Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

v brne pekne palilo slnko, tak som zase o kusok hnedsi.

cizy, a kde ste boli?

Zverejnené

práve som dotelefonovala s tetou z poľska...po piatich rokoch som konečne niekoho od nich počula :lol:

smutno mi je za nimi, hneď by som tam šla :)

Zverejnené

weirdo

ubytovani sme boli v hoteli horto na gajdosovej a boli sme sa ozrat v takej herni v centre pri hlavnej stanici vlakovej blizko s takym cechom sme tam pili

Zverejnené

môj kamarat :lol: ma chce zobrat na víkend na chatu a alebo do hotela niekde preč.... :)

Zverejnené

Kamoška s kt. som sa nevidel už asi 1,75 roka ide na Výšku do TT :lol:

Zverejnené

Pustili nás z lochu skôr a už je dovolenkaaaaaa :lol:

Zverejnené

dneska je po<> den ...

prisiel som si do prace na bajku, nic som nerobil, potom prisla sprava, ze nam sef doniesol za kybel marhul, tak som sa siel napchat, zase som nic nerobil, potom som si vysiel na obed do mekaca, dal som si 7 cheesov, prisiel som naspet, zase som nic nerobil, potom prisla dalsia sprava, ze je moc teplo, tak firma kazdemu kupila cornetto, tak mi ho dali, zozral som ho a odvtedy nic nerobim ...

Zverejnené

:lol: :)

dočerta, v akých firmách to vy robíte ?!

mňa akurát potešilo, že už som konečne doma a je tu len okolo 30 stupňov ... :)

Zverejnené

game, dufam ze toto nie je reklama, ale ked to chces vediet, tak tu

Zverejnené

som u kamaráta :) v práci a brigádujem... od 1.8. 2006 budem robit v pobocke jeho firmy v PD... :lol:

Zverejnené

potesilo ma ze som konecne doprekladala a doukladala vsetky veci zo skrin do krabic :)

dnes mi vsetok nabytok vratane postele odide, aj mi je trochu luto :lol: , mam ho od narodenia (postel nie) ale zas sa tesim na novu positelku, aj ked neviem kedy bude, zatial budem spavat v prazdnej izbe na matraci :)

v piatok davame parkety a tyzden nato malujeme, moja izba bude krasna zlta, takze sa mi tam zatial nic neoplati vracat, aj tak nemam este kupeny novy nabytok ;)

ale tesim sa ze som to uz vsetko pobalila ;)

Zverejnené

že som konečne doma, kde je relatívne vydržateľno, po sprche, a že som dnešných príjemných 37 stupňov v práci prežila, že je zajtra piatok a potom budem mať dovolenkuuuu .... :)

a potešil ma tento smajlík :) ... je úplne neodolateľný :lol:

Zverejnené

sa mi iba zda,alebo maju vsetci buduci tyzden dovolenku?

Zverejnené

ja dovolenku nemam a ani tak skoro neplanujem :) ;)

Andulqa to u vas sa cely byt preraba a robosi nadsene zacnu vrtat vzdy uz o pol osmej ked ja este spim a by som ich najradsej dorazil? :lol: :)

Zverejnené

tak dojdite niekto do BA a strieskame sa

Nesľúbil si že už nebudeš piť?
Zverejnené

jaj ... veď si prečítaj témy, kde posledné dni cizy píše ... nie že prestáva, znovu dostáva slinu ... a dokonca na xat príde neskoro v noci a oznámi, že "trochu som pil" ... tak ... a zradila som ho :)

je to mimo misu, ale musela som :lol:

Zverejnené

Nesľúbil si že už nebudeš piť?

hovoríš o cizym??? ;) :) ;) :lol: ;) ;)

ja zdochnem :) ;) ;)

Zverejnené

aj ja mam buduci tyzden dovolenku :lol: :) ale skoda ze to je posledny tyzden. sice potom mam este 3 tyzden prazdniny ale to uz nebude dovolenka. no nic bezim na plaaaaz.

Zverejnené

Andulqa to u vas sa cely byt preraba a robosi nadsene zacnu vrtat vzdy uz o pol osmej ked ja este spim a by som ich najradsej dorazil? :lol: :)

pochybujem, my len parkety davame do troch izieb (dnes tu bol prvykrat ujo parketar) a zacal az tak nejak o pol deviatej, a pokial to dobre chapem z tvojich fotiek tak nebyvame v tom istom cinziaku, ty si z toho 12-poschodoveho klukateho nie? ja byvam o jeden dom vedla, nemyslim ze by sa az k tebe hluk doniesol :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov