Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

konečne som sa pustila do ohromnej hromady prastarých výstrižkov, receptov, popísaných v robote, vybratých z novín,

kopy múdrostí, dobrých rád do života a na večný život a na pečenie šišiek a stovky príloh z pravdy s tisíckami receptov a mailom posielaných receptárov na stovky druhov káv a tisíc receptov na hydiny a šaláty a cestoviny a rady do domácnosti tlačených pokútne v robote

a recepty ako nedostať smrteľné choroby a nikdy neumrieť

a samolepky kocúra garfielda a sáčky s tvarovanými figúrkami na výrobu ľadu a hviezdičkové nálepky z nejakého prastarého časopisu na nechty a nalepovacie náušničky z iného časopisu spred dvadsiatich rokov, ktoré som vždy len prekladala a v posledných rokoch všetko hádzala na kopu ...

mno. takže tri štvrtiny išli do papierového kontajnera a zbytok do šanónu a ešte tam zostala moja prastará písaná receptová kniha a jedna miniknižka s receptami po babke a je tam na poličke neznesiteľný poriadok .

konečne.

:lol:

• Pridať bod 2
Zverejnené

rodinný cyklovýlet...

bolia ma síce nohy, ale zvládla som hneď po príchode ešte aj korčule...

Zverejnené

Trosku biedne, ze ma miesto noveho PC potesili iba tie lazagne... Ale tak, no, potesili ma :lol: A plus to, ze sme po dvoch rokoch sprovoznili tlaciaren a konecne som si mohla SAMA vytlacit materialy do skoly... Och, hura!

Zverejnené

v kníhkupectve v novootvorenom obchodnom centre hneď za našou fakultou som ako varená-pečená... pravidelne končím v cudzjazyčnej literatúre a čítam si tam ruské národné rozprávky... a vlastne dnes to bolo takým dobrým spríjemnením dňa... i keď potláčať to nutkanie použiť kreditku a aspoň jednu knižku si kúpiť, mi dá naozaj zabrať...

včera ma potešilo paparazzovanie :lol: ktoré mi síce k ničomu nepomohlo, ale nevadí, videla som vea pekných vecí...

a dnes ma hádam ešte poteší ďalšia noc v parku... /nie, nehrám sa na bezďáka :)/

a celkovo je svet krajší keď sa človek zásobí antidepresívami ...

Zverejnené

obed s byvalou spoluziackou a ze som si donicila ruky vo vertigu :lol:

skusala som trenovat previsy

Zverejnené
konecne dlhy spanok..a bol by isto este dlhsi, nebyt susedov nad nami, ktori rano tisia svoje "bejby" sposobom, ktory akosi neviem pochopit /zapnu vysavac.... teda myslim si ze to je vysavac, pretoze nic ine taky zvuk nema..a kazde rano o siedmej hodine den co den.. :lol: /
Zverejnené

konecne som sa vybral na bajk do kopcov...kondicka nikde, ale ten pocit ked sa pustim dole kopcom, studeny vietor mi slaha do tvare a ja dufam ze to udrzim :lol:

Zverejnené

Dnes som sa vybral na Kamzík bicyklom. Celkom to bola fuška. Neznalý terénu som sa potom spustil pekným kopcom a dostal som sa na Patronku. Cesta do Ružinova bola teda zaujímavá. :lol:

Zverejnené

včerajší koncert maestra Miroslava Dvorského u nás v športovej hale...

spieval úžasne, výber piesní bol veľmi dobrý a celé to bolo skvelé až na "Zbor židov" v podaní talianskeho speváckeho zboru a dievčenského speváckeho zboru našej ZUŠ... trošku im to neladilo...

potešila ma aj vydarená Marlénka... :lol:

a potešil ma aj spolužiak zo strednej, ktorý ma požiadal, či by som ho nenafotila... dúfam, že budem mať čoskolro na to čas... veľmi sa teším! :)

Zverejnené

podarilo sa mi dokončiť analýzu blogu do školy o dosť skôr ako som čakala, takže si môžem dať neplánované leháro konečne :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

poobedie na dni zelá, predražená káva, turecký med, fialová paprika, tri druhy syrov do chladničky a sakra drahá kuracia cigánska, ale počasie bolo fajn, hudba nehulákala a indiáni na druhom konci hrali pjekne :lol: :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

indiáni na druhom konci hrali pjekne

indiánov milujem! vždy pri nich postojím, popočúvam a vždy sa mi tisnú slzy do očí... tá hudba ma vie dobre rozcítiť...

• Pridať bod 1
Zverejnené

vcera vecer som sa nasmeroval smer stupava a dni zela...tam som bol do dnesneho poobedia a odtial som sa vybral rovno do nitry na autosalon...ten bol chaby, tak sme s kamosom aspon trosku centrum pobehali (tiez chabe :lol: ), navecerali sa a sli domov :) aspon bol vylet

• Pridať bod 2
Zverejnené

mali ste zostať na dni zelá, tak vám treba :lol:

práve som si pozrela záverečný ohňostroj, bol krásny :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

game bol som tam od soboty vecera...stacilo...ako fajn tam bolo, ale to miesto pred podiom plne prachu...no ziadna slava :lol:

Zverejnené

nasi konecne letia naspat z USA ... mam slubene handry, tak som zvedavy, co mi donesu .. :lol:

Zverejnené

i keď som dnes mala školu len do pol jednej, vrátila som sa na privát až o desiatej...

a mezdi tým? kopa úžasných stretnutí s ešte úžasnejšími ľuďmi! :lol:

Zverejnené

nebyt susedov nad nami, ktori rano tisia svoje "bejby" sposobom, ktory akosi neviem pochopit /zapnu vysavac.... teda myslim si ze to je vysavac, pretoze nic ine taky zvuk nema..a kazde rano o siedmej hodine den co den.. :lol: /

Podľa štúdie anglických(?) vedcov je zvuk vysávača jedným z najúčinnejších spôsobov ako utíšiť malé deti.
Zverejnené

Axel,nieco na tom bude. Prdsa len monotonny zvuk je akoby voditkom k vyprazneniu hlavy. Lenze zrejme musi byt v dostatocnych decibeloch,inak rusi susedov. U Doll rozbil spanok,lebo spinkala,u dietata,to posobi ,mozno opacne. Poznam jedno dieta,ktore uz nie je dietatom, :lol:,ktore zaspavalo na tony metalovej hudby. A nebol to ziadny sladak. Zrejme na kazdeho inak posobi hluk. :)

Zverejnené

zajtra som mala mať 10 hodín, mám len 3.. juchu

Zverejnené

si to zmákol za 4 min.

či predražená cena? :)

či niejaké iné podujatie? :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov