Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

:)

možno si si kúpil pánske boxerky (choď radšej skontrolovať, ale keď to bolo so zľavou, tak ti už asi nevymenia)

teším sa, že zajtra je piatok a že na budúci týždeň cestujeme do Prahy. :smilieee:

Zverejnené

odkedy som na jednej brigáde mám nový zaužívaný režim dňa, niekoľko svetlých bodov, na ktoré sa teším v priebehu týždňa a dnes sa mi asi všetky do jedného pritrafili naraz v jeden deň, hlavne jedna pravidelná návšteva a s tým spojený krátky výlet po útrobách nákupného centra, trampolínová polhodinka a mlynské kolá :smilieee:

a ešte, že som zistila, že mám rada deti :)

Zverejnené

prisiel mi mail o kniznych novinkach, odfrcala som, kupila a este som ukoristila aj casopis o grilovani... :smilieee:

Zverejnené

kupila som si odstranovac stopiek z jahod..kravina neskutocna, ale dizajnovo krasna..neodolala som :smilieee:

Zverejnené

Kus parmezanu, v noci dovezeny z Talianska :doh:

Zverejnené

nove, krasne, chrumkave, vonave autooooo..... :doh:

Zverejnené

chrumkavá kôrka, šalát, chipsy ... zadok :-) a hľa, aj chrumkavé auto. Prajem veľa šťastných kilometrov.:D

potešila ma aj masáž tváre, nová cestovná taška a že na zajtra sa konečne stretnem s ml. synom. :doh:

:)

Zverejnené

vonave autooooo..... :D

:doh: :) pink, prečo k novému autiaku ten obrázok "horiaceho auta" ?
Zverejnené

Oddnes poprosim oslovovat Pan Inzinier Darkman :doh:

Zverejnené

gratulujeme :D

mna dnes potesili nove plavecky (ktore mi samozrejme vobec nebolo treba, kedze mam doma zopar kuskov) ... krasne...uz sa chcem ist ukazovat :) :doh:

Zverejnené

dark, uprimna gratulació! nech sa ti dari..

secret - to akoze idem tak rychlo, ze zostava len kudol dymu a iskry spod kolies.. :doh:

Zverejnené

Pán Inžinier Darkman ... gratulácia! :doh:

Teraz už len "prilepiť" titul k menu ako kedysi Bc. :)

Zverejnené

Darkman je uz velky chlapec p.ING, gratulujem :doh:

Zverejnené

Konečne som urobila bazový sirup. :)

Vlani som sa odhodlávala tak dlho, až baza odkvitla. Teraz som to stihla a už je vo fľašiach a chladne prikrytý dekou.

Zverejnené

my uz mame dva tyzdne bazovu stavu na zimu... flora, plís recept... :)

Zverejnené

Darkman :

gratulujem, ale má to dve stránky. U nás, ak sa niečo nepodarí, je "Ty inžinier" nelichotivé oslovenie

doll:

kde sa "ukazuješ? :)

pink: nech slúži...dúfam že sa nestretneme v strede križovatky :)

Zverejnené

alarm, v strede krizovatky? :) nejak mi nezapaluje...

Zverejnené

nove, krasne, chrumkave, vonave autooooo..... :)

ak ti to nezapáli ani teraz, potom už len poliať benzínom :)
Zverejnené

pán ING, Darkman .. Gratulujem :)

Praha a všetko, čo som za posledné dni zažila ...:)

Zverejnené

doll:

kde sa "ukazuješ? :)

najblizsie o tyzden, na Rhodose, prid sa pozriet :) :)

Zverejnené

To by bol drahý kuk. Račšej sa pozriem na manželku v plavkách :)

Zverejnené

dobre takze davam na radu skusenejsich, potesilo ma to uz v pondelok sice, ale lepsie neskoro ako nikdy, takze uz som Mgr. :confused:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov