Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

foter mi prave oznamil ze tento mesiac nemusim prispievat na byvanie, to znamena ze mam celu vyplatu iba pre seba :lol: :)

Zverejnené

:lol: nezabudni s tym prist na stretko zase

Zverejnené

jupiii, zohnala som nove najomkyne naseho bytiku....vsak odkial by som vzala 300libier na platenie bytu

hura hura :lol:

Zverejnené

Ešte ma to len poteší... ja si dnes tak zapááálim :lol: No teším sa jak malý deť.

Zverejnené

Dufam ze zajtra sa kvoli mojmu zmutovanemu hlasu nebudem musiet trepat do skoly. To by ma tak potesilo, byt na nete cely den :lol:

Jaaj a este som zabudla. Ze som Hisham predbehla v pocte prispevkov :) :)

Zverejnené

stretnutie so starým kamarátom... pokecali sme, povymieňali si skúsenosti, poradili si, pomohli... vyfajčili sme ťažkú šúlanú, dal mi 4 tabletky antidepresív... príjemné stretnutie...

Zverejnené

Prežil som všetku byrokraciu v hlavnom meste pri ubytovacom procese a som konečne doma :lol: a večer si idem oddýchnuť na opekačku, tak to už bude pohodička :)

Zverejnené

Hmmm do skoly som sice musela, ale aspon som usla z poslednych dvoch hodin telesnej. Tak som bola chvalabohu o tri hodiny skor doma :lol:

Zverejnené

Mám rozvrh.... áááá to bude zivot... v Utorok na 11.00 do skoly... v piatok volno... :) :lol: :)

Zverejnené

Že dnes šla z fyziky odpovedať spolužiačka a bola taká tupá ako ja, keď mala rátať príklad (pritom má z matiky lepšie známky). Škodoradosť :lol:

A zase sme boli posedieť v našej krčme.

A ešte dačo, ale za boha si neviem spomenúť čo :)

Zverejnené

Mám rozvrh.... áááá to bude zivot... v Utorok na 11.00 do skoly... v piatok volno...

:) :lol:

.. vsak si to riadne zmanaguj ty dufus, ja keby som mal tri dni chodit na fakultu rano, tak si hodim maslu

Zverejnené

Už som si spomenula... na angline sme išli do knižnice, kde boli straré anglické knihy. Milujem vôňu kníh, zvlášť starých :lol:

Zverejnené

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, o rok mozno bude autoooooo :lol: ;) :) :) ;) ;)

Zverejnené

Nesmej sa, ale najlacnejsie a mozno aj najmensie v tej triede... musel som ale pristupit na vela dohod a kompromisov s mamou - Toyota Aygo... budeme to nase spolocne (kedze otec to svoje nerad poziciava)... ale situacia je taka, ze mama bez otca ide niekam max 1x za pol roka, takze de facto bude moje...

Zverejnené

usmialo s a na mňa trošku šťastia a čochvíľa sa stretnem s ľuďmi, na ktorých mi záleží zo všetkého najviac....

Zverejnené

boze, tequila, TO JE CHLAST!

ziadnu opicu nemam, ziadny bolehlav, nic :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov