Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes dosla moja sesternica na navstevu ku mne do Blavy.....nevideli sme sa 5 rokov...ani o sebe nepoculi....tak som bol rad, ze som ju mohol zase vidiet :lol: Dufam, ze aj nadviazeme kontakty :)

Zverejnené

Potešila ma moja dcérka, tak ako vždy. Jej bľabotanie začína dávať aký-taký význam.

Zverejnené

odklad zajtrajsej prezentacie

Zverejnené

jj! mna krasne slnecne dopoludnie :lol:

kooonecne sa oteplilo

Zverejnené

Mame kraaasne slnecne pocasie v Blave.....8 stupnov......a takmer bezvetrie......naaaadhera.....uz by mohla jar dorazit konecne. :lol:

Zverejnené

Zaplatiť webhosting - DONE

Zaviesť si internet banking - DONE

Zverejnené

Mna potesil fakt, ze uz len 9 tyzdnov a :) ;) koncim strednu. . . mozno :) . . . ale prazdniny budu urcite :lol:

Zverejnené

podobne, u bratov cechunov hezky.....

a taktiez prijemne, pozitivne reakcie na mna v skole...toš nova doll prisla do skolicky :)

a este ma tesi, sedim si na informatike, profesor pusta madonnu a ja si frcim na nete :) a s kamoskou sa ho snazime dostat do uzkych :lol:

Zverejnené

ze som spravil dekansku skusku z matematickej analyzy! mam to za D! djjjjjh!!!!!!!!! :lol:

Zverejnené

ze som spravil dekansku skusku z matematickej analyzy! mam to za D! djjjjjh!!!!!!!!! :)

blahoželám ... to je rozhodne dôvod na radosť :lol:

Zverejnené

že jednu nepríjemnú povinnosť mám za sebou.. z ktorej som mala včera neodobré pocity...

a zajtra je konečne piatok

Zverejnené

som domaaaaaaaaaaaaaaaa :):):lol:

najhoršie tri dni môjho života mám za sebou,juchúúúú /to už aj v nemocnici bolo lepšie/

Zverejnené

aj mňa to potešilo :lol:

a že zajtra je piatok ešte :)

Zverejnené

som predal moj stary pocitac, keshe nic moc, ale ked si spomeniem este na tie neprijemnosti okolo a este sa mi disk pokazil, tak to dopadlo docela dobre :lol:

Zverejnené

Je piatok, bolo konecne pekne a teoreticky teplo. . . este aj skola bola znesitelnejsia a vecer sa ide niekam :lol: :)

Zverejnené

nie dnes, ale potesilo ma ze v maminej robote potrebovali vkladat letaky do liekov tak budu nejake peniazky :lol: aj v pondelok tam idem este :)

Zverejnené

vyzera to tak, ze zbor nacvici a uvedie moju Omsu G.Dur yeeees :lol:

piatok este budem hovorit s dirigentom :) ..

Zverejnené

L.E.G. von Trips,

toto bude téma, kde ty budeš písať svoje radosti, a ja ti budem chodiť pravidelne gratulovať :lol: :)

Zverejnené

Prišiel mi e-mail, že som vyhral 615 000 EUR !!! :) :lol: :) ;)

Zverejnené

Axel, a kto je platca? nigerijska mafia?

som happy, lebo som si myslel, ze mi odisla dvd pekaren a neodisla.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov