) :)

Zverejnené

tisíc za mnou...wow, už sa cítim ako fríspejsová vykopávka

potešilo ma to, myslela som, že nedožijem :lol:

Zverejnené

este zmaknut otca, a to najhorsie oznamit to jeho rodicom

ja som precital ze zamknut :)

:lol: :) ;)
Zverejnené

Dnes som ukoncil dalsie dva predmety...

uz mam 3 Áčka :):lol:;);) ale vzhladom na to ake pisomky ma cakaju, tak sa éra Áčiek skončila :) ;)

Zverejnené

Mám to za jedna z fyzy! :lol:

Nechápem :)

+ pekné posedenie v školskom filmovom klube (jupí) a dočítala som tých 200 strán :)

Zverejnené

-dva predmety su za mnou

-konecne som kupil jedno dvd Freddie Mercury Tribute Concert co som po celej bratislave zhanal

-dnes som mal predposlednu prednasku

este v stredu anglictina a az do januara havaj

Zverejnené

Zápočtovka z logiky bola ľahšia než som myslel, takže by som mal mať slušne bodíkov pred skúškou... :) Ešte zajtra ak dám Metódy inžinierskej práce, mám havaj aj ja... :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov