Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takže, objavil som toto skvelé fórum :lol:

A zase som o rok starší :) Potešilo ma že kamoši na mňa nezabudli a kúpili mi darček :) ;) ;) Sranda.

Zverejnené

obyčajná prechádzka popri rieke...

a naplánovanie dvoch stretiek na najbližšie dni :lol:

Zverejnené

Že Vrbové po 2 kole vedie 2 slovenskú futbalovú ligu :lol: :)

A onedlho zápas so Slovanom.

To si nečakal čo? :)

Zverejnené

Tak veru to nie :lol: ... ale dúfam že to bude tiež víťazne :)

Zverejnené

nebolo to konkrétne dnes, ale tak v priebehu posledných dní... víkend s kamošmi v Podmaníne mi pomohol kus získať tej pohody, ktorú som dávno hľadal, aj sa kus posnúť ďalej a už mi je celkove lepšie... to som potreboval, vďaka im všetkým, a niektorým o kúsok väčšia vďaka :lol: (síce si to tu aj tak neprečítajú, ale nevadí :) ) a k dnešku konkrétne snáď jedine to, že ma teší, že som si na FB našiel odkaz, že kto mi to bol v sobotu strážnym anjelikom :)

Zverejnené

včerajší výlet do PD, malinká osôbka Dominika a ešte pár ľudí, s korými sme niekoľko hodín sedeli na stanici v Korune... :lol:

Zverejnené

... že segra si zadovážila škrečka :lol:

Také chutné zvieratko som ešte nevidela... už ma síce krpec stihol aj pokúsať, ale je zlatučký :)

Zverejnené

príjemné posedenie na káve po dlllhom dlhom ubehanom dni...

Zverejnené

konečne sa na mňa usmialo šťastie a slniečko po dvoch dňoch a vďaka nemu ma potešil perfiš cyklovýlet cez kameňolom do Ludrovej, pjekný gotický kostolík a sympatický ujo sprievodca s moc ukecaným, ale v pohode odborným výkladom :lol:

jop, a konečne mám nový tachometer a prilbu

Zverejnené

neznasam prilbu na biku...

ale tachac si aj ja musim kupit, dost mi chyba

ja sa neskutocne tesim, ze uz je piatok :lol:

zajtra padam na cely vikend turovat

potom uz iba posledne dva tyzdne v robote a davam jej navzdy adios

Zverejnené

no ja som ešte prilbu na biku nikdy nemala, zajtra to pôjdem teprv prvýkrát otestovať, ale musím to nosiť no, na Liptove za to ževraj rozdávajú pokuty ako šialení... úplne každý cyklista to má, dnes sa mi naskytlo viacero komických pohľadov na obstarožné tety pendlujúce medzi dedinami so scifi prilbami na makoviciach :lol: hehe, ja nemôžem s tých oprilbených dôchodcov - úplný paradox, mrte dlhé sukne, svetríky a prilba :)

Zverejnené

Asi budem mať robotu :lol: ... som zvedavý ako to tam bude vyzerať :)

Zverejnené

tesim sa najblizsie na bike....s novym dresom, s novymi kratasmi, s novou prilbou....juch :lol:

a po tyzdni som sa zvitala krasne s drahym... dnes sa slo do prace, takze znova vo fajn kolektive, poobede zmrzka a ladova kava....

este keby tak pekny vecer v spolocnosti draheho...hmmm

Zverejnené

Zvlastny (a drahy) caj v cajovni s kamoskou :] A ten zlaty darcek, co mi dala :lol:

Zverejnené

Darcek! A taky uzasny, och... ;) A den s kamoskou :) Juj, krasa to bola, viac takychto dni :) (A nech sa mi ho niekto pokazi skazit, hodim po nom ponozku :lol: )

Zverejnené

včerajšie blbnutie v Prievidzi s kamošmi... ani som netušila, že by sa nás mohlo nazbierať až toľko...

a že bude až taká prdel... :)

najlepším zakončením muselo byť výtžníctvo vo vlaku :lol: ale poznali sme sprievodcu :)

Zverejnené

super den v robote, kopec srandy, super hudba, posta a nasledna kofola s kolegom, fakt vydareny den, taky uz dlho nebol :lol: a ako bonus idem zajtra na dovolenku, bolo to velmi prijemne ukoncenie pracovneho tyzdna :)

Zverejnené

včera sa naši umorený vrátili z Prahy, doniesli mi kopu vecí a konečne mám školskú tašku!!! ja by som si asi nikdy v živote nekúpila fialovú, ale naozaj sa mi páči... :lol:

a plus som si pozrela dlhé video, lebo ako správny turisti všetko kamerobali...

Zverejnené

prijemny vcerajsok, ci uz v praci alebo mimo, krasne kyticky...

a krasny vecer .... :lol:

Zverejnené

takmer prázdny byt, ježíííííš, ja budem mať týždeň svätý pokoj, kľud, tichoooo... :) :lol:

uáááá, už ani neviem ako vyzerá ticho, teraz prvé dni sa síce barák bude naplno otriasať reggae rytmami (žiadny žúr, len čisto súkromná oslava života), ale potom o to viac vychutnám božský zvuk ničotyyy, ueeej

Zverejnené

parádne strávený víkend z priateľmi ... ďakujem ...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov