hisham Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 Práve jem ananásový kompót a teší ma to :lol:
cizy Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 som v robote, ale uz mam fajront, doslo mi jedlo, tak si teraz vychutnavam tristvrte kila tortelliny s nivou
cizy Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 zajtra je posledny augustovi den, ja byt teraz skolak bol by som dobre nasraty :lol:
bazalka Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 prave som videl trailer na hru Call of duty 3. sakra, to ma lepsiu grafiku ako skutocny zivot!
Andulqa Zverejnené 30. August, 2006 Autor Zverejnené 30. August, 2006 toto je moj 500-ty prispevok :) co znamena ak si dobre pamatam nejake dalsie vyhody :) :lol: a este ma velmi potesilo ze mam konecne nabytok v izbe a mozem pomaly vybalovat veci z krabic ;) uz len postel chyba ;)
Sniper Zverejnené 31. August, 2006 Zverejnené 31. August, 2006 Andulqa, ty keďže si v skupine AXWER, fst. (čo je elitná skupina) tak tie výhody si mala od začiatku :lol:
Andulqa Zverejnené 31. August, 2006 Autor Zverejnené 31. August, 2006 neva :) nekaz mi radost :) a to ze si mozem menit titul ked som v Axwer si nikam nenapisal, tak som to nevedela :lol: aj tak sa tesiim ;)
cizy Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 sice ma to potesilo vcera ale nevadi. bol som nachvilu v robote zaskocit a kolegyna co ma na starosti zahranicnu prepravu (btw. moze mat nejakych 33 a ma malu dcerku) prvykrat vulgarne zahresila (bolo to DPC (lebo nebolo volne aut ona nutny Direct do Trnavy)), sice potichu, ale aj tak som to pocul a mal som z toho nesmiernu radost. :lol:
nutrinka Zverejnené 1. September, 2006 Zverejnené 1. September, 2006 jedna žiadosť o autorizáciu na icq :) :) :lol: ;) ;) ;) ;) ;)
Wink Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Ze je pol stvrtej,neviem spat, nikto tu neni len ja.Hrat neviem, lebo mi to seka ako sproste. Zajtra musim vstavat okolo deviatej(co je pre mna velmi skoro :lol: ), potom mozem zacat so vsetkym co mi dala mama na tri dni prace ked odisla, pred komp sa nedostanem lebo tu bude moj brat od rana do rana. Ale potesilo ma ze zijem :)
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Prespal som takmer celý včerajší deň, zobudil som sa dnes o 5.30 a cítim sa výborne. Fasa. :lol:
arwiel Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 som tu! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol: :) :)
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Dnes ma potešila moja takmer dvojročná dcérka. Doobedu ma vzala za prst a vytiahla von na prechádzku okolo bloku. Ukázala mi, ako havo robí hav, hav a ešte aj mňam, mňam (to keď ten psisko žral trávu). :lol: :)
havarka Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Stretko s kamošmi. Menovite: Michal, Roman, Vladko.
Wink Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Videla som rychlo a zbesilo - Tokio drift. Strasne sa mi rata ten film :lol:
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Som rád, že si rada, ale ten film je oproti dvom predchádzajúcim čajový. :lol:
Wink Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Hej hej najviac sa mi ratala dvojka. Aj ked z velkej casti len pre toho chlapa :-) Ale ja mam rada filmy s autami. Ak budem mat prachy tak si take kupim ze fuuu :-)
Ajk Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 cestou v buse ocny flirt s jednou dievcinou ;)skoda ze nejsom odvazny a neprihovoril osm sa jej ;) zacalo to fakt nevinne - sadol som si pokukal pookoli ked som videl jak sa na mna kuka jedna baba... :lol: pekna bola... medzi nami bola ulicka a volne miesto, kde mala polozenu tasku ;) pokukoval som ponej, a ona pozerala namna, no zrejme videla v odraze skla ze kukam na nu a tak kukala na mna prave vtedy ked ja som nekukal (ale periferne)... to sme robili asi 20 minut cestou domou ;) som sa zacinal na tom normalne smiat ;) mam doma dve knizky o etike, kde pisu /jedna z roku 1970 druha 2003/ ze ked dievca flirtuje, hra sa s vlasmi.... ani nechcite vediet jak sa tato hrala... kukala z okna alebo na mna a tocila si ich divoko okolo prstu.... ach, keby som mal viac odvahy :) ale aj tak, neviem ako by som ju oslovil :)
havarka Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 A čo ju budeš oslovovať, rovno pobozkaj néé? ;]
RoSo Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Ajk,keď nebudeš mať dosť odvahy, tak tie knižky budeš čítať ešte dlho :lol:
Ignatius Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 Nádherný východ slnka, keď som vstal a išiel kŕmiť náš zverinec. Ľudia moji, to bola náááádhera :lol: Síce som chytil v podstate až koniec, ale aj tak to bola krása...
havarka Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 V brušku tehotnej ženy boli raz trojčatá – traja bratia. Jeden z nich bol malý veriaci, druhý malý pochybovač a ďalší bol malý neveriaci. Malý pochybovač sa pýta: „Veríte vlastne v život po pôrode?“ Malý veriaci: „Áno, je jasné, že to existuje. Náš život tu je naplánovaný len na to, aby sme rástli a aby sme sa pripravili na život po pôrode, aby sme boli potom dosť silní pre to, čo nás čaká.“ Malý neveriaci: „Blbosť, to predsa neexistuje. Ako by vôbec mal vyzerať život po pôrode?“ Malý veriaci: „Ani ja to neviem presne. Ale určite tam bude oveľa jasnejšie ako tu. A možno tam budeme pobehovať a jesť ústami.“ Malý neveriaci: „To je haluz! Pobehovať, to sa predsa nedá. A jesť ústami, aká smiešna predstava.“ Malý veriaci: „Ale áno, určite je to možné. Bude to akurát všetko trochu inak.“ Malý neveriaci: „Ešte sa nikto nikdy nevrátil späť spoza pôrodu. Pôrodom sa život končí. A život je jedno trápenie a je temný.“ Malý veriaci: „Aj keď tak presne neviem, ako bude vyzerať život po pôrode, v každom prípade budeme potom vidieť mamu a ona sa o nás postará.“ Malý neveriaci: „Mama? Ty veríš v nejakú mamu? A kdeže je?“ Malý veriaci: „Veď tu všade okolo nás. Sme a žijeme v nej a skrze ňu. Bez nej vôbec nemôžeme existovať.“ Malý neveriaci: „Hlúposť! Nič z nejakej mamy som ešte nevidel, takže nemôže ani existovať.“ Malý veriaci: „Niekedy, keď sme úplne ticho, môžeš ju počuť spievať. Alebo cítiť, keď hladká náš svet. V každom prípade verím, že náš vlastný život začne až potom!, vyhlásil malý veriaci. :lol:
Odporúčané príspevky