Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Aj mňa potešil dnešný orgazmus, len aby všetko fungovalo tak ako má lebo inak za 9 mesiacov tu máme malého fórumačika :lol:

(aby náhodou nedošlo k nedorozumeniu: s nutrinkou to nebolo, keďže aj ona tu o tom píše).

Zverejnené

konecne som sa dozvedel ako tak, co budem v novej robote robit :lol:

a 25teho idem zmluvu podpisat :)

Zverejnené

(aby náhodou nedošlo k nedorozumeniu: s nutrinkou to nebolo, keďže aj ona tu o tom píše).

a čo sme jediní dvaja, čo mali dnes orgazmus??? :lol: :)

niekedy ľudia dokážu prekvapiť v tých najneprekvapiteľnejších chvíľach :) /napr dnešný obed od mamy/

Zverejnené

dnes su to uz dva roky, ktore som prezila so svojim priatelom :lol:

Zverejnené

este cca 12 hodin, a budem v UK....juuuj :lol:

a konecne s mojim mojkom :)

Zverejnené

...aaaaa....este ma potesil moj fotoalbum /pre informaciu: ospravedlnujem sa za mensie problemiky s rozmermi,...uz je to oka/ :lol:

Zverejnené

este ma potesil moj fotoalbum

...pri ktorom som ja skoro zinfarktoval pokým sme to nastavili ako si to vlastne chcela

:lol:

Zverejnené

Konečne som to dokončil... :lol:

toto ma skutočne potešilo ... už síce včera, ale aj tak som už nemohla odolať aby som to sem nenapísala ...

nesmierne ma potešilo, že Ignyho potešilo, že konečne to dokončil ... :)

oné ... nepýtajte sa že čo ... nemám predstavu a Igny je tajomný ako hrad v Karpatoch ... :)

Zverejnené

ze dnes prisla liazka s ramenom a konecne nalozili ten zeleny trabant ktory, tu niekto pred dvoma rokmi odparkoval a zaberal miesto.

najlepsie bolo ked bol ten trabant asi v dvoch metroch a padol dole lebo sa odtrhla strecha :lol:

mam to aj nafotene

Zverejnené

ne nato sa ti chreni vysrali, takze kym to niekto nevycisti tak tam aj tak nikto nepojde parkovat :lol:

Zverejnené

Hurá, konečne mi ide na intáku net :) ;) ;)

A zamiloval som sa už minule do tohoto smajlíka --> ;)

toto ma skutočne potešilo ... už síce včera, ale aj tak som už nemohla odolať aby som to sem nenapísala ...

nesmierne ma potešilo, že Ignyho potešilo, že konečne to dokončil ... ;)

oné ... nepýtajte sa že čo ... nemám predstavu a Igny je tajomný ako hrad v Karpatoch ... :lol:

A teší ma, že niekoho teší, že som to dokončil a tak prezradím, že to bolo jedno zadanie na angličtinu, z ktorým som sa moril zopár hodín... :)
Zverejnené

Idem do mesta a mám zaistený matroš (áno nut, mám :) ). Hádam bude v pohode.

A čo ešte... aha, jasňe, príde moja milovaná babička! No nie je to úžasné? :lol:

Zverejnené

Idem do mesta a mám zaistený matroš (áno nut, mám ). Hádam bude v pohode.

grrrrr!!!! :lol: :) :) aj ja chcem!!!!

Zverejnené

keď ma niečo vôbec potešilo, to bola vyrovnanosť a pohoda jednej fórumáčky ... :lol:

a čo by ma potešilo, to je vyrovnanosť a pohoda viacerých fórumákov ... všetci by sme to moc potrebovali ... teda kto ako, ale prospieť by to určite prospelo všetkým :)

Zverejnené

dostal som prvu znamku z pisomky... A/B ... tak nie ze maju podrobnu stupnicu (A=1, B=1,5 , C=2 D=2,5 E=3 Fx=4 a 5) ale oni este podrobnejsie znamkovat... teda z pisomky som dostal 1,25... vzhladom na to ze B bolo podciarknute, zrejme to bolo 1,333333... :lol: jak keby to nebolo jedno... :) ale potesilo

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov