jimmycool Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 Takže, objavil som toto skvelé fórum :lol: A zase som o rok starší :) Potešilo ma že kamoši na mňa nezabudli a kúpili mi darček :) ;) ;) Sranda.
arwiel Zverejnené 9. August, 2009 Zverejnené 9. August, 2009 obyčajná prechádzka popri rieke...a naplánovanie dvoch stretiek na najbližšie dni :lol:
bobsapp Zverejnené 10. August, 2009 Zverejnené 10. August, 2009 Že Vrbové po 2 kole vedie 2 slovenskú futbalovú ligu :lol: :) A onedlho zápas so Slovanom. To si nečakal čo? :)
lopata555 Zverejnené 10. August, 2009 Zverejnené 10. August, 2009 Tak veru to nie :lol: ... ale dúfam že to bude tiež víťazne :)
Ignatius Zverejnené 12. August, 2009 Zverejnené 12. August, 2009 nebolo to konkrétne dnes, ale tak v priebehu posledných dní... víkend s kamošmi v Podmaníne mi pomohol kus získať tej pohody, ktorú som dávno hľadal, aj sa kus posnúť ďalej a už mi je celkove lepšie... to som potreboval, vďaka im všetkým, a niektorým o kúsok väčšia vďaka :lol: (síce si to tu aj tak neprečítajú, ale nevadí :) ) a k dnešku konkrétne snáď jedine to, že ma teší, že som si na FB našiel odkaz, že kto mi to bol v sobotu strážnym anjelikom :)
arwiel Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 včerajší výlet do PD, malinká osôbka Dominika a ešte pár ľudí, s korými sme niekoľko hodín sedeli na stanici v Korune... :lol:
Desdemona Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 ... že segra si zadovážila škrečka :lol: Také chutné zvieratko som ešte nevidela... už ma síce krpec stihol aj pokúsať, ale je zlatučký :)
Aikaterine Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 príjemné posedenie na káve po dlllhom dlhom ubehanom dni...
Bijou Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 konečne sa na mňa usmialo šťastie a slniečko po dvoch dňoch a vďaka nemu ma potešil perfiš cyklovýlet cez kameňolom do Ludrovej, pjekný gotický kostolík a sympatický ujo sprievodca s moc ukecaným, ale v pohode odborným výkladom :lol: jop, a konečne mám nový tachometer a prilbu
Lolisha Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 neznasam prilbu na biku...ale tachac si aj ja musim kupit, dost mi chyba ja sa neskutocne tesim, ze uz je piatok :lol: zajtra padam na cely vikend turovat potom uz iba posledne dva tyzdne v robote a davam jej navzdy adios
Bijou Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 no ja som ešte prilbu na biku nikdy nemala, zajtra to pôjdem teprv prvýkrát otestovať, ale musím to nosiť no, na Liptove za to ževraj rozdávajú pokuty ako šialení... úplne každý cyklista to má, dnes sa mi naskytlo viacero komických pohľadov na obstarožné tety pendlujúce medzi dedinami so scifi prilbami na makoviciach :lol: hehe, ja nemôžem s tých oprilbených dôchodcov - úplný paradox, mrte dlhé sukne, svetríky a prilba :)
lopata555 Zverejnené 15. August, 2009 Zverejnené 15. August, 2009 Že som bol v kine na dobej ľadovej :lol:
lopata555 Zverejnené 17. August, 2009 Zverejnené 17. August, 2009 Asi budem mať robotu :lol: ... som zvedavý ako to tam bude vyzerať :)
doll Zverejnené 17. August, 2009 Zverejnené 17. August, 2009 tesim sa najblizsie na bike....s novym dresom, s novymi kratasmi, s novou prilbou....juch :lol: a po tyzdni som sa zvitala krasne s drahym... dnes sa slo do prace, takze znova vo fajn kolektive, poobede zmrzka a ladova kava.... este keby tak pekny vecer v spolocnosti draheho...hmmm
arwiel Zverejnené 17. August, 2009 Zverejnené 17. August, 2009 príjemný deň strávený v Nitre s kamoškou :lol:
Lolisha Zverejnené 18. August, 2009 Zverejnené 18. August, 2009 konecne po dlhom case si idem opat zalozit na vertigo :lol:
Eiensama Zverejnené 18. August, 2009 Zverejnené 18. August, 2009 Zvlastny (a drahy) caj v cajovni s kamoskou :] A ten zlaty darcek, co mi dala :lol:
Eiensama Zverejnené 19. August, 2009 Zverejnené 19. August, 2009 Darcek! A taky uzasny, och... ;) A den s kamoskou :) Juj, krasa to bola, viac takychto dni :) (A nech sa mi ho niekto pokazi skazit, hodim po nom ponozku :lol: )
arwiel Zverejnené 20. August, 2009 Zverejnené 20. August, 2009 včerajšie blbnutie v Prievidzi s kamošmi... ani som netušila, že by sa nás mohlo nazbierať až toľko...a že bude až taká prdel... :) najlepším zakončením muselo byť výtžníctvo vo vlaku :lol: ale poznali sme sprievodcu :)
Andulqa Zverejnené 21. August, 2009 Autor Zverejnené 21. August, 2009 super den v robote, kopec srandy, super hudba, posta a nasledna kofola s kolegom, fakt vydareny den, taky uz dlho nebol :lol: a ako bonus idem zajtra na dovolenku, bolo to velmi prijemne ukoncenie pracovneho tyzdna :)
arwiel Zverejnené 22. August, 2009 Zverejnené 22. August, 2009 včera sa naši umorený vrátili z Prahy, doniesli mi kopu vecí a konečne mám školskú tašku!!! ja by som si asi nikdy v živote nekúpila fialovú, ale naozaj sa mi páči... :lol: a plus som si pozrela dlhé video, lebo ako správny turisti všetko kamerobali...
doll Zverejnené 22. August, 2009 Zverejnené 22. August, 2009 prijemny vcerajsok, ci uz v praci alebo mimo, krasne kyticky...a krasny vecer .... :lol:
Bijou Zverejnené 22. August, 2009 Zverejnené 22. August, 2009 takmer prázdny byt, ježíííííš, ja budem mať týždeň svätý pokoj, kľud, tichoooo... :) :lol: uáááá, už ani neviem ako vyzerá ticho, teraz prvé dni sa síce barák bude naplno otriasať reggae rytmami (žiadny žúr, len čisto súkromná oslava života), ale potom o to viac vychutnám božský zvuk ničotyyy, ueeej
lopata555 Zverejnené 23. August, 2009 Zverejnené 23. August, 2009 parádne strávený víkend z priateľmi ... ďakujem ...
Odporúčané príspevky