Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes som si veľmi dobre posedela s kamoškami z gympla a už sa neviem doškať stredy :lol:

a zajtra sa idem vyblázniť do BA do dinoparku aj s bratom... :)

Zverejnené

včera som sa vyšantila s bratom v BA, dnes sa idem vyšantiť s kamoškami do uheriec a piatok, sobota, nedeľa ideme s baratom a kamošmi stanovať!!! toto je skvelý týždeň!!! :lol:

Zverejnené

vyšantiť do uheriec

hm

toto slovné spojenie poznám

treba si dávať pozor, Uherce sú dosť nebezpečné miesto :lol:

Zverejnené

jo-jo :lol: som si toho vedomá, tomassi...

nemusíš mať strach, idem tam iba s jedným z najväčších alkoholikov :) :)

Zverejnené

už som ujo ... a za pár týždňov budem krstný :lol: ... aká je krásna :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Takze pisem uz zo svojho noveho domova v Svatom Juri :) Podarilo sa nam rozbehat net, sice hroza oproti tomu na co som zvyknuta z Petrzalky ale co uz, casom snad najdeme nieco lepsie a hlavne bez 2-rocnej viazanosti, teraz to je biedne, ale aspon lacne - O2 internet :-) Na surfovanie staci :lol:

Dnes nam vykachlickovali kuchynu, uz to vyzera celkom k svetu, uz len ta kuchyna chyba a vstavana skrina :-)

a je zo mna zienka domaca :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

tento fesacik :)

Obrázok

je to priam zivel, ale kazdemu kto sa nanho chvilu diva vytvori usmev na tvari, jednoducho stena, ktore stale musi upriamovat pozornost na seba :)

na to ze bol vyhodeny na ulicu a najdeny policajtami, sa ma k svetu a ma rad ludi aj napriek tomu co mu urobili

snad sa mu bude u babky darit a prezije tam kopec stastnych psich rockov :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

včera: minitúra na Žabu /to je skala tu u nás za riekou Nitrou/ a hľadanie kompromisu, vďaka čomu sa pomerne ustálila jedna vec, ktorá mi už dlho brala spánok...

dnes: idem do Nitrya dúfam, že osoba, za ktorou tam idem ma poteší viac, ako ten malý výlet...

Zverejnené

nie, v pohode sa tam dá dostať, malé decká tam dokonca aj opekali... my sme šli od Bielic a podarilo sa nám ísť cez osadu bezdomovcov, ale keď sme šli dole, zistili sme, že je aj lepšia cesta, kde sa nemusí obchádzať celá roklina v lese, a to tak ako končia kríky a začína to pole, či lúka, či čo to je...

potešilo ma, že mám kde bývať...

Zverejnené

ze som sa zobral so spoluziackami na chatu do makova, dnesna mala tura stala za to, vecer nas caka grilovacka...mnam :lol:

Zverejnené

milovaný bráško mi stiahol celú discografiu Michaela Jacksona... :lol:

Zverejnené

super super super teambuildingova akcia z roboty na duchonke!

Zverejnené

včera úplne že nečakané pozvanie na kávu od kamošky, ktorú teraz dlho nebudem vidieť...

jej slová na rozlúčku: "Riaď sa srdcom."

včerajšie korčuľovanie po hrádzi za zapadajúcim slnkom... :lol:

dnešné náhodné krátke stretnutie pri podchode...

Zverejnené

este dva tyzdne slobody, kym zacne skola... a vyzera to tak, ze budeme mat iba trojdenny rozvrh

juchuuu :lol:

a cez vikend mozno hrebenovka malej fatry

• Pridať bod 1
Zverejnené

potešil ma výlet do Nitry:

mám privát, síce malilinký, ale celkom lacno :lol:

pokecala som si s jedným magistrom z rusistiky, ktorý tak isto nechápal, ako to, že mi nešlo a nejde AIS :)

pozdravila som väčšinu vyučujúcich rusistiky

hodila som asi minútovú reč s vedúcou katedry a jej správa ma véééééľmi potešila! :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

včera:

veľmi veľkou náhodou som stretla svojich bývalých spolužiakov na námestí /momentálne u nás prebiehajú Dni mesta Partizánske, vďaka čomu sa nemôžem zdržiavať doma, lebo u nás to počuť akoby som bývala pod reprákmi/... oboch som ich nevidela ani nepamätám, jeden študuje v zahraničí, druhý radšej neštuduje :lol:

kúpili sme si fľašu piva a popíjali na vlakovej stanici, kde so zvyšujúcou sa hodinou sa zvyšoval aj vek mládeže okolo nás, a tak okolo desiatej nás obklopovalo už aj pár ľudí, ktorí mohli byť držiteľmi občianského preukazu :)

dnes:

fotenie veteránov na námestí :)

Zverejnené

dnes ma zatiaľ nepotešilo nič, ale včera to bol krásny večer, prechádzka... ale ten studený vietor, ja, samozrejme, len v tričku bez svetra... :lol: takže dnes nonstop kýcham, ale... nevadí, na zdravie :) :)

a ešte k nám na víkend prišli známi, tak sa teším, konečne trochu iný vzduch doma ;)

Zverejnené

vcera vecer mi dal drahy pana Snurku ci Kofolaka, ci ako sa to vola :lol:

malicke, ale zlate :) :) tak teraz je oprety o monitor, zoci voci ;)

Zverejnené

krasny poldenny vylet na cerveny kamen a potom pezinsku babu :lol:

Zverejnené

no len ked ti to tak ide preco preboha vsadis len euro, ved to nemas nic z vyhry :lol: aspon 10 eur nie? :)

Zverejnené

ja tipujem len, keď mam ciťáka

a toto je prvý ciťák, kt. mi vyšiel asi po roku :lol:

teraz mám kapitál, tak možno skúsim aj za 5ku

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov