phersu Zverejnené 20. Október, 2006 Zverejnené 20. Október, 2006 Idem na prax do Banskej Bystrice :lol: :) :) ;) ;)
tomassi Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 aj ja mám za sebou orgazmus - prostredníctvom tejto správy ing. Alan Wider je späť
Sniper Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 Aj mňa potešil dnešný orgazmus, len aby všetko fungovalo tak ako má lebo inak za 9 mesiacov tu máme malého fórumačika :lol: (aby náhodou nedošlo k nedorozumeniu: s nutrinkou to nebolo, keďže aj ona tu o tom píše).
Nokia Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 konecne som sa dozvedel ako tak, co budem v novej robote robit :lol:a 25teho idem zmluvu podpisat :)
nutrinka Zverejnené 21. Október, 2006 Zverejnené 21. Október, 2006 (aby náhodou nedošlo k nedorozumeniu: s nutrinkou to nebolo, keďže aj ona tu o tom píše). a čo sme jediní dvaja, čo mali dnes orgazmus??? :lol: :) niekedy ľudia dokážu prekvapiť v tých najneprekvapiteľnejších chvíľach :) /napr dnešný obed od mamy/
cizy Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 vcera na obed zemiakove pirohy, dnes bryndzove :lol:
Andulqa Zverejnené 22. Október, 2006 Autor Zverejnené 22. Október, 2006 dnes su to uz dva roky, ktore som prezila so svojim priatelom :lol:
Sniper Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 Andulqa píšeš ako keby to bolo niekde v gulagu :lol:
doll Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 este cca 12 hodin, a budem v UK....juuuj :lol: a konecne s mojim mojkom :)
doll Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 ...aaaaa....este ma potesil moj fotoalbum /pre informaciu: ospravedlnujem sa za mensie problemiky s rozmermi,...uz je to oka/ :lol:
Sniper Zverejnené 22. Október, 2006 Zverejnené 22. Október, 2006 este ma potesil moj fotoalbum...pri ktorom som ja skoro zinfarktoval pokým sme to nastavili ako si to vlastne chcela :lol:
game Zverejnené 24. Október, 2006 Zverejnené 24. Október, 2006 Konečne som to dokončil... :lol: toto ma skutočne potešilo ... už síce včera, ale aj tak som už nemohla odolať aby som to sem nenapísala ... nesmierne ma potešilo, že Ignyho potešilo, že konečne to dokončil ... :) oné ... nepýtajte sa že čo ... nemám predstavu a Igny je tajomný ako hrad v Karpatoch ... :)
cizy Zverejnené 24. Október, 2006 Zverejnené 24. Október, 2006 ze dnes prisla liazka s ramenom a konecne nalozili ten zeleny trabant ktory, tu niekto pred dvoma rokmi odparkoval a zaberal miesto. najlepsie bolo ked bol ten trabant asi v dvoch metroch a padol dole lebo sa odtrhla strecha :lol: mam to aj nafotene
Hedgehog Zverejnené 24. Október, 2006 Zverejnené 24. Október, 2006 Tie trsátka na gitaru, čo z toho vznikli potom pozmetali?
cizy Zverejnené 24. Október, 2006 Zverejnené 24. Október, 2006 ne nato sa ti chreni vysrali, takze kym to niekto nevycisti tak tam aj tak nikto nepojde parkovat :lol:
Ignatius Zverejnené 25. Október, 2006 Zverejnené 25. Október, 2006 Hurá, konečne mi ide na intáku net :) ;) ;) A zamiloval som sa už minule do tohoto smajlíka --> ;) toto ma skutočne potešilo ... už síce včera, ale aj tak som už nemohla odolať aby som to sem nenapísala ... nesmierne ma potešilo, že Ignyho potešilo, že konečne to dokončil ... ;) oné ... nepýtajte sa že čo ... nemám predstavu a Igny je tajomný ako hrad v Karpatoch ... :lol:A teší ma, že niekoho teší, že som to dokončil a tak prezradím, že to bolo jedno zadanie na angličtinu, z ktorým som sa moril zopár hodín... :)
hisham Zverejnené 27. Október, 2006 Zverejnené 27. Október, 2006 Idem do mesta a mám zaistený matroš (áno nut, mám :) ). Hádam bude v pohode.A čo ešte... aha, jasňe, príde moja milovaná babička! No nie je to úžasné? :lol:
arwiel Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 Idem do mesta a mám zaistený matroš (áno nut, mám ). Hádam bude v pohode. grrrrr!!!! :lol: :) :) aj ja chcem!!!!
game Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 keď ma niečo vôbec potešilo, to bola vyrovnanosť a pohoda jednej fórumáčky ... :lol: a čo by ma potešilo, to je vyrovnanosť a pohoda viacerých fórumákov ... všetci by sme to moc potrebovali ... teda kto ako, ale prospieť by to určite prospelo všetkým :)
Ajk Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 dostal som prvu znamku z pisomky... A/B ... tak nie ze maju podrobnu stupnicu (A=1, B=1,5 , C=2 D=2,5 E=3 Fx=4 a 5) ale oni este podrobnejsie znamkovat... teda z pisomky som dostal 1,25... vzhladom na to ze B bolo podciarknute, zrejme to bolo 1,333333... :lol: jak keby to nebolo jedno... :) ale potesilo
Sniper Zverejnené 30. Október, 2006 Zverejnené 30. Október, 2006 ... vidno že som už zo školy dlho preč :lol:
Odporúčané príspevky