Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vcera bol uplne fasa den a skoncil super akciou o piatej rano :lol:

a dnes si idem konecne auto umyyyyt :) :)

Zverejnené

Mňa by celkom potešilo keby ma už niečo konečne potešilo.

Možno včerajší jeden ICQ rozhovor a iný SMS rozhovor. Aj keď z oboch mám taký zvláštny pocit.

Zverejnené

:lol: konečne máť späť svoju Feldu, práve mi ju priviezli a ja som im vrátil Škodu 105 S. Ten rozdiel je jak nebo a zem. Super. :)

Zverejnené

Stretko s kamošmi. Menovite: Michal, Roman, Vladko.

vcera bolo dobre, len skoda ze iba 2 fotky sme spravili, aj na tu spolocnu sme zabudli :lol:

Zverejnené

Čo ma potešilo... hm... ťažko povedať...

Som rád ale, že istá záležitosť sa dnes už definitívne vyriešila. A som rád že začalo niečo nové, iné...

Zverejnené

BOM-BA!

dostanem 15 ceskych litrov za to, ze som firme odporucil kamosa a oni ho vzali :lol: ma u mna sud hoegaardenu :)

Zverejnené

vratane dneska mam pred sebou posledných 9 pracovných dní. Bude sa mi odchadzat tazko...

Zverejnené

dnes ma potešilo, že niečo nové začalo... niečo ešte neskončilo, ale dufam, ze skončí...

Zverejnené

Dnes ma potesilo, ze ak vyjde FAT v Saudskej Arabii tak dostanem celkom peknu financnu premiu :lol: :)

Zverejnené

ani neviem čo konkrétne ma dnes potešilo, no cítim sa veľmi dobre, tak šťastne... možno zaľúbene... :lol:

Zverejnené

Dnes ma potesilo, ze ak vyjde FAT v Saudskej Arabii tak dostanem celkom peknu financnu premiu :) :lol:

Čo je FAT? :)

Mňa neskutočne toto, že mi to kamarát pripomenul, že to už je... >Prison Break S02E03 HDTV XviD LOL

Zverejnené

Nemozem si pomoct, ale hociako rozmyslam, nenapada ma nic, co by ma dnes potesilo. :lol:

Zverejnené

Konecne aspon nieco. Dosla mi pozvanka na ktoru som cakala cely mesiac :lol:

Zverejnené

bude auto :lol: bude auto :) bude auto ;) bude auto :) bude auto ;) bude auto ;) bude auto ;) bude auto ;) bude auto ;) bude auto ;) bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto bude auto

uz ziadne skore ranne vstavanie uz ziadne bezanie na autobus ktory je aj tak preplneni a chodi raz za hodinu uz ziadnych 20 SK za hromadnu dopravu denne (uz len 12 SK denne za benzin ale aj to je zmena k lepsiemu)

Zverejnené

dnes by sa malo skončiť všetko z mojho bývalého vzťahu... dnes by ma mal môj bývalý vyplatiť za to čo som spala v jeho firme a akože "robila" a mal by mi doniesť moje veci, čo som si tam v práci nechala a potom pá-pá, Maťko... ja budem dokonale šťastná s iným... :lol:

Zverejnené

Prisla mi dlho ocakavana SMS-ka. Uz konecne po mesieci. Preco ja musim na vsetko stale tak dlho cakat :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov