Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

JAK-X

-kto by povedal, že 4. ostrov dokáže svojou náročnosťou človeka úplne vytočiť a potom priviesť do perfektne uvoľňujúceho stavu

Zverejnené

dnes bol skvely den :lol:

(aj ked nechcem to tu blizsie specificovat)

Zverejnené

slečna Dokonalá mi dnes dala pusu za to, že som jej pomohla upiecť koláč pre jej maminu, aby si ju uzmierila... dokonca sme naň napísali aj venovanie... také roztomilé...

no zdrhla som skôr, než sa presvedčila, že je to vôbec jedlé.. :lol:

Zverejnené

tak sa vam hlasim z domu vdaka novemu disku, ktory som si dneska kupil ... konecne 120GB :lol:

Zverejnené

vcera som si konecne bookla letenku....a za 45libier, co je v porovnani s ostatnymi beznymi cenami v obdobi vianoc /okolo 200libier/ dost dobra pohodka

skoda len, ze sa z anglicka vypracem uz 11.12 :lol: fnuk

a este ma pekne prekvapil priatel v noci...kazal zavriet ocka, a ja uz som si vychutnavala chladivy pocit na mojom tele /lad a jahodky/ .. no bola som v siedmom nebi :)

Zverejnené

už si môžem opravovať chyby v príspevkoch! :lol: :)

toto nechápem, ako to myslíš?
Zverejnené

dnes ideme s kamaratmi von ako za starych cias :lol:

teraz uz nikto nema cas, skola robota...ale dnes ideme piati a urobime si "sportovy" den, najprv turnaj v biliarde a potom v stolnom futbale :)

Zverejnené

toto nechápem, ako to myslíš?

Možno prišla na to, že príspevky sa dajú editovať. :lol:
Zverejnené

60% zvysenie platu :lol: :) + urcenie smerovania mojho dalsieho posobenia vo firme.

Zverejnené

pred minutkou mi dovolal sef, zajtra robim o dve hodky dlhsie, jupiii :)

a este vcera romanticke vecerne povozenie s mojim milackom na takomto mega kolotoci /cely manchester sme mali na dlani :lol: /

toto kolo je z londyna,ale v manchesteri postavili kopiu na nejaky ten den...

Obrázok

Zverejnené

Prave som bol povyseny na kapitana.......idem si zatlieskat :) ;) :lol: :) ;)

Zverejnené

Nuž, nebolo to dnes, ale včera... Po dlhom zháňaní sa mi podarilo zohnať reflexnú vestu do auta... Keď sú už od 1. novembra povinné...

Zverejnené

celkom fajn strávený deň... cheche, klamem! viac než fajn! :lol:

a potešilo ma i príjemné zoznámenie sa so starsim... :)

Zverejnené

:) chudáčik... :) link premeškal stretnutie s mojou úžasnou maličkosťou... :lol: hádam ten čas, ktorý mohol prežiť v mojej vzácnej prítomnosti nestrávil na vécku... ;)

Zverejnené

Včera aj dnes som bola so spolužiačkami zo základnej (po nejakých šiestich rokoch). Bolo celkom fajn.

Zverejnené

v tejto chvíli ma neskonale potešila až dojala jedna ruka na obrazovke... ďakujem... :lol:

Zverejnené

som rad, ze ma konecne prestala boliet kepena po pretrpenom dni

Zverejnené

opäť sa potvrdilo, že sprostí majú šťastie :lol: :)

s tým šťastím, čo ja v škole mám, mi už môžu rovno odovzdať maturitné vysvedčenie :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov