Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kapital :lol:

tak ked budes mat citak, tak daj vediet, pojdem si aj ja tipnut :)

Zverejnené

vcerajsi bike...nechala som sa viest drahym...ale ked som zistila, ze on ma namierene do lesa, makat po lesnych cestickach, do kopca, tak ee, zastavila som a zahlasila, ze chcem kupelnu oblatku :)

tak sme si zaslapali do Trencianskych Teplic, dali oblatky, juice a pobrali sa naspat... konecna bola unho, urobil puding, lahli do postele...no, atd.. :lol:

fajna aerobne stravena nedela :) ;)

Zverejnené

Včerajší výlet na Devín. Bolo krásne počasie a ku koncu som stretol aj spolužiačku z výšky. Pekná náhoda. :lol:

Zverejnené

vcerajsia neplanovana, narychlo zorganizovana zurka :lol:

ale super bolo :)

Zverejnené

konečne mám rozvrh... :lol:

samozrejme, prekrýva sa mi tohooooo... :)

Zverejnené

našla som všetky doklady, čo treba na zápis, už mi len diplom chýba, jupíí :lol:

(a odteraz už vážne budem mať vo veciach poriadok)

Zverejnené

Prekrásny deň na biku. Cestou domov som sa zastavil v Sportservise a oplieskal časť svojej výplaty. :lol: Pekný deň, a ešte nie je koniec.

Zverejnené

vyzerá to tak, že budem mať brigádu :lol:

...hádam som to nezakríkla teraz :)

Zverejnené

tak aj mňa pozvali na super pohovor, juuuu :lol:

aj keď veľké nádeje si nerobím, keďže ide o pozíciu administratívnej pracovníčky vo firme zameranej na finančné poradenstvo a vedomosti okolo toho mám prakticky nulové, ale nevadí, keď ma pozvali, snáď si prečítali CV a neočakávajú niečo mimo mojich schopností :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

:lol: no, snad nebudes napokon znechutena aj v pripade, ze to dostanes.

Zverejnené

len tak som skúsila dať na jednu stránku básničku... bez okolkov by som sa za ňu mala hanbiť, je to stavebne asi najhoršia moja báseň, ale dnes mi napísali, že ju asi zaradia do mesačníka... :lol: ale rozumiem im, išlo tam o obsah básne, málo ľudí píše v tomto období country...

Zverejnené

výlet na bicykli za kamoškou do Veľkých Krštenian... :lol: a dokonca sa mi ušli aj palacinky s kávičkou... :)

Zverejnené

konecne odovzdane a potvrdene vsetky zapisane predmety...ale nebolo mi vsetko jedno, ked sm v podatelni zistila, ( asi po hodine aj pol cakania v roznych radoch) ze som si asi 4 predmety na AIS omylom dala nie na zimny semester, ale na letny

nastastie mi to teta zobrala aj prepisane rukou, mi teda riadne odlahlo, ze sa tam nebudem musiet trepat este aj zajtra :lol:

Zverejnené

vybavila som sociálku a zravotnú poisťovňu spolu asi za 3 minúty :lol:

posedela som si na kávičke v príjemnej spoločnosti... :)

a videla som Adriána!!! :) /v preklade: uvidela som sexidol spred troch rokov, ktorého len vidieť mi spôsobuje orgazmus... nie je to platonická láska, je to živočíšne priťahovanie/

Zverejnené

Že som šiel do chotára, sadol som si tam na holú zem a pozeral do blba 3 hodiny, relax som potreboval :lol: aspoň som videl z tej výšky pekne vzdialené mestá :)

Zverejnené

vybavila som sociálku a zravotnú poisťovňu spolu asi za 3 minúty :lol:

na zdravotnej som bol dnes štvrtý krát a znova nič

prenechávam zodpovednosť na ostatných :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

včera pekný večer + dohodnuté doučko, v pondelok mám prvú hodinu :lol:

ja som doučovateľka, nie doučovaná :)

Zverejnené

stretnutie s kamarátom

nákupy v Dráčiku

sklenený kríglak

ruská zmrlina

hodina v Panta Rhei

kávička s kamarátom

:lol:

Zverejnené

prvá hodina doučovania za mnou, dopadla lepšie jak som čakala :lol:

Zverejnené

ze som predsa len v skole v BA a nie v TT...takze si mozem v pohode v trojhodinovej medzere medzi predmetmi odskocit domov...ako teraz :lol:

ale celkovo to vyzera byt pohodka

Zverejnené

Dnes ma potesila jedna pani za okienkom v lekarni. Kym som prisla na radu,sledovala som ju,ako sa odmerane tvari na pacientov predomnou a v duchu som prosila,aby som uz mala jednanie s nou za sebou. Nemam proste rada tie nedradene pohlady. Ale pani sa zrazu,akoby sibnutim carovneho prutika zmenila na prijemnu osobku,ktora somnou hodila dokonca rec o mojich zdravotnych problemoch a bola samy usmev. Ja som v duchu zasla a odchadzala odtial vyskerena ako orech :lol:.Bol to prijemny zazitok premeny neprijemnej pani na cloveka.

Zverejnené

tak ako včera som si už dlho s nikým nepokecala... štyri hodiny v kuse... a pomohlo mi to natoľko, že dnes som ešte nesiahla po antidepresívach, ktoré už konečne začali aj účinkovať...

Zverejnené

ozvala sa mi baba vo firme, ze by mali zaujem moje fotky pouzit do interneho firemneho magazinu a mozno aj rozvesat po budove :) :lol:

Zverejnené

podarilo sa mi objednať lístky

na zápas SVK - SLO

:lol: :) :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov