Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

krstny vyhral volby :lol: tak nech sa mu dari :)

:)

Zverejnené

nejakú chvíľu ma už teší, dnes som videla finálnu podobu dlhotrvajúcej práce ...

od 5.decembra pôjdu v stv upútavky na Športovca roka, 21. bude samotný program, a všetky 3D grafiky sú synovou prácou aj v upútavkách aj v samotnom programe ...

/ehm ... to je talent po maminke :lol: :) /

Zverejnené

krstny vyhral volby :) tak nech sa mu dari ;)

Takže vravíš že tam máš známosť? Takže keby sme niečo v tej dedine čo kde to vyhral, niečo potrebovali tak nám to vybavíš? :lol:
Zverejnené

Takže vravíš že tam máš známosť? Takže keby sme niečo v tej dedine čo kde to vyhral, niečo potrebovali tak nám to vybavíš?

samozrejme :lol:

na vianocnych trhoch v inchebe, som si kupila krasne farebne ponozky, krasne cervene rukavice s bielym vzorom a uplne najviac ma potesil naadherny dazdnik s motivom Monetovho obrazu Impresia: Vychod slnka :)

Zverejnené

Bodíky zo zadania, s ktorými som sa už rozlúčil... Dodatočné opravy takéhoto typu potešia :lol:

Zverejnené

Test z litiky sa presunul zo zajtrajška na pondelok! :lol:

No a prechádzka s foťákom, hudbou v ušiach a mnou (a akosi často sa po mne otáčali chlapi - asi mám dnes nejaké zvláštne fluidum :) )

Zverejnené

s ekonomie sme ukoncili semester a ja som sa zmestil do predterminu :lol: :) :) (kokos, divne to je, na ZS a G som sa vzdy tesil ked bola pisomka co najneskor, a teraz sa ideme pobit o to kto si ju skor napise a bude mat za sebou)

Zverejnené

Úspešný upgrade testovacieho Fóra, Blogu a Galérie na najnovšie verzie.

Zverejnené

take neskutocne stastie som mal, ze az som z toho mimo.

situacia bola takato:

potrebujem sa v piatok pred vianocami dostat z brna domov. nasli sme autobus, ktory ide v piatok poobede, tak sme chceli rezervovat listky ... to slo ale az 15 dni pred odchodom, t.j. polnoc pred stvrthodinou. reloadoval som bukovaciu stranku kazdych 10 sekund, az to zacalo ist. o 00:01 som objednal 2 listky pre seba a kamosa. o 00:02 pocujem z vedlajsej izby nadavky. idem sa spytat co je a dalsi kamarat mi vravi "uz je plny". za 90sekund sa vystrielali rezervacky na bus. kua.

Zverejnené

Ignat,

Z druhej zápočtovky z matalýzy 19 bodov

kolko!? nechces ma doucit na moju piatkovu? :lol:

Zverejnené

Dokončený glosár na anglinu a že som uhádol film z obr.

Zverejnené

V hrubých rysoch dokončený program, čo odovzdávam budúci týždeň, takže tie kozmetické úpravy už si môžem nechať na neskôr a môžem sa vrhnúť a ďalší predmet... Pekne to odsýpa :lol:

Zverejnené

Nebola som v skoole a ani v pondelok nejdem. :lol:

Akoze som chora, este aj doktorka ma vypisala, aj ked nechapem preco, ked mi dokopy nic nie je (asi som dobra simulantka alebo co :) )

Zverejnené

hahá! :lol: axel prišiel o všetky moje fotky, čo mal v PC! :) niežeby som bola škodoradostná, ale potešilo ma to :)

Zverejnené

Však počkaj keď ja ťa stretnem...

tak čo?

juchú.. sa teším....!!!!! :lol: game je doma!!!!! :)

Zverejnené

potesi ma to az rano,ale idem do viedneeeee, hura, hura hura :lol: :) , aj ked len na par hodin, ale aj tak sa strasne tesim,milujem to mesto

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov