Lolisha Zverejnené 7. Október, 2009 Zverejnené 7. Október, 2009 2 pivá po otrasne unavnej, uspavajucej prednaske a teraz som uz uplne :) takze coskoro potesi postel :lol:
arwiel Zverejnené 11. Október, 2009 Zverejnené 11. Október, 2009 potvrdilo sa, že matka nemá zhubný nádor, aspoň nie na mieste, kde ju operovali... a už je doma, i keď neprišla so mnou v plánovanom termíne... 2
doll Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 waaau...po dlhej dobe poriadne nakupy.. triko, ponco, rifle, sacko, bizu...juuuuuj :lol:dlho dlho som sa drzala
Bijou Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 vzhľadom na to, že tento deň začal tak strašne zle, že sa viac ani nedalo, ma teší, že sa vzniknutá situácia vyriešila a spím opäť doma
game Zverejnené 13. Október, 2009 Zverejnené 13. Október, 2009 :) jedna krásna modrá kissácka kačiča, ktorá ešte aj vreští :) :lol: 2
weirdo Zverejnené 17. Október, 2009 Zverejnené 17. Október, 2009 nasi mi doniesli z USA na carachmariu handier a hovadiniek - zo 4 trika Billabong, 3 Nike trika, jedno s USA vlajkou, 2 Billabong mikiny, jedny boty Diadory, ruksak, neviemkolko parov adidas a puma fusakli, magnetku a odznak z NASA - Kennedy Space Center .. to je vsetko na co si spomeniem, ale je toho viac :lol:
lopata555 Zverejnené 18. Október, 2009 Zverejnené 18. Október, 2009 Bol som na svadbe a bolo dobre ;) ... síce si necítim nohy ale tak bola sranda :) ... len moja družička by len tancovala a tancovala ... a jeden východniar by len slopal a ja mu vravím ja nepijem / respektíve dneska nemám chuť / ale keď už nalieval ten 5 poldecák :lol: som mu už povedal nech ide do kelu :) 1
littlewitch Zverejnené 18. Október, 2009 Zverejnené 18. Október, 2009 lopata..pocuj,a nebol si ty na svadbe tomu svojmu bratrancovi a kamoske Janke ? :lol:
lopata555 Zverejnené 18. Október, 2009 Zverejnené 18. Október, 2009 bol :lol: som aj vykúkal či ťa nezbadám v Lopašove pred kostolom :)
Lolisha Zverejnené 18. Október, 2009 Zverejnené 18. Október, 2009 ze po vcerajsej zurke nemam ziadnu opicu :) uplne pohodka, keby som si nepamatala, co som stvarala, tak ani neviem, ze som vcera pila :lol: a to som pritom aj trochu mixovala a nekrotila sa
littlewitch Zverejnené 18. Október, 2009 Zverejnené 18. Október, 2009 lopata,nechodim na take akcie :lol:,ale tusila som,ze si myslel tuto svadbu
Desdemona Zverejnené 19. Október, 2009 Zverejnené 19. Október, 2009 Skrátené vyučovanie kvoli kúreniu... :lol: Dnes som mala osem hodín a prišla som domov o 13.30. A zajtra zase...Oh yeah...sladký život študentský! :)
Andulqa Zverejnené 23. Október, 2009 Autor Zverejnené 23. Október, 2009 vcerajsie piate vyrocie s mojou polovickou a konecne dokoncenie nasej kuchyne :-)) a dufam ze dnes nam konecne pridu zapojit internet normalny :-) 1
arwiel Zverejnené 31. Október, 2009 Zverejnené 31. Október, 2009 v mojom živote sa odrazu objavilo množsvo skvelých ľudí, ktorí ma pozitívne menia a obohacujú... som im vďačná za každú jednu minútu, ktorú so mnou strávia, ďakujem za úsmevy, za smiech, za slová... už som vôbec neverila, že by som mohla nájsť takých skvelých ľudí... a vrámci svojej zmeny som zaznamenala aj zmenu v orzprávaní: melem ako odušu a o všetkom :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 31. Október, 2009 Zverejnené 31. Október, 2009 ... už som vôbec neverila, že by som mohla nájsť takých skvelých ľudí...A to si ešte nestretla mňa! :lol: Ok, už som ticho.
lopata555 Zverejnené 3. November, 2009 Zverejnené 3. November, 2009 Potešilo ma že dneska snežilo :lol:
tomassi Zverejnené 3. November, 2009 Zverejnené 3. November, 2009 Kramerová vs. KrameraPodivuhodné příběhy z čínských tržišť a bazarůza 40 centov
doll Zverejnené 4. November, 2009 Zverejnené 4. November, 2009 uz ma dlhsie nic nevie potesit..resp nie a nie najst potesenie v tom, v com by som ho mala, chcela nachadzat :)preco sa vie nieco take krasne zrazu zmenit...preco su niektori ludia strasne mrchy a povedia si ze "ked nebudem ja stastny, nebude ani ten druhy" :) preco sa niektore veci zrazu nedaju riesit? ;) :lol:
wysky Zverejnené 5. November, 2009 Zverejnené 5. November, 2009 Dúfam, že som potešil tomassiho. Ked to vykecavanie sa o goloch, bodoch a sekundach chyba.. . :lol:
Bijou Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 fasa Bibliotéka, super zľavy, veľa nakúpených knižiek na Vianoce, podpísaná jedna pre mamu, mrte sprievodných akcií, fičí to tam od včera a už som bola dva krát a pohrávam sa s myšlienkou, že zaskočím aj zajtra pozrieť, keď budem mať hotové matroše do školy (ale už jedine bez peňaženky!!!) 2
doll Zverejnené 7. November, 2009 Zverejnené 7. November, 2009 paradna babska jazda..u kamosky na byte, len baby, vinko, dobre jedlo, hudba...moje nocne buntosenie, ranne vstavanie a kecanie v perinach :lol: uzasne konecne som vypla uplne a myslela aj na ine veci nez na problemy
arwiel Zverejnené 7. November, 2009 Zverejnené 7. November, 2009 rozhovor cez ICQ po takmer troch rokoch, ktorý trval do tretej rána... :) ďakujem :lol: 2
Sniper Zverejnené 7. November, 2009 Zverejnené 7. November, 2009 Do pol štvrtej. Ale musel som :lol: 2
arwiel Zverejnené 7. November, 2009 Zverejnené 7. November, 2009 no, viem že dlhšie ako do tretej... :lol: potom neviem kedy som šla spať, lebo ešte som písala so spolužiačkou, ktorá je v Madride...ale ja, narozdiel o teba som nemusela ráno vstávať :)
Odporúčané príspevky