Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

spotená ako myš, ale stihla som tóóóóóó! konečne mám ukončený ročník! :lol:

Zverejnené

kus mystiky a nádherné prostredie na banálnom mieste... :lol: :)

stálo to za strach o foťák, premočené oblečenie, zablatené tenisky a asi aj nádchu... :)

Zverejnené

vcerajsi spontanny vylet na vychod Slovenska :lol:

s jednym fajn clovekom :)

neskory navrat domov ... predtym este vinko a kvapky dazda... :)

horsie uz, ze som sa vcera dozvedela ze kamaratku na festivale udrela cast konstrukcie a odviezla ju sanitka

neviem co je s nou...neviem sa jej dovolat ;)

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

pár minút dozadu som dostala ponuku na prácu...

byť modelom...

"Ste hanblivá?" spýtal sa ma ten chlap.

trklo mi o aké fotky teda ide a tak som sa pýtala viac...

celkom ma to potešilo, keďže ešte pred pár rokmi som bola zakomplexovaná vďaka svojej postave...

ponuku som milo odmietla...

Zverejnené

Kedysi som sa v tejto téme vytešovala, že mám brigádu. Teraz sa teším, že som na ňu nakoniec nemohla ísť, kedže sa včera v TN stalo, to čo sa stalo. Je to taký divný pocit... ja viem, že to preháňam, ale mohlo sa mi niečo stať a mohla som byť aj ja mŕtva... Viem, že by som nemala myslieť na seba, ale na tých všetkých ľudí, čo tam boli a ktorí sú zranení a podobne, ale ked si pomyslím, že som tam mala byť aj ja... :lol:

Okej, vážne to preháňam, len som sem chcela napísať, že sa teším, že všetci moji priatelia, čo tam boli, sú živí a zdraví :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

toto ešte včera v noci ... vlastne tuším už dnes :lol:

španielske mačky do zbierky :)

Obrázok

Zverejnené

:lol: nocny telefonicky pokec. a zadarmo :)

Zverejnené

Typek z Brazilie s krasnym prekrasnym hlasom a krasnym prizvukom :lol:

Zverejnené

Neskutocne ma potesilo, ze som po nejakom case zase videla svoju kamaratku. Predsa len nie je nad osobne stretnutie, objatie a pokec nad kofolou - hoci bol taky hic, ze do par minut sme na tej lavicke doslova zostali prilepene :lol:

Zverejnené

Prichod noveho clena rodinky,mladeho fretka - Jacka :lol:..straaaaaaaasne smrdi,ale zvykneme si :)

Zverejnené

normálne mi v literárnom časopise uverejnili výber z tých drístov, čo som napísala :-)

• Pridať bod 1
Zverejnené

zo vcera na dnes sme prvykrat spali v nasom bytiku :lol: tesim sa, onedlho sa budeme stahovat :-)

Zverejnené

booknute letenky... august, smer Milano :lol:

a konecne po dlhej dobe spokojna, stastna, ... prezivam pekne obdobie :)

Zverejnené

že som sa bol pozrieť do lesíka kde máme zakázaný vstup :lol:

Zverejnené

že som dnes vďaka klepnutiu po hlave namaľovala zelenožté svietivé čudo po dlhej prestávke a tmavých farbách

tatanka ďakuje

Zverejnené

prvy krat pocas mojej dovolenky som mal vecer v spolocnosti fajn prijemnych ludi, super pokrova particka s francuzmi, kopec zabavy :lol: a este som odisiel ako vitaz so 120 eurami vo vrecku :) akurat o 5 hodin vstavam a ide sa do versailles :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

ja som vcera do noci sledovala world poker tour v las vegas.. vitaz si odniesol v keseni cez milion dolarov.. :lol: ale aj 120 EUR by potesilo.. :)

"normálne mi v literárnom časopise uverejnili výber z tých drístov, čo som napísala :-)"

bijou - sebakritika je super vec... :) ;)

Zverejnené

no dostat sa na WPT a tam si zahrat, to by som rad, ale kym sa tam clovek dostane musi tolko toho uhrat ze az :lol:

Zverejnené

no dostat sa na WPT a tam si zahrat, to by som rad, ale kym sa tam clovek dostane musi tolko toho uhrat ze az :lol:

to je fakt, ale mne by stacilo ist tam ako divak.. nemala by som nervy to tam hrat, staci, ked to hram cez net s virtualnymi chechtakmi.. :)
Zverejnené

o virtualne chechtaky nehravam, kym sa nehra o realne peniaze a nie ze o 2 eura na celu noc tak to nema ten spravny naboj :lol: pretoze ludia hraju inac az ked im o nieco ide, resp ked mozu o nieco prist :)

Zverejnené

dozvuky svätojakubského jarmoku, výstava prekrásnych gladiol, hodne hlasná mládežnícka skupina, cyklisti každej formy bicykla a veku, hodne zablatení a šťastní, nie príliš teplo, vetrík, a štyri perfektné zmrzliny ako bodka :lol:

Zverejnené

uzasny, uzasny a este raz musim povedat uzasny den...bol som s kamaratom, jeho zenou a malou dcerou cez den vo versailles, nenormalne krasne nieco...potom sme sli ku nim, tam sa vecer grilovalo, prvy krat som ochutnal grilovanu hus :lol: uzasny vecer zakonceny polnocou pri eifelovke, ktora krasne cela nie len svietila ale presne o polnoci aj blikala :)

skvely den! :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

prave som prisla zo svadby svojej kamaratky, bolo uuuuuplne supeeer, som fakt necakala, ale skvele som sa zabavila a spravila som veeela super fotiek :lol: :) :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov