arwiel Zverejnené 14. Júl, 2009 Zverejnené 14. Júl, 2009 spotená ako myš, ale stihla som tóóóóóó! konečne mám ukončený ročník! :lol:
arwiel Zverejnené 18. Júl, 2009 Zverejnené 18. Júl, 2009 kus mystiky a nádherné prostredie na banálnom mieste... :lol: :) stálo to za strach o foťák, premočené oblečenie, zablatené tenisky a asi aj nádchu... :)
doll Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 vcerajsi spontanny vylet na vychod Slovenska :lol: s jednym fajn clovekom :) neskory navrat domov ... predtym este vinko a kvapky dazda... :) horsie uz, ze som sa vcera dozvedela ze kamaratku na festivale udrela cast konstrukcie a odviezla ju sanitkaneviem co je s nou...neviem sa jej dovolat ;) 1 1
arwiel Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 pár minút dozadu som dostala ponuku na prácu...byť modelom..."Ste hanblivá?" spýtal sa ma ten chlap.trklo mi o aké fotky teda ide a tak som sa pýtala viac... celkom ma to potešilo, keďže ešte pred pár rokmi som bola zakomplexovaná vďaka svojej postave... ponuku som milo odmietla...
Desdemona Zverejnené 19. Júl, 2009 Zverejnené 19. Júl, 2009 Kedysi som sa v tejto téme vytešovala, že mám brigádu. Teraz sa teším, že som na ňu nakoniec nemohla ísť, kedže sa včera v TN stalo, to čo sa stalo. Je to taký divný pocit... ja viem, že to preháňam, ale mohlo sa mi niečo stať a mohla som byť aj ja mŕtva... Viem, že by som nemala myslieť na seba, ale na tých všetkých ľudí, čo tam boli a ktorí sú zranení a podobne, ale ked si pomyslím, že som tam mala byť aj ja... :lol: Okej, vážne to preháňam, len som sem chcela napísať, že sa teším, že všetci moji priatelia, čo tam boli, sú živí a zdraví :) 2
game Zverejnené 20. Júl, 2009 Zverejnené 20. Júl, 2009 toto ešte včera v noci ... vlastne tuším už dnes :lol: španielske mačky do zbierky :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 21. Júl, 2009 Zverejnené 21. Júl, 2009 :lol: nocny telefonicky pokec. a zadarmo :)
Eiensama Zverejnené 22. Júl, 2009 Zverejnené 22. Júl, 2009 Typek z Brazilie s krasnym prekrasnym hlasom a krasnym prizvukom :lol:
Eiensama Zverejnené 23. Júl, 2009 Zverejnené 23. Júl, 2009 Neskutocne ma potesilo, ze som po nejakom case zase videla svoju kamaratku. Predsa len nie je nad osobne stretnutie, objatie a pokec nad kofolou - hoci bol taky hic, ze do par minut sme na tej lavicke doslova zostali prilepene :lol:
littlewitch Zverejnené 23. Júl, 2009 Zverejnené 23. Júl, 2009 Prichod noveho clena rodinky,mladeho fretka - Jacka :lol:..straaaaaaaasne smrdi,ale zvykneme si :)
Bijou Zverejnené 24. Júl, 2009 Zverejnené 24. Júl, 2009 normálne mi v literárnom časopise uverejnili výber z tých drístov, čo som napísala :-) 1
Andulqa Zverejnené 24. Júl, 2009 Autor Zverejnené 24. Júl, 2009 zo vcera na dnes sme prvykrat spali v nasom bytiku :lol: tesim sa, onedlho sa budeme stahovat :-)
doll Zverejnené 24. Júl, 2009 Zverejnené 24. Júl, 2009 booknute letenky... august, smer Milano :lol: a konecne po dlhej dobe spokojna, stastna, ... prezivam pekne obdobie :)
lopata555 Zverejnené 24. Júl, 2009 Zverejnené 24. Júl, 2009 že som sa bol pozrieť do lesíka kde máme zakázaný vstup :lol:
game Zverejnené 24. Júl, 2009 Zverejnené 24. Júl, 2009 že som dnes vďaka klepnutiu po hlave namaľovala zelenožté svietivé čudo po dlhej prestávke a tmavých farbách tatanka ďakuje
Nokia Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 prvy krat pocas mojej dovolenky som mal vecer v spolocnosti fajn prijemnych ludi, super pokrova particka s francuzmi, kopec zabavy :lol: a este som odisiel ako vitaz so 120 eurami vo vrecku :) akurat o 5 hodin vstavam a ide sa do versailles :) 1
pink Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 ja som vcera do noci sledovala world poker tour v las vegas.. vitaz si odniesol v keseni cez milion dolarov.. :lol: ale aj 120 EUR by potesilo.. :) "normálne mi v literárnom časopise uverejnili výber z tých drístov, čo som napísala :-)"bijou - sebakritika je super vec... :) ;)
Nokia Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 no dostat sa na WPT a tam si zahrat, to by som rad, ale kym sa tam clovek dostane musi tolko toho uhrat ze az :lol:
pink Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 no dostat sa na WPT a tam si zahrat, to by som rad, ale kym sa tam clovek dostane musi tolko toho uhrat ze az :lol: to je fakt, ale mne by stacilo ist tam ako divak.. nemala by som nervy to tam hrat, staci, ked to hram cez net s virtualnymi chechtakmi.. :)
Nokia Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 o virtualne chechtaky nehravam, kym sa nehra o realne peniaze a nie ze o 2 eura na celu noc tak to nema ten spravny naboj :lol: pretoze ludia hraju inac az ked im o nieco ide, resp ked mozu o nieco prist :)
game Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 dozvuky svätojakubského jarmoku, výstava prekrásnych gladiol, hodne hlasná mládežnícka skupina, cyklisti každej formy bicykla a veku, hodne zablatení a šťastní, nie príliš teplo, vetrík, a štyri perfektné zmrzliny ako bodka :lol:
Nokia Zverejnené 25. Júl, 2009 Zverejnené 25. Júl, 2009 uzasny, uzasny a este raz musim povedat uzasny den...bol som s kamaratom, jeho zenou a malou dcerou cez den vo versailles, nenormalne krasne nieco...potom sme sli ku nim, tam sa vecer grilovalo, prvy krat som ochutnal grilovanu hus :lol: uzasny vecer zakonceny polnocou pri eifelovke, ktora krasne cela nie len svietila ale presne o polnoci aj blikala :)skvely den! :) 1
Andulqa Zverejnené 26. Júl, 2009 Autor Zverejnené 26. Júl, 2009 prave som prisla zo svadby svojej kamaratky, bolo uuuuuplne supeeer, som fakt necakala, ale skvele som sa zabavila a spravila som veeela super fotiek :lol: :) :)
Odporúčané príspevky