Nokia Zverejnené 13. September, 2009 Zverejnené 13. September, 2009 kapital :lol: tak ked budes mat citak, tak daj vediet, pojdem si aj ja tipnut :)
doll Zverejnené 14. September, 2009 Zverejnené 14. September, 2009 vcerajsi bike...nechala som sa viest drahym...ale ked som zistila, ze on ma namierene do lesa, makat po lesnych cestickach, do kopca, tak ee, zastavila som a zahlasila, ze chcem kupelnu oblatku :) tak sme si zaslapali do Trencianskych Teplic, dali oblatky, juice a pobrali sa naspat... konecna bola unho, urobil puding, lahli do postele...no, atd.. :lol: fajna aerobne stravena nedela :) ;)
Proteus Zverejnené 14. September, 2009 Zverejnené 14. September, 2009 Včerajší výlet na Devín. Bolo krásne počasie a ku koncu som stretol aj spolužiačku z výšky. Pekná náhoda. :lol:
Lolisha Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 vcerajsia neplanovana, narychlo zorganizovana zurka :lol: ale super bolo :)
arwiel Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 konečne mám rozvrh... :lol: samozrejme, prekrýva sa mi tohooooo... :)
Bijou Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 našla som všetky doklady, čo treba na zápis, už mi len diplom chýba, jupíí :lol: (a odteraz už vážne budem mať vo veciach poriadok)
Proteus Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 Prekrásny deň na biku. Cestou domov som sa zastavil v Sportservise a oplieskal časť svojej výplaty. :lol: Pekný deň, a ešte nie je koniec.
Aikaterine Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 vyzerá to tak, že budem mať brigádu :lol: ...hádam som to nezakríkla teraz :)
Bijou Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 tak aj mňa pozvali na super pohovor, juuuu :lol:aj keď veľké nádeje si nerobím, keďže ide o pozíciu administratívnej pracovníčky vo firme zameranej na finančné poradenstvo a vedomosti okolo toho mám prakticky nulové, ale nevadí, keď ma pozvali, snáď si prečítali CV a neočakávajú niečo mimo mojich schopností :) 1
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 :lol: no, snad nebudes napokon znechutena aj v pripade, ze to dostanes.
arwiel Zverejnené 16. September, 2009 Zverejnené 16. September, 2009 len tak som skúsila dať na jednu stránku básničku... bez okolkov by som sa za ňu mala hanbiť, je to stavebne asi najhoršia moja báseň, ale dnes mi napísali, že ju asi zaradia do mesačníka... :lol: ale rozumiem im, išlo tam o obsah básne, málo ľudí píše v tomto období country...
arwiel Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 výlet na bicykli za kamoškou do Veľkých Krštenian... :lol: a dokonca sa mi ušli aj palacinky s kávičkou... :)
Lolisha Zverejnené 17. September, 2009 Zverejnené 17. September, 2009 konecne odovzdane a potvrdene vsetky zapisane predmety...ale nebolo mi vsetko jedno, ked sm v podatelni zistila, ( asi po hodine aj pol cakania v roznych radoch) ze som si asi 4 predmety na AIS omylom dala nie na zimny semester, ale na letnynastastie mi to teta zobrala aj prepisane rukou, mi teda riadne odlahlo, ze sa tam nebudem musiet trepat este aj zajtra :lol:
arwiel Zverejnené 18. September, 2009 Zverejnené 18. September, 2009 vybavila som sociálku a zravotnú poisťovňu spolu asi za 3 minúty :lol: posedela som si na kávičke v príjemnej spoločnosti... :) a videla som Adriána!!! :) /v preklade: uvidela som sexidol spred troch rokov, ktorého len vidieť mi spôsobuje orgazmus... nie je to platonická láska, je to živočíšne priťahovanie/
lopata555 Zverejnené 18. September, 2009 Zverejnené 18. September, 2009 Že som šiel do chotára, sadol som si tam na holú zem a pozeral do blba 3 hodiny, relax som potreboval :lol: aspoň som videl z tej výšky pekne vzdialené mestá :)
bobsapp Zverejnené 18. September, 2009 Zverejnené 18. September, 2009 vybavila som sociálku a zravotnú poisťovňu spolu asi za 3 minúty :lol: na zdravotnej som bol dnes štvrtý krát a znova nič prenechávam zodpovednosť na ostatných :) 1
Aikaterine Zverejnené 19. September, 2009 Zverejnené 19. September, 2009 včera pekný večer + dohodnuté doučko, v pondelok mám prvú hodinu :lol: ja som doučovateľka, nie doučovaná :)
arwiel Zverejnené 21. September, 2009 Zverejnené 21. September, 2009 stretnutie s kamarátomnákupy v Dráčikusklenený kríglakruská zmrlinahodina v Panta Rheikávička s kamarátom :lol:
Aikaterine Zverejnené 21. September, 2009 Zverejnené 21. September, 2009 prvá hodina doučovania za mnou, dopadla lepšie jak som čakala :lol:
Lolisha Zverejnené 22. September, 2009 Zverejnené 22. September, 2009 ze som predsa len v skole v BA a nie v TT...takze si mozem v pohode v trojhodinovej medzere medzi predmetmi odskocit domov...ako teraz :lol:ale celkovo to vyzera byt pohodka
littlewitch Zverejnené 22. September, 2009 Zverejnené 22. September, 2009 Dnes ma potesila jedna pani za okienkom v lekarni. Kym som prisla na radu,sledovala som ju,ako sa odmerane tvari na pacientov predomnou a v duchu som prosila,aby som uz mala jednanie s nou za sebou. Nemam proste rada tie nedradene pohlady. Ale pani sa zrazu,akoby sibnutim carovneho prutika zmenila na prijemnu osobku,ktora somnou hodila dokonca rec o mojich zdravotnych problemoch a bola samy usmev. Ja som v duchu zasla a odchadzala odtial vyskerena ako orech :lol:.Bol to prijemny zazitok premeny neprijemnej pani na cloveka.
arwiel Zverejnené 24. September, 2009 Zverejnené 24. September, 2009 tak ako včera som si už dlho s nikým nepokecala... štyri hodiny v kuse... a pomohlo mi to natoľko, že dnes som ešte nesiahla po antidepresívach, ktoré už konečne začali aj účinkovať...
Nokia Zverejnené 24. September, 2009 Zverejnené 24. September, 2009 ozvala sa mi baba vo firme, ze by mali zaujem moje fotky pouzit do interneho firemneho magazinu a mozno aj rozvesat po budove :) :lol:
tomassi Zverejnené 24. September, 2009 Zverejnené 24. September, 2009 podarilo sa mi objednať lístkyna zápas SVK - SLO:lol: :) :)
Odporúčané príspevky