iskra Zverejnené 26. Máj, 2011 Zverejnené 26. Máj, 2011 :) možno si si kúpil pánske boxerky (choď radšej skontrolovať, ale keď to bolo so zľavou, tak ti už asi nevymenia) teším sa, že zajtra je piatok a že na budúci týždeň cestujeme do Prahy. :smilieee:
Bijou Zverejnené 26. Máj, 2011 Zverejnené 26. Máj, 2011 odkedy som na jednej brigáde mám nový zaužívaný režim dňa, niekoľko svetlých bodov, na ktoré sa teším v priebehu týždňa a dnes sa mi asi všetky do jedného pritrafili naraz v jeden deň, hlavne jedna pravidelná návšteva a s tým spojený krátky výlet po útrobách nákupného centra, trampolínová polhodinka a mlynské kolá :smilieee: a ešte, že som zistila, že mám rada deti :)
pink Zverejnené 27. Máj, 2011 Zverejnené 27. Máj, 2011 prisiel mi mail o kniznych novinkach, odfrcala som, kupila a este som ukoristila aj casopis o grilovani... :smilieee:
Hellé Zverejnené 27. Máj, 2011 Zverejnené 27. Máj, 2011 kupila som si odstranovac stopiek z jahod..kravina neskutocna, ale dizajnovo krasna..neodolala som :smilieee:
iskra Zverejnené 27. Máj, 2011 Zverejnené 27. Máj, 2011 Pozastavila som sa vďaka skladbe "Modlitba lásky":) a prešla si trošku tvorbu Kamila Peteraja, ktorého si veľmi vážim. http://cs.wikipedia.org/wiki/Kamil_PeterajExcelentné :flowers:
elfant Zverejnené 31. Máj, 2011 Zverejnené 31. Máj, 2011 Kus parmezanu, v noci dovezeny z Talianska :doh:
pink Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 nove, krasne, chrumkave, vonave autooooo..... :doh:
iskra Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 chrumkavá kôrka, šalát, chipsy ... zadok :-) a hľa, aj chrumkavé auto. Prajem veľa šťastných kilometrov.:D potešila ma aj masáž tváre, nová cestovná taška a že na zajtra sa konečne stretnem s ml. synom. :doh: :)
secretka Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 vonave autooooo..... :D :doh: :) pink, prečo k novému autiaku ten obrázok "horiaceho auta" ?
Darkman Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 Oddnes poprosim oslovovat Pan Inzinier Darkman :doh:
doll Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 gratulujeme :D mna dnes potesili nove plavecky (ktore mi samozrejme vobec nebolo treba, kedze mam doma zopar kuskov) ... krasne...uz sa chcem ist ukazovat :) :doh:
pink Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 dark, uprimna gratulació! nech sa ti dari.. secret - to akoze idem tak rychlo, ze zostava len kudol dymu a iskry spod kolies.. :doh:
secretka Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 Pán Inžinier Darkman ... gratulácia! :doh: Teraz už len "prilepiť" titul k menu ako kedysi Bc. :)
elfant Zverejnené 1. Jún, 2011 Zverejnené 1. Jún, 2011 Darkman je uz velky chlapec p.ING, gratulujem :doh:
flora Zverejnené 3. Jún, 2011 Zverejnené 3. Jún, 2011 Konečne som urobila bazový sirup. :) Vlani som sa odhodlávala tak dlho, až baza odkvitla. Teraz som to stihla a už je vo fľašiach a chladne prikrytý dekou.
pink Zverejnené 3. Jún, 2011 Zverejnené 3. Jún, 2011 my uz mame dva tyzdne bazovu stavu na zimu... flora, plís recept... :)
alarm Zverejnené 4. Jún, 2011 Zverejnené 4. Jún, 2011 Darkman :gratulujem, ale má to dve stránky. U nás, ak sa niečo nepodarí, je "Ty inžinier" nelichotivé osloveniedoll:kde sa "ukazuješ? :) pink: nech slúži...dúfam že sa nestretneme v strede križovatky :)
pink Zverejnené 4. Jún, 2011 Zverejnené 4. Jún, 2011 alarm, v strede krizovatky? :) nejak mi nezapaluje...
alarm Zverejnené 4. Jún, 2011 Zverejnené 4. Jún, 2011 nove, krasne, chrumkave, vonave autooooo..... :) ak ti to nezapáli ani teraz, potom už len poliať benzínom :)
iskra Zverejnené 5. Jún, 2011 Zverejnené 5. Jún, 2011 pán ING, Darkman .. Gratulujem :) Praha a všetko, čo som za posledné dni zažila ...:)
doll Zverejnené 5. Jún, 2011 Zverejnené 5. Jún, 2011 doll: kde sa "ukazuješ? :) najblizsie o tyzden, na Rhodose, prid sa pozriet :) :)
alarm Zverejnené 5. Jún, 2011 Zverejnené 5. Jún, 2011 To by bol drahý kuk. Račšej sa pozriem na manželku v plavkách :)
cizy Zverejnené 9. Jún, 2011 Zverejnené 9. Jún, 2011 dobre takze davam na radu skusenejsich, potesilo ma to uz v pondelok sice, ale lepsie neskoro ako nikdy, takze uz som Mgr. :confused:
Odporúčané príspevky