Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nový OptionFILE na PES

škoda, že sa dá použiť len s nenapatchovanou verziou

Zverejnené

som unesená :lol:

okrem iného sa nachádzam na rázcestí, v najbližšej dobe sa mi bude ťažko rozhodovať, čo ďalej, ale myslím, že už dobre viem, čo spravím...teším sa z toho :)

Zverejnené

vcera aj dnes som bol na zlatych, v bufete tam obsluhuje krasna baba, normalne to rozjasni den :lol:

Zverejnené

Dneska isiel ajk na bajk a bolo super... isiel na Devin a na to ze rok nebol na bajku isiel v poho... az na to ze som sa chcel vynut jame a bokom som vletel do vacsej... moj bajk zacal byt ausser kontrole ale nastastie som stihol zabrzdit, takze len oskrety kotnik od pedalu ktory sa do nho zaryl... :lol:

Zverejnené

na obed idem zase na cely den na zlateeeeeeeeeeeeeeee :) :lol: :)

Zverejnené

10:35

O.C. California III. 1-2/25

Seriál, USA, 2005-2006. Hrajú: P. Gallagher, K. Rowanová, B. McKenzie.

12:20

Zverejnené

a to ta potesilo? :lol:

(inak len cisto btw. nezaskodilo by trochu viac ucty k matke :) )

Zverejnené

a to ta potesilo?

(inak len cisto btw. nezaskodilo by trochu viac ucty k matke )

tak nič v zlom, ale aby sa dao hovoriť o úcte k matke, to by si ju najprv musel poznať... ti poviem, ju by za svokru teda nik nechcel... a mám taký pocit, že i ona prispela k tomu, že sa so mnou rozišiel priateľ...

pravdaže ma to potešilo, lebo ma nechala samú doma a ja si užívam!!!! včera v kine na Pirátoch s kamoškou, dnes príde druhá, behneme do dákeho pajzlu a bude fajn...

Zverejnené

najblizsie 4 dni lezi cela preprava v ramci bratislavy a viedne, ktoru vykonava nasa firma iba na mne, som za vsetko plne zodpovedny, je to vyzva, ten pocit ze v 20 tych rokoch riadim vsetko vylucne sam ma uplne opantava.

Zverejnené

ze som skoro sam doma mama sla het na 8 dni segra vypadne tiez za xvilu na oravu za kockosom juj to bude nadhernych 8 dni :) s pejskom :lol:

Zverejnené

A JE TO TUUUUUUUUUUUUU... TYZDEN DOVOLENKY

:lol: :) :) ;) ;) ;) ;)

Zverejnené

Zaujímavé aj ja mám týždeň dovolenky pred sebou :lol:

Ale zajtra idem ešte do lochu, máme veľa toho tento rok :)

Zverejnené

paci sa mi ze sa vyhrocuju slovensko-madarske vztahy, len tak dalej

Zverejnené

Neviem, čo sa ti na tom páči. Podobne sa vyhrocovali vzťahy v medzivojnovom Nemecku alebo pred pár rokmi na Balkáne. Mne sa takáto predstava vôbec nepozdáva.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov