game Zverejnené 5. Október, 2006 Zverejnené 5. Október, 2006 ale trochu života do toho optimizmu ... či ako to je , dámy a páni :lol:
doll Zverejnené 5. Október, 2006 Zverejnené 5. Október, 2006 juuuj, konecne som si nasla cas na net....a kuknem poriadne aj do fsp... a este ma potesila vcerajsia noc...bola som pracovat, na diske, tema bola roky sedemdesiate...a samozrejme musela som zapadnut...dala na seba parochnu a la negrica ... vsak poslem fotku, ked zozeniem kabel na digi fotak, ktory som na tej diske pred nejakym tym dnom nasla... no nie je ten svet NIEKEDY pekny :lol:
hisham Zverejnené 5. Október, 2006 Zverejnené 5. Október, 2006 No predsa, že stoka ide na chatu! :lol: :) :) (aj ja idem ;) )
Lydži Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 Jáj, dnes nám zatopili, hneď bolo teplejšie. Hmm, a bolo by ešte viac, keby som mala zapnutý radiátor aj v druhej izbe. Ale to nič, už sa nahrialo, tak sa vytešujem.
Ignatius Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 Už môžem hrať konečne poslednú časť trilógie o Princovi z Perzie :lol:A konečne sme vykopali krumple /už sme sa na tie zemiaky chystali dlho, preto tá radosť, že konečne to vyšlo/ :)
Sniper Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 Jeden z najťažších dní života mám úspešne za sebou (pilotné stretnutie s potencionálnou svokrou). :lol:
hisham Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 pilotné stretnutie s potencionálnou svokrou VAU. Tak napíš, ako to prebiehalo :lol:
Sniper Zverejnené 7. Október, 2006 Zverejnené 7. Október, 2006 Sprvu to bolo ťažšie ale potom sa atmosféra uvoľnila. Len toľko poviem, to musí stačiť :lol:
arwiel Zverejnené 11. Október, 2006 Zverejnené 11. Október, 2006 dnes ma veru ťažko niečo rozveselilo, ale mám veľkú radosť z toho, že si kamarátka našla priateľa... veľmi jej držím palce... v piatok majú prvé rande, vidím jej v očiah ako veľmi sa s ním chce stretnúť... mám z nej radosť... po tom, čo si odžila cez prázdniny s úchylmi, čo ju chceli len do postele... dúfam, že tento taký nebude... držím jej palce...
cizy Zverejnené 11. Október, 2006 Zverejnené 11. Október, 2006 za polhodinu idem do kina na film, na ktora sa tesim uz od jula a odtial rovno do mesta na otvaraciu party blbe je len to ze o siestej zajtra vstavam
hisham Zverejnené 11. Október, 2006 Zverejnené 11. Október, 2006 Zhruba pred polhodinou som prišla z prechádzky. Krása, nádhera. Škoda, že som nemala foťák, je u spolužiaka... Celá alej bola nádherne sfarbená, pod nohami kopa lístia (môžte hádať, či som do neho kopala a vyhadzovala si ho nad hlavu... :lol: ). Na kopci boli kone, tak som ich šla pozdraviť. Potom som si sadla na zem, oprela sa o strom, zapálila si a čítala knihu. Po rukách, nohách a asi aj po hlave mi liezlo plno pavúkov a iných beštií a vôbec mi to nevadilo. Boli tam aj včely, padalo lístie, slnko svietilo... Svieži jesenný vzduch mi strapatil vlasy splývajúce s farbou lístia. A tá samota... :)
doll Zverejnené 13. Október, 2006 Zverejnené 13. Október, 2006 kooooonecne domaaaaaa, na Slovensku....... :lol:
hisham Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 Zobudila som sa o jedenástej - do prázdneho domu. Dala som si kafé s koláčom a začala som upratovať. Pohodička, hrali mi Pixies a NIN, ktorí sa dokonale zosúladili s vysávačom. Mám rada upratovanie, keď mám celý dom iba pre seba.
Sniper Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 Veľmi príjemne strávená sobota :lol:
cizy Zverejnené 14. Október, 2006 Zverejnené 14. Október, 2006 vip party v kastieli s hudobnikmi z polska a basnikmi z irska, anglicka a francuzska + cela noc hore a zabavanie sa + cca 2 litre vypiteho vina + zalahnutie o siedmej rano + kvalitne ozratie sa + 4 zlcove tycky
tomassi Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 že v piatok nemám vyučko a tak teda budem vo štvrtok večer už dom
game Zverejnené 17. Október, 2006 Zverejnené 17. Október, 2006 že mám toho najzlatšieho doktora na svete ... nech mu to dlho vydrží :lol:
doll Zverejnené 18. Október, 2006 Zverejnené 18. Október, 2006 uplne som in seven heaven...:) stretla som byvaleho uplne pokazeny den, tak vykracujem smerom domov...obzriem sa, a cez cestu prechadzal on...tak sme k sebe prisli, pokecali.. stretli sme sa v sobotu a sli sme grilovat...ale ked som ho dnes zrazu uvidela, rozbusilo sa mi srdce, horela som v tvari a bola som uplne stastna...:lol: mozno je to tym ze sme sa nerozisli v zlom... ... :)
tomassi Zverejnené 18. Október, 2006 Zverejnené 18. Október, 2006 je streda večer, resp. noc a ja som už domaaaaaaaaaa
cizy Zverejnené 19. Október, 2006 Zverejnené 19. Október, 2006 sice som vstaval o siestej do skoly na 7:20 a ta krava nedosla, sme ju tam polhodinu cakali ale isiel som domov :lol:
cizy Zverejnené 19. Október, 2006 Zverejnené 19. Október, 2006 ucitelka ma crevnu chripku, takze zajtra nemas skolu jou jou jou :lol: :) :)
game Zverejnené 20. Október, 2006 Zverejnené 20. Október, 2006 nebolo to dnes, bolo to ešte do neskorého večera včera, ale napriek tomu, že ma priemerne raz za pol hodinu zdrbal :lol: , som rada počula jeden hlas :)
Odporúčané príspevky