Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vcerajsi koncert

:) :) ;) :lol: ;) ;)

Hmmmm ty chodis do ucka? ;) Tam som bol jak doma vzdy, ked davali Techno....uz to skomercnili...ufff.....sice zo zaciatku koncerty......ale potom super underground club

Co ma potesilo: Mam na papu rybiskyyyyy ;)

Zverejnené

ako si tak stojím v buse a pekne sa nudím, zrazu jedenej holke sa slúchatok rynie

It's only when I lose myself

in someone else

then I find myself ...

a hneď potom InYourRoom

Zverejnené

Deják a geoša zázrakom za jedna, celá škola oka :lol:

A celý deň je taká pohodička, teraz sa tu rehocem na našej triednej kronike :)

Zverejnené

Mojmu spoluziakovi zo strednej sa vcera narodila dcerka Sara :) :)

Vitaj maly cloviecik :lol: ;)

aj ja cem takee ;)

Zverejnené

jedna strašne zlatá smska a jeden krátky hovor s jednou práve moc šťastnou osôbkou s úsmevom v hlase :lol:

Zverejnené

celý tento deň a jeden príjemný, veľmi príjemný telefonát... ďakujem... :lol:

Zverejnené

TET0VANIE :lol: :)

Ukáááááááááááž!!! Teda ak môžeš... :)
Zverejnené

Tak dneska v poho den. Brat sa vyliecil a konecne po tyzdni muky sa vratil na intrak a ja som pri kompeee :lol:. Nebola som v skole a zbierala som peniaze pre tyrane deti :) Dokopy som vyzbierala len ja 1274 sk :) Ale to inak skupi tito ludia...

Zverejnené

Potešili ma celkom dobré správy o budúcnosti firmy v ktorej ma zdierajú. Ak to vyjde tak budem spokojný.

Zverejnené

vcera som bol na husacine z byvalej firmy a bolo tam uplne super, normalne ma potesilo ako ma privitalo par ludi :lol:

Zverejnené

Ukáááááááááááž!!! Teda ak môžeš... :lol:

to nemozem, je na mieste kde to uvidia iba tí čo budu mat povolenie...chapes :)

Zverejnené

Doll niečo by som napísal, ale to by ma čakal vážny pohovor s mojou star... milou :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov