Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a prave som zistil, ze v kruzku v ktorom budem je z 30 ludi 7 chalanov vratane mna :lol:

Zverejnené

Takýto pomer som mal 4 roky na gympli /trochu sa to menilo podľa toho, kto neprešiel alebo prišiel, ale to neboli až také veľké zmeny :lol: /

Mňa práve aktuálne potešilo, že hlad sa končí, lebo obed je hotový, takže sa idem na to vrhnúť :)

Zverejnené

ja som mal dva roky na strednej pomer ze 30♂ / 0♀ a potom dva roky 23♂ / 4♀

cista vyhra :) :lol:

Zverejnené

lol no ved to dufam, ved tam svieti ako archeologicky artefakt medzi tym ostatnym prislusenstvom :lol:

ale nevyzera to zle teda. veza, tv, monitor, vsetko na jednom mieste. praktickeee

Zverejnené

Škola bola celkom fajn :) brali sme meteorológiu, to je moje... :) ;) a zajtra na pol jednu... to je život :lol:

Zverejnené

Ktovie o čom si s nut písali

:lol:

keby si vedel o čom som si s nut písaval ešte pred pár mesiacmi tak by si s tým prstom aj kožu zoškrábal z tej brady :)
Zverejnené

weirdo, neznášam ťa :lol: :) :) ;)

si prijemna jak cesta do roboty ;) ;)
Zverejnené

Nový monitor

tu mys si nevsimajte, to je docasne riesenie :)

cicoš, nesklamal si ma, ešte aj ten čas sedí ;)

keby si vedel o čom som si s nut písaval ešte pred pár mesiacmi tak by si s tým prstom aj kožu zoškrábal z tej brady :lol:

keby si vedel, o čom som si písavala s niekoľkými inými forumákmi okrem teba, tak zoškrabeš kožu aj z brady nadržaného býka ;) ;) ;)

si prijemna jak cesta do roboty ;) ;)

však ty sa ešte ozveš, že pôjdeme piť :)

no ale dnes ma konečne po dlhej dobe niečo potešilo, teším sa z dvoch ľudí, že konečne čosi vyšlo a aspoň dvaja ľudia na tomto svete sa momentálne majú dobre ;)

Zverejnené

Potešil ma dnešok s mojou love, ktorý dopadol tak trochu inak ako sa sprvu plánovalo :) :lol: :) ;)

Zverejnené

A Line of Deathless Kings is the title of the forthcoming My Dying Bride album, scheduled to be released on October 9, 2006. 

Recorded in Academy Studios and mixed at Chapel Studios, the album will feature nine tracks: A Line of Deathless Kings
2006 CD Peaceville/Snapper CDVILE 150

To Remain Tombless	6:06
L'Amour Detruit	9:08
I Cannot Be Loved	7:04
And I Walk With Them	6:37
Thy Raven Wings	5:22
Love's Intolerable Pain	6:14
One of Beauty's Daughters	5:40
Deeper Down	6:28
The Blood, The Wine, The Roses	8:21

:) :) :lol: ;)

Zverejnené

Všetko som postíhal, aj ráno školu, aj na obed Daekinove promócie, aj sa hodiť do obleku a byť na svojej imatrikulácii... a pekne som si pospal v buse a v aute, tak ani tak unavený ako včera nie som... skoro dokonalý deň :lol:

Zverejnené

Hehe dneska bola haluz. Aj ked sa mi to vtedy ako haluz velmi nezdalo ;) Mali sme siedmu osmu hodinu telesnu a my sme samozrejme museli ist na futbalovy stadion behat. Uz aj to ze behat je pre mna dost, ale keby este aj neprsalo :lol: .Tak sme sa tam za 10 min dotrepali zo skoly, uz uplne mokre a este sme v tom dazdi vyse tristvrte hodiny behali a cvicili. Fuuu ci sme boli nerovoozne. Spoluziak ze to vyzeralo ako miss mokre tricko ;).A potom este sadnem premoknuta do busu, fajn konecne dojdem domov, a co robi? No prsi :) Som mala dost vody na dnes :)

Zverejnené

aspon vyrasties :lol: :)

:) Dakujem,ale myslim ze mojich 181cm mi uuplne staci. Kde si potom najdem chalana, ked budem mat 2 metre ;)

Zverejnené

Rozdelenie kruzkov v dalsom semestri... to bude

BORDEEEEEEEEEEEEEL

:lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov