Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

konečne trochen aktívnejší deň, ráno šichta so slúchadlom, pravé domáce bryndzové halušky u dedkovcov, korčule&hrádza, kinooo...

a ešte takýto malý "jožko" (nie moje foto) :lol:

Zverejnené

po búrlivej noci sa mi podarilo v strede jazierka, či fontány, či čo to bolo, nájsť kľúče od intráku! :lol:

Zverejnené

ďaľší bohovský výlet na korčuliach

milujem cyklistickú cestu popri malom Dunaji - veľmi dobrá kvalitná cesta pre korčule, ktorá vedie od vrakunských záhrad cez lesopark cez modrý most až popri vode cez Prievoz k bufetu, kde sa rozdeľuje na ďaľšie trasy (smer buď Devín, Hamuljakovo alebo Centrum), ale tie už povrchom nie sú pre korčule nič moc

no ale popri malom Dunaji je nááááádherne (škoda, že tak krátko), veď som sa aj skoro vysypala jak som sa musela stále kade-tade obzerať a za jazdy fotiť :lol:

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

Bijou doteraz som si myslel ze v Bratislave poznam vsetky mozne cyklotrasy ale toto mi nejak unika...nie je to cesta, ktora konci niekde pri slovnaftskych zahradach??

Zverejnené

no ja som vôbec netušila, kde to končí, dnes som sa tade vydala prvýkrát na prieskum, ale bohužiaľ, pre korčule ďaľší posun bol maximálne nevhodný, kukám práve na mape, nech sa trošku zorientujem a áno, ústi to tam pri záhradách

pre bicykel to nie je nejak viac zaujímavé asi, lebo je to fakt krátky úsek, na korčuliach som ho dala takým voľným vychádzkovým tempom do polhoďky asi

pre korčuliarov je to raj, lebo taká kvalitná cesta je na petržalskej hrádzi len miestami

ale dá sa tade krásne prejsť rovno do lesoparku a odtiaľ ovšem je už kúsoček na tú cestu popri letisku do Ivánky, juch, to musím vyskúšať dať na biku niekedy celé :lol:

cesta popri Malom Dunaji je nehorázne pekná

a je tam hlavne málo ľudí, za cestu tam aj naspäť o lesoparku som stretla presne 3 kusy

Zverejnené

...že som sa podujala po dlhej dobe konečne sem niečo napísať :lol:

a inak ešte, že mi za dva týždne začne lážo-plážo... :)

Zverejnené

mám prácu! teda... budem niečo robiť za peniaze, to je práca, nie?

budem pomáhať našej katedre s fonetickými zápismi...

Zverejnené

kvalitna akcia za mnou :lol:

akoze takto som sa nezabavila uz dost dlho :)

navyse zaujimavy zaver vecera /noci :)

a prvykrat som "cucala" LAMBORGHINI ;)

Zverejnené

mám prácu! teda... budem niečo robiť za peniaze, to je práca, nie?

gratulujem a ticho závidím :lol:

Zverejnené

Potešil ma výlet v Bratislave. Najprv som to večer "trochu" z kamošom oslávil a na ďalší deň prechádzka po Bratislave z kamarátkou. Tak a aby som sa tam čo najskôr vrátil :lol:

Zverejnené

gratulujem a ticho závidím rolleyes.gif

závidieť nemusíš, ono to síce zaberie dosť času, ale treba aj brigádu k tomu, z tých peňazí by som nevyžila ani týždeň... budem to robiť skôr z vlastného záujmu... ale zaujalo ma to, vyzerá to dobre...

včera ma potešila prechádzka popri rieke so spolužiačkou... konečne po dlhej dobe sme sa normálne porozprávali...

a veľmi jej ďakujem za požičaný mobil...

Zverejnené

dnes som po zabehnuti par km zacal kupaciu sezonu :)

voda sice bola taaaaakto studena :lol: :) ale stalo to za to, dobre som si zaplaval ;)

Zverejnené

Maliny .... :lol: tá ich sladká chuť no proste báseň. :)

Zverejnené

konečne mám obuv do dažďa!!! :lol:

a aby som mala aj do foroty, tak som si radšej kúpila tenisky dvoje! :)

a potešila ma aj zmena počasia, teda slniečko, to dusno až tak veľmi nie...

Zverejnené

vyborne straveny den s kamoskou v kine na dobrom filme a potom kofca s dalsou kamoskou :]

Zverejnené

Potešilo ma včerajšie posedenie pri vínku, tak isto aj prehodenie pár viet z Rusmi čo sme náhodne spoznali v Piešťanoch, a dneska ma potešila prechádzka po lese.

Zverejnené

celkom ma potešil a prekvapil tento nový vzhľad fóra

ešte sa v tom naučiť orientovať a bude to OK

Zverejnené

konečne balím kufre! :lol:

sťahujem sa síce až neskôr, ale veci už presúvam...

a ešte ma potešilo, že som zistila, že mám objednaný obed! nebudem o hlade! :)

Zverejnené

celkom ma potešil a prekvapil tento nový vzhľad fóra

ešte sa v tom naučiť orientovať a bude to OK

To som rád.

A ja ešte aby som sa naučil ako do toho zakomponovať všetky kódy čo potrebujem tak by kód stránky bol bez chýb a tiež to bude OK.

Zverejnené

istú časť vecí už mám presťahovanú, vlastne väčšinu

a potešil ma včera pobyt na druhom intráku, pozeranie NCIS, požieranie kompótov, káva a najmä celý ten čas tam strávený... :)

mám z toho letného pobytu tam dobrý pocit... :lol:

už aby som mala vlastné kľúče ;)

a práve teraz ma potešil telefonát od spolužiažky, o ktorej som si myslela, že už práskla so školou... ako na just je práve v mojom rodnom meste... a nesie si do Nitry mačiatko! júúúúú, teším sa ako si ho pôjdem obzrieť, ževraj je ako z reklamy! :)

Zverejnené

Štrbské pleso má šancu dostať sa medzi sedem prírodných divov sveta.

je toto ma veľmi potešilo

Zverejnené

Lopata, asi ťa sklamem, ale to pleso je akurát tak v nominácií aj s ďalšími 259 prírodnými divmi sveta. Aj keď v súčastnosti je v tej TOP77, vo svojej kategórií (jazerá / rieky / vodopády) je na 10.mieste. No a 21.7.2009 bude oznámená oficiálna kandidátka 21 divov sveta, a tam pochybujem, že sa pleso dostane.

Zverejnené

konecne odpromovana :lol:

finito :)

a fajne posedenie nad fajnym jedlom s najblizsimi :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov