Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

- aaaaaaaaa našiel som hodinky

boli za postelou padnuté a ja som si už myslel, že som ich stratil

Zverejnené

sice by sa to hodilo skor do temy co ma rozosmialo, ale sem to ide lepsie kedze to sem axel napisal :lol:

"Doll niečo by som napísal, ale to by ma čakal vážny pohovor s mojou star... milou"

axel, kolko to ma tvoja frajerka? mala uz 20 aspon? :)

Zverejnené

no ... Axel bude zrejme potešený, keď to jeho star ... mladá prečíta :lol: :)

Zverejnené

prva skuska v tomto roku za sebou...na Acko :lol:

novy vianocny stromcek (konecne!!!), lebo ten stary vyzeral ako keby ho po veternej smrsti z Tatier vyrubali (vazne, mali sme ho strasne dlho, teraz som konecne nasich presvedcila ze toho uz bolo dost) :)

Vianoce sa bliizia Obrázok

:)

Zverejnené

preboha, sak este mesiac je do vianoc :lol:

a uz vsade naokolo vidim vianocne akcie

ach jaj

nech uz je leto :)

Zverejnené

neverila som, že to niekedy poviem, ale...

súhlasím s nokiom :lol:

Zverejnené

ja tiez nemam rada ked su v obchodoch vianocne akcie uz pomaly v auguste a viem ze je len koniec novembra

ale mna ten stromcek velmi potesil, lebo som sa snazila o novy uz apson takych 7-8 rokov...ten nas bol otrasny

takze tak, preto sa tesim

Zverejnené

Zajtra máme len päť hodín :lol:

edit: Práve som sa dozvedela, že nám odpadla písomka z chémie na zajtra!!! :) :)

Zverejnené

axel to sa nemas moc co radovat, fiat je taka "neporuchova" znacka jak hovado :lol: :)

Zverejnené

...Potesilo ma dnes par sms-iek od kamosa co mi robil tatoo...

a btw, co sa tyka toho TATOO..dont worry, hodim sem potom photo /vsak vezmem zaber iba na tatoo, nie na okolie :lol: /

Zverejnené

dnešná cesta autobusom domov, vybrala som si dobré miesto na sedenie

Zverejnené

taaakze ma potesila

NAVSTEVA MUZEA, presnejsie tohto

NOVE NAUSNICE

NOVE TRICKO A HLAVNE SILTOVKA :lol:

Zverejnené

Konecne som po 2 mesiacoch odovzdal projekt z kartografie. Mal som spravit tri mapy... Na tej c.1 (bola najtazsia tak som ju robil poslednu) som nestihal legendu, preto som je trochu nakrivo :lol:

Zverejnené

prepaaacte, vopred sa ospravedlnujem :lol:

ale ja mam strasne vianocnu a dobru naladu :) ;) :)

a musim to niekde napisat ;)

preco tu nie su vianocne smajliiiky ;)

Obrázok

uz som ticho

Zverejnené

novy wifi router... teraz mozem prispievat na forum aj z hajzla! a to se oplati :lol: :)

(nie ze by som tam teraz sedel)

Zverejnené

Z logiky 14 bodov...:lol: :) :) Som čakal tak o dva-štyri body menej, keď som videl tie riešenia ;)

Zverejnené

juchu, podarilo sa mi zohnat Morphologiu Praslovanskeho Jazyka a teraz sa od toho neviem odtrhnut. :lol: hlavne ze za dvadsat minut mam zapocet z latiny.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov