Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes je stretko z postu, tak som zvedavy, hlavne na HORRORa

Zverejnené

dnes som konečne videla ľudí dlho nevidených...bola sranda aj keď sme sa nachodili ako kone :lol: teším sa, bolo mi s nimi super a v takejto zostave sme sa asi ešte nestretli /a už sme naplánovali niečo väčšie :) /

Zverejnené

ze sa hurikan nekona ze lietadla lietaju ze zakon schvalnosti neplati a ze v nedelu bdem doma

Zverejnené

Obrázok

Moje mužstvo je to prvé, takže postupujem o súťaž vyššie

Zverejnené

Haluzák :) Mňa potešilo, že to nehrám sám... Idem založiť tému :lol:

Zverejnené

tých pár písmenok čo mám pod avatarom a nad grafom znázorňujúcim počet príspevkov

Zverejnené

:) :lol: :) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ide tooooooo

ani si neviete predstaviť, ako vás rada vidím ;)

Zverejnené

chelsea prehral s vyberom americkej ligy :)

a to v plnej zostave :lol:

nutrinka

aj my teba :)

Zverejnené

Som si tak hral Solitare a som utvoril nový osobný rekord - 745 bodov :lol: /nehrám na čas, otáčam po jednej a mám štandardné bodovanie :) /

Zverejnené

som konecne spal vo vlastnom dome a vo vlastnej poslteli a z casom GMT+1

Zverejnené

A-ha ju

byť Tebou by som si dával pozor, aby mi admini nedali ban ! ! !

rysujúci sa obnos mincí

Zverejnené

Zajtra nas otec objednal na testovaciu jazdu Suzuki SX4, ktore si hodlame objednat... nove auto... sice nie moje... ale relativne... :lol:

Zverejnené

Ze som vyhral na hockeyarene, ze mi kamaratka napisala mail, ze kecam s dalsou kamoskou. Ako den zle zacal, tak na nervy pokracoval, ale teraz je dobre.

Zverejnené

že som v počte príspevkov predbehol :lol:

teraz mám v hladáčiku :) a :)

Zverejnené

boze co som zistil...

ze autor komiksovej sagy sin city(co je moja srdcovka) Frank Miller vydal davnejsie komiks 300 - o bitke pri termopylach(co je tiez moja srdcovka) a to sa toci a v roku 2007 to bude mat premieru v kinach a reziruje to kto?Zack Snyder, ktory natocil Usvit mrtvych co je dalsia srdcovka...

no neodpadnite z toho

Zverejnené

že som v počte príspevkov predbehol :lol:

počkaj, ťa dobehnem, len som bola v poslednej dobe veľmi ehm...spoločensky unavená :)

Zverejnené

sa mi paci to oznacene nutrinky ze : :lol:

:) :)

uplne ju vystihuje ;)

Zverejnené

ze je vonku pekne a o chvilu sa idem tulat s kamaratkami do mesta, a potoooom, sa idem tulat s niekym inym :lol:

Zverejnené

tomassi taky hnusny si mi vybral? :lol: :) :)

zajtra idem na chatuuu, bude fun fun ;) ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov