Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Včera sme nahodili plastové okná do bytu.

Teraz mi z Ikey došla nová stolička ku compu. Kožená, pohodlná.. tú starú som vyhodil von cez okno :lol:

Konečne je všetko tak ako má byť.

Zverejnené

Kupil som si oblecko na VS a na jesen + novu tasku (s batohom tam uz nemozem chodit) :lol:

Zverejnené

:)!

sranda to si kazdy novy mysli. neboj sa po case sa zase vratis na zem Sliepka :lol:

Zverejnené

dnes som prežila jednu z najkrajších /ak nie najkrajšiu/ chvíľ môjho života...ďakujem osobe, ktorá ju prežila so mnou :lol: :) :)

Zverejnené

Dnes? Hehe je 1:20 a odpolnoci som pri kompe. Takze zatial ziadne vzruso :-)

Zverejnené

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DOPRDELE, zas som to premeškal!!! :lol:

zasran! :)

Zverejnené

Nejaké nové CDka (napálené :lol: ). Aj obaly som si si vytlačila. Fajňe, fajňe.

Zverejnené

mame noveho prcka v rodine :lol: bratranec, 4,5 kila a ma cca 50minut :)

Zverejnené

Aj ja sa pripájam ku gratulácii. :lol:

Ale ináč ma už neteší absolútne nič. Snáď len moja dcérka. Keby nie jej, tak je to riadne na ***

edit:

Tak predsa sa našlo niečo, na čom som sa dnes pobavil.

Citáty z chatu v Axelovom podpise. :)

Zverejnené

a kdeze to byvas Žmurko? :lol:

Bussa mi nic nevravi ...

Zverejnené

Hehe. To je taky mensi zapadakov asi 25km od Lucenca pri Madarsku. Kamenom dohodis do Madarska. Doslova :lol:

Zverejnené

Prison Break S02E02 HDTV XviD-LOL

to je rýchlosť, včera o 20:00, Zapádno Amerického času, sa to tam vysiela, a už to má 1000 ľudí na !!warez!!och... juuuuuuuujj...

Internet je perfektná vec.

Zverejnené
kde je koho bydlisko a kto koho pozýva kam zrejme nepatrí do témy, skúste to v ss, okrem toho je tu téma Odkiaľ ste, menej xatu poprosím, díky.
Zverejnené

Zistil som ze na VS kam idem nebudu tento rok len 2 jazyky - AJ a NJ ale bude viacej na vyber.... samozrejme ak bude rustina, tak to berem... do europskej unie sa najskor budu integrovat krajiny vychodnej europy :lol: ooo dufam ze tam bude :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov