Andulqa Zverejnené 29. Jún, 2006 Autor Zverejnené 29. Jún, 2006 kraasny dnik s priatelom, nejake darceky, peniazky na darceky co mam vyhliadnute a zbehnem cez vikend kupit, priania a tak :lol:
nutrinka Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 ja viem, že pred chvíľou som písala do uľavte si tu, ale musím napísať, čo ma potešilo.... taaaakže, už oficiálne som postúpila do maturitného ročníka, už oficiálne mám tie známky, aké mám a už oficiálne sa mi začína dvojmesačný frei...jupíííí :) /síce neviem, čo sa teším, sákriš, zo mňa je maturantka!!!! ;) :lol: ;) :)/
Ignatius Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 /síce neviem čo sa teším, sákriš, zo mňa je maturantka!!!! :) :lol: ;) :)/Ja ti poviem na čo - na najlepší ročník sa tešíš ;) Gratulujem...
game Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 ... oficiálne som postúpila do maturitného ročníka, .... zo mňa je maturantka!!!! nutrinka, gratulujem :lol: mne už zase ide interneeeet henka, už som sa začala obávať, kde si ... tiež gratulujem :)
cizy Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 dnes som spal do dvanastej, cize som dospal tyzden :lol:
Nokia Zverejnené 1. Júl, 2006 Zverejnené 1. Júl, 2006 konecne nebude horuci vikend, a ja budem mat vacsiu ako nulovu motivaciu sa na pondelok ucit :lol: :) a snad si zajtra konecne po troch mesiacoch auto umyjem :)
tomassi Zverejnené 2. Júl, 2006 Zverejnené 2. Júl, 2006 dnes ako som sa približoval ku kostolu a videl ako sa doň už ľudia nevmestia ovládol ma neskutočne príjemný pocitproste bola to KRÁSA
Nokia Zverejnené 3. Júl, 2006 Zverejnené 3. Júl, 2006 spravil som uctoooooo :lol: :) uzavrety druhy rocnik, uz len uzavret prvy :)
Sniper Zverejnené 4. Júl, 2006 Zverejnené 4. Júl, 2006 Pomaly, ale isto sa mi darí učiť sa importovať tabuľky do databázy (pre admina DOSŤ dôležité :lol:) A ešte čo ma teší aj diakritika sa zobrazuje OK :)
bad_guy Zverejnené 6. Júl, 2006 Zverejnené 6. Júl, 2006 MAM UKONCENY ROCNIK vsetky skusky ;) ;) ;) ;) :lol: :) :) ;) ;) ;)
Ignatius Zverejnené 7. Júl, 2006 Zverejnené 7. Júl, 2006 Méta 500 konečne padla... A to ešte pred tým, čo sa na týždeň vytratím :lol:
Hedgehog Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 Následky sobotnej búrky boli odstránené a máme doma znova prípojku. Odniesol to zdroj aj celý access point. Servisák vymenil ďalšie tri, než našiel výkonovo dostatočný. Je to super, veď po tom výpadku som si ani nemohol uľaviť tu na fóre... :) :lol:
cizy Zverejnené 11. Júl, 2006 Zverejnené 11. Júl, 2006 dnes mi konecne prislo postou ze ma prijali na vysku, to znamena ze dnes by som mal dat vypoved aby som 11.9 odtial vypadol, este mam vsak 11 dni nevycerpanych z dovolenky, takze teoreticky v auguste by som mohol ist uz odtial prec. Sefovci budu sklamani a budu ma prehovarat aby som zostal, uz to vidim ale taky je zivot... skola je prednejsia Dufam ze sa nejak dohodneme na rozviazani prac. pomeru, lebo pocul so mtake chyry, ze kto da vypoved stava sa nepriatelom firmy a nerad by som odisiel v zlom
Andulqa Zverejnené 11. Júl, 2006 Autor Zverejnené 11. Júl, 2006 skoro som v obchode vykrikla od radosti ked som uplne nahodne zbadala tuto knihu :) strasne ma potesilo ze konecne spravili preklad aj pokracovania Kruhu a dufam ze sa dockam aj dalsieho dielu s nazvom Smyčka :) ;) :lol:
cizy Zverejnené 12. Júl, 2006 Zverejnené 12. Júl, 2006 dobre, vybavil som si to este lepsie, budem uz robit len do konca tohoto mesiaca cca a potom mam prazdniny, jupiii
arwiel Zverejnené 12. Júl, 2006 Zverejnené 12. Júl, 2006 Dnes ma potešilo, že muž, o ktorého javím záujem mi povedal, že s tým záujmom je to obojstranné... :lol:
dair Zverejnené 12. Júl, 2006 Zverejnené 12. Júl, 2006 dnes ma naprv velmi potesilo ze som dostal viza a v sobotu letim :) ale na to mi kamoska zavolala ze nam rezervovala od soboty 4* hotel all inclusive v Berline za cooooool cenu (20 Euro, proste tatko mam kontakty :lol: ) lebo je tam LOVE PARADE a teda.... :) CIZE SA VLASTNE DOBRA SPRAVA VYNULOVALA ZLOU A TEDA SA OSPRAVEDLNUJEM ZA TENTO OT ;)
dair Zverejnené 12. Júl, 2006 Zverejnené 12. Júl, 2006 takze novy update, letim na buduci tyzden a v sobotu idem do Berlina..... :) cize vsetko sa stihne ako sa ma :) ;) ;) ;) :lol:
Darkman Zverejnené 14. Júl, 2006 Zverejnené 14. Júl, 2006 dva nove prirastky do skusobne http://www.muziker.sk/default.aspx?content...s=kod_id:105683 :lol:
game Zverejnené 16. Júl, 2006 Zverejnené 16. Júl, 2006 že by len trochu, cizy ? neuveriteľné ... :) trochu potešilo, že nie je také príšerné teplo, hoci slnko páli, a u nás fúka ako u blázna na dvore, ale je to znesiteľné ... okrem toho potešili včera dvaja ľudia, ktorí ma podržali a veľmi pomohli : :lol: ... ďakujem :)
Odporúčané príspevky