slimak Zverejnené 27. Jún, 2009 Zverejnené 27. Jún, 2009 doll co si zac? ja ta nepoznam,inak gratulujem.dnes som slavil s tebou a milion inych sviatkov. tento tyzden bol bohaty.
doll Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 no slimak, ako by si aj mohol poznat? :lol: no vdaka ... a co som zac? mas na mysli co?
Eiensama Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 posedenie s kamoskou nad pravou horucou cokoladou s cokoladovymi pralinkami v cokoladovni :lol: mnami!
Aikaterine Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 mňam..síce horúcu čokoládu moc nemusím, teraz by som si dala :lol: mňa potešilo, že som krásne zmokla :)
Eiensama Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 aika, upozornujem - nebol to ziaden praskovy puding, co sa tvari ako cokolada, ale skutocna roztopena cokolada - husta, zamatova a dokonala... ach :lol:
Aikaterine Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 verím :lol: takú pravú opravdickú čokoládu v pravej čokoládovni som tuším len raz mala.. aacha nerob mi tu chute láskavo :)
Proteus Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 doll... gratulujem. je to určite skvelý pocit. :lol:
Andulqa Zverejnené 28. Jún, 2009 Autor Zverejnené 28. Jún, 2009 tak a mame kluce od nasho bytu, zajtra nam snad daju kluce od vchodu a mozeme pomaly prenasat veci co sa nam nazhromazdili :-) plus tento tyzden dam zamerat kuchynu a skrinu, tesim sa :lol: definitivne prestahovanie bude asi na prelome jula/augusta :)
Nokia Zverejnené 30. Jún, 2009 Zverejnené 30. Jún, 2009 dnes posledny den v praci, od zajtra som papierovo nezamestnany :lol: dovolenka sa uz nebezpecne blizi :)
Aikaterine Zverejnené 30. Jún, 2009 Zverejnené 30. Jún, 2009 tak, a mne začínajú prázdniny... aj keď neviem, či to nemám písať do Uľavte si, ja sa bez školy unudím k smrti :lol:
Eiensama Zverejnené 30. Jún, 2009 Zverejnené 30. Jún, 2009 moj sen s christianom balom :lol: ach, mavat take castejsie...
Desdemona Zverejnené 30. Jún, 2009 Zverejnené 30. Jún, 2009 Mám sto chutí zabiť moju profesorku telocviku. Tá fula nám väčšine podavala dvojky, no ja som utrpela najväčšiu ujmu: moje vysvedčenie bude teraz vyzerať ukážkovo, samé jednotky a telesná výchova hold za dva... Mením názor. Teraz by som ju najradšej vyniesla do nebies, lebo mi nakoniec dala jednotku!!! :lol: Úplne som zostala v šoku, toto by som od nej nečakala... :) Áno, ja viem, že v živote sa ma nikto nebude pytať, aké známky som mala v prváku na gympli, ale napriek tomu som šťastná ako blcha :) A začínajú prázdniny!!! ;)
Aikaterine Zverejnené 30. Jún, 2009 Zverejnené 30. Jún, 2009 no to sa ťa fakt nikto nebude pýtať :)ale ja ťa teda pochválim, si dobrá :) :lol:
Desdemona Zverejnené 30. Jún, 2009 Zverejnené 30. Jún, 2009 Vrelá vďaka :) Inak aj ty sa pochváľ, určite aj teba to tvoje potešilo, nie? Nech tu nie som len ja samoľúba :lol:
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2009 Zverejnené 1. Júl, 2009 Velvet, jahodové kapučíno, ľadová káva, banánová a čokoládová zmrzlina, prechádzka po Partizánskom, dve pestré vysvedčenia, šibalský úsmev, piskľavé "ahoj" vo vlaku,... :lol:
arwiel Zverejnené 1. Júl, 2009 Zverejnené 1. Júl, 2009 jedno útle ryšavé žieňa v bielych šatočkách s boľavým hrdielkom a pár neznámych ľudí, korým som dovolila siahnuť na moju Alfu dvestovku a ukázali mi ako ju používať... :lol:
Eiensama Zverejnené 4. Júl, 2009 Zverejnené 4. Júl, 2009 domacky spravena horuca cokolada s kamoskou a prijemne posedenie a pokecanie u mna doma :] 1
doll Zverejnené 5. Júl, 2009 Zverejnené 5. Júl, 2009 zahajila som vcera s kamoskami kupaciu sezonu, pocko sa vydarilo :lol:a vecer som sla na barbecue party k inej kamoske, ktorej priatel oslavoval okruhle narodeniny prijemna sobota :) po dlhej dobe
arwiel Zverejnené 5. Júl, 2009 Zverejnené 5. Júl, 2009 po štyroch dňoch v objatí hôr, lesov, lúk, kliešťov, komárov, medveďov, jeleňov v ruji ma najviac potešila sprcha...
arwiel Zverejnené 9. Júl, 2009 Zverejnené 9. Júl, 2009 práve som zabila dvoch komárov :lol: a preletel okolo mňa ďalší... :)
Eiensama Zverejnené 12. Júl, 2009 Zverejnené 12. Júl, 2009 nahlodanie neuprosnej skaly a nekonecne dlhy, dievcensky, vtipny a zabavny pokec s game do neskorej noci :lol:
doll Zverejnené 12. Júl, 2009 Zverejnené 12. Júl, 2009 cochvila sa vyraza na cyklo"maraton" :lol: vyzera to na fajnu nedelu v spolocnosti fajn ludi
Odporúčané príspevky