chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Kompletny tracklist, ktory aplikoval Paul van Dyk na Energy v roku 2003, konecne viem nazvy mnohych mojich oblubenych skladieb!
Ajk Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Prave som si spravil za 20s referat :lol:
nutrinka Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 síce v podstate nemám dobrú náladu, pretože...no to je jedno, ale momentálne ma FiF-ka UK potešila viac ako ktokoľvek mohol dnes ;) jupííííííííííííííííííí, behám po dome a vykrikujem a skáčem a neviem čo :lol: :) ;) to je pocit, po dlhej dobe :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 nutrinka, momentálne ma FiF-ka UK potešila viac ako ktokoľvek mohol dnes could you be more specific?! :lol:
nutrinka Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 zverejnili študijné odbory pre budúci rok a aj podmienky na príjmačky samé priaznivé veci, otvárajú klasickú archeológiu a nepotrebujem maturitu z matiky na politológiu :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 classickú archeologiu? nevadi, ze ti za tvoju pracu nikto neda ani korku chleba :lol: edit: sucheho samozrejme
nutrinka Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 a kto hovorí, že tam pôjdem :lol: ja len že otvárajú, tak môžem nad tým uvažovať
Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 classickú archeologiu? nevadi, ze ti za tvoju pracu nikto neda ani korku chleba :lol:LEG to isté by sa dalo povedať o tých starobylých vymretých jazykoch ktoré študuješ.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 nestudujem :lol:ja *studujem* nieco ine
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 CHujizmus je nakazlivy, potesil BY ma, keby sa nepreniesol aj sem!
hisham Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Mmm dobre som si dnes (resp už včera) pospala.
Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 CHujizmus je nakazlivy, potesil BY ma, keby sa nepreniesol aj sem!myslím že toto je jediný príspevok v ktorom s tebou súhlasí celé Fórum.
doll Zverejnené 12. December, 2006 Zverejnené 12. December, 2006 uz som doma.....i ked, cochvila sa budem chciet vratit do Manchesteru :) a co ma potesilo fakt ze najviac za posledne dni?....sobotna rozlucka s kamaratom :lol: ...vinecko, prijemna hudba, a potom no comment :)
Ajk Zverejnené 12. December, 2006 Zverejnené 12. December, 2006 JUPIIIIIIIIIIII - mam prvy uzavrety predmet.... z kartografia... a dokonca na A... to som necakal ani v najdivokejsich snoch... huraaaaaaaaa... jupiiii... 3 kredity vo vacku... :) :) ;) ;) ;) ;) :lol: ;) ;) a to 40% ludi nespravilo.... ked nam vravel (este predtym ako som sa to dozvedel) ze 8% malo A, tak som si pomyslel ze "pche biflosi" ;)
Sniper Zverejnené 12. December, 2006 Zverejnené 12. December, 2006 sobotna rozlucka s kamaratom :lol: ...vinecko, prijemna hudba, a potom no comment :)to no comment je čo? Poblili ste sa z toho vína? :)
Mazmar Zverejnené 12. December, 2006 Zverejnené 12. December, 2006 sneziloooooooooooo. uplna nadhera aspon na dve hodiny taka chumelica :) :) a pri tejto mojej nalade na zabitie ma celkom rozveselila tato tema lebo som videl andulkin avatar ;) :lol:
Andulqa Zverejnené 13. December, 2006 Autor Zverejnené 13. December, 2006 Mazmar :) som rada ze som ta rozveselila :) mna dnes velmi potesilo, ze sme sa s priatelom konecne odhodlali opytat mojej mamy (aspon), ci by u nas nemohol byvat a kupodivu to slo lahsie, nez som ocakavala. povedala, ze jej by to nevadilo ;) este zmaknut otca, a to najhorsie oznamit to jeho rodicom :lol: ;) ;)
Ajk Zverejnené 13. December, 2006 Zverejnené 13. December, 2006 ja som precital ze zamknut :lol: i ked aj to by bolo riesenie, ak by nevyslo to zmaknut :) :)
nutrinka Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 tisíc za mnou...wow, už sa cítim ako fríspejsová vykopávka potešilo ma to, myslela som, že nedožijem :lol:
Sniper Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 este zmaknut otca, a to najhorsie oznamit to jeho rodicomja som precital ze zamknut :):lol: :) ;)
Ajk Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Dnes som ukoncil dalsie dva predmety... uz mam 3 Áčka :):lol:;);) ale vzhladom na to ake pisomky ma cakaju, tak sa éra Áčiek skončila :) ;)
hisham Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Mám to za jedna z fyzy! :lol: Nechápem :) + pekné posedenie v školskom filmovom klube (jupí) a dočítala som tých 200 strán :)
cizy Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 -dva predmety su za mnou-konecne som kupil jedno dvd Freddie Mercury Tribute Concert co som po celej bratislave zhanal-dnes som mal predposlednu prednasku este v stredu anglictina a az do januara havaj
Ignatius Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Zápočtovka z logiky bola ľahšia než som myslel, takže by som mal mať slušne bodíkov pred skúškou... :) Ešte zajtra ak dám Metódy inžinierskej práce, mám havaj aj ja... :lol:
Odporúčané príspevky