Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

2 pivá po otrasne unavnej, uspavajucej prednaske

a teraz som uz uplne :)

takze coskoro potesi postel :lol:

Zverejnené

potvrdilo sa, že matka nemá zhubný nádor, aspoň nie na mieste, kde ju operovali...

a už je doma, i keď neprišla so mnou v plánovanom termíne...

• Pridať bod 2
Zverejnené

waaau...po dlhej dobe poriadne nakupy..

triko, ponco, rifle, sacko, bizu...juuuuuj :lol:

dlho dlho som sa drzala

Zverejnené

vzhľadom na to, že tento deň začal tak strašne zle, že sa viac ani nedalo, ma teší, že sa vzniknutá situácia vyriešila a spím opäť doma

Zverejnené

:)

jedna krásna modrá kissácka kačiča, ktorá ešte aj vreští :) :lol:

• Pridať bod 2
Zverejnené

nasi mi doniesli z USA na carachmariu handier a hovadiniek - zo 4 trika Billabong, 3 Nike trika, jedno s USA vlajkou, 2 Billabong mikiny, jedny boty Diadory, ruksak, neviemkolko parov adidas a puma fusakli, magnetku a odznak z NASA - Kennedy Space Center .. to je vsetko na co si spomeniem, ale je toho viac :lol:

Zverejnené

Bol som na svadbe a bolo dobre ;) ... síce si necítim nohy ale tak bola sranda :) ... len moja družička by len tancovala a tancovala ... a jeden východniar by len slopal a ja mu vravím ja nepijem / respektíve dneska nemám chuť / ale keď už nalieval ten 5 poldecák :lol: som mu už povedal nech ide do kelu :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

lopata..pocuj,a nebol si ty na svadbe tomu svojmu bratrancovi a kamoske Janke ? :lol:

Zverejnené

bol :lol: som aj vykúkal či ťa nezbadám v Lopašove pred kostolom :)

Zverejnené

ze po vcerajsej zurke nemam ziadnu opicu :) uplne pohodka, keby som si nepamatala, co som stvarala, tak ani neviem, ze som vcera pila :lol:

a to som pritom aj trochu mixovala a nekrotila sa

Zverejnené

lopata,nechodim na take akcie :lol:,ale tusila som,ze si myslel tuto svadbu

Zverejnené

Skrátené vyučovanie kvoli kúreniu... :lol:

Dnes som mala osem hodín a prišla som domov o 13.30. A zajtra zase...

Oh yeah...sladký život študentský! :)

Zverejnené

vcerajsie piate vyrocie s mojou polovickou a konecne dokoncenie nasej kuchyne :-)) a dufam ze dnes nam konecne pridu zapojit internet normalny :-)

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v mojom živote sa odrazu objavilo množsvo skvelých ľudí, ktorí ma pozitívne menia a obohacujú... som im vďačná za každú jednu minútu, ktorú so mnou strávia, ďakujem za úsmevy, za smiech, za slová... už som vôbec neverila, že by som mohla nájsť takých skvelých ľudí...

a vrámci svojej zmeny som zaznamenala aj zmenu v orzprávaní: melem ako odušu a o všetkom :lol:

Zverejnené

... už som vôbec neverila, že by som mohla nájsť takých skvelých ľudí...

A to si ešte nestretla mňa! :lol: Ok, už som ticho.
Zverejnené

Kramerová vs. Kramer

a

Podivuhodné příběhy z čínských tržišť a bazarů

za 40 centov

Zverejnené

uz ma dlhsie nic nevie potesit..resp nie a nie najst potesenie v tom, v com by som ho mala, chcela nachadzat :)

preco sa vie nieco take krasne zrazu zmenit...preco su niektori ludia strasne mrchy a povedia si ze "ked nebudem ja stastny, nebude ani ten druhy" :)

preco sa niektore veci zrazu nedaju riesit?

;) :lol:

Zverejnené

Dúfam, že som potešil tomassiho. Ked to vykecavanie sa o goloch, bodoch a sekundach chyba.. . :lol:

Zverejnené

fasa Bibliotéka, super zľavy, veľa nakúpených knižiek na Vianoce, podpísaná jedna pre mamu, mrte sprievodných akcií, fičí to tam od včera a už som bola dva krát a pohrávam sa s myšlienkou, že zaskočím aj zajtra pozrieť, keď budem mať hotové matroše do školy (ale už jedine bez peňaženky!!!)

• Pridať bod 2
Zverejnené

paradna babska jazda..u kamosky na byte, len baby, vinko, dobre jedlo, hudba...

moje nocne buntosenie, ranne vstavanie a kecanie v perinach

:lol: uzasne

konecne som vypla uplne a myslela aj na ine veci nez na problemy

Zverejnené

rozhovor cez ICQ po takmer troch rokoch, ktorý trval do tretej rána... :)

ďakujem :lol:

• Pridať bod 2
Zverejnené

no, viem že dlhšie ako do tretej... :lol:

potom neviem kedy som šla spať, lebo ešte som písala so spolužiačkou, ktorá je v Madride...

ale ja, narozdiel o teba som nemusela ráno vstávať :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov