Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ale trochu života do toho optimizmu ... či ako to je , dámy a páni :lol:

Zverejnené

juuuj, konecne som si nasla cas na net....

a kuknem poriadne aj do fsp...

a este ma potesila vcerajsia noc...

bola som pracovat, na diske, tema bola roky sedemdesiate...a samozrejme musela som zapadnut...dala na seba parochnu a la negrica ... vsak poslem fotku, ked zozeniem kabel na digi fotak, ktory som na tej diske pred nejakym tym dnom nasla... no nie je ten svet NIEKEDY pekny :lol:

Zverejnené

Jáj, dnes nám zatopili, hneď bolo teplejšie. Hmm, a bolo by ešte viac, keby som mala zapnutý radiátor aj v druhej izbe. Ale to nič, už sa nahrialo, tak sa vytešujem.

Zverejnené

Už môžem hrať konečne poslednú časť trilógie o Princovi z Perzie :lol:

A konečne sme vykopali krumple /už sme sa na tie zemiaky chystali dlho, preto tá radosť, že konečne to vyšlo/ :)

Zverejnené

Jeden z najťažších dní života mám úspešne za sebou (pilotné stretnutie s potencionálnou svokrou).

:lol:

Zverejnené

pilotné stretnutie s potencionálnou svokrou

VAU.

Tak napíš, ako to prebiehalo :lol:

Zverejnené

Sprvu to bolo ťažšie ale potom sa atmosféra uvoľnila. Len toľko poviem, to musí stačiť :lol:

Zverejnené

dnes ma veru ťažko niečo rozveselilo, ale mám veľkú radosť z toho, že si kamarátka našla priateľa... veľmi jej držím palce... v piatok majú prvé rande, vidím jej v očiah ako veľmi sa s ním chce stretnúť... mám z nej radosť... po tom, čo si odžila cez prázdniny s úchylmi, čo ju chceli len do postele... dúfam, že tento taký nebude... držím jej palce...

Zverejnené

za polhodinu idem do kina na film, na ktora sa tesim uz od jula a odtial rovno do mesta na otvaraciu party

blbe je len to ze o siestej zajtra vstavam

Zverejnené

Zhruba pred polhodinou som prišla z prechádzky. Krása, nádhera. Škoda, že som nemala foťák, je u spolužiaka... Celá alej bola nádherne sfarbená, pod nohami kopa lístia (môžte hádať, či som do neho kopala a vyhadzovala si ho nad hlavu... :lol: ). Na kopci boli kone, tak som ich šla pozdraviť. Potom som si sadla na zem, oprela sa o strom, zapálila si a čítala knihu. Po rukách, nohách a asi aj po hlave mi liezlo plno pavúkov a iných beštií a vôbec mi to nevadilo. Boli tam aj včely, padalo lístie, slnko svietilo... Svieži jesenný vzduch mi strapatil vlasy splývajúce s farbou lístia. A tá samota... :)

Zverejnené

Zobudila som sa o jedenástej - do prázdneho domu. Dala som si kafé s koláčom a začala som upratovať. Pohodička, hrali mi Pixies a NIN, ktorí sa dokonale zosúladili s vysávačom.

Mám rada upratovanie, keď mám celý dom iba pre seba.

Zverejnené

vip party v kastieli s hudobnikmi z polska a basnikmi z irska, anglicka a francuzska + cela noc hore a zabavanie sa + cca 2 litre vypiteho vina + zalahnutie o siedmej rano + kvalitne ozratie sa + 4 zlcove tycky

Zverejnené

že v piatok nemám vyučko a tak teda budem vo štvrtok večer už dom

Zverejnené

že mám toho najzlatšieho doktora na svete ... nech mu to dlho vydrží :lol:

Zverejnené

uplne som in seven heaven...:)

stretla som byvaleho

uplne pokazeny den, tak vykracujem smerom domov...obzriem sa, a cez cestu prechadzal on...tak sme k sebe prisli, pokecali..

stretli sme sa v sobotu a sli sme grilovat...ale ked som ho dnes zrazu uvidela, rozbusilo sa mi srdce, horela som v tvari a bola som uplne stastna...:lol:

mozno je to tym ze sme sa nerozisli v zlom...

... :)

Zverejnené

sice som vstaval o siestej do skoly na 7:20 a ta krava nedosla, sme ju tam polhodinu cakali ale isiel som domov :lol:

Zverejnené

ucitelka ma crevnu chripku, takze zajtra nemas skolu jou jou jou

:lol: :) :)

Zverejnené

nebolo to dnes, bolo to ešte do neskorého večera včera, ale napriek tomu, že ma priemerne raz za pol hodinu zdrbal :lol: , som rada počula jeden hlas :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov