Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

potešilo ma, že som sa odhodlala, sadla si za komp a dala pevnú formu svojim básničkam, zviazala som ich do zbierky, ktorú som významovo rozdelila na tri časti... nie je ešte kompletná, no som na seba hrdá... :)

len teraz neviem, čo s tým... :lol:

Zverejnené

juchuu zajtra sa nejde do školy, ale do BA :lol:

Zverejnené

som free, som bez očakávaní, som bez povinností, bez školy, bez práce, bože mne je dobre :lol:

/na čas/

(aspoň, pokým nie som doma, tam free ani zďaleka nie som a nemôžem byť)

Zverejnené

kupil som si velkyyyyyyyyyyyyy 85 litrovy ruksak na cestu :lol:

Zverejnené

bola som si znova zacvicit..a jeden typek co robi osobneho trenera ma pozdravil a vravi mi ze uz som pravidelnym hostom ... heh, sranda ako si ludia pamataju...ale tak ano, snazim sa, vsak ide leto :lol:

Zverejnené

Potešili ma Alexandrovci. Boli úplne perfektný, takýto kultúrny zážitok som ešte nemal a možno ani mať nebudem. Krásne spievali, pekné rusky krásne tancovali atď ....

Zverejnené

bola som si znova zacvicit..a jeden typek co robi osobneho trenera ma pozdravil a vravi mi ze uz som pravidelnym hostom ... heh, sranda ako si ludia pamataju...ale tak ano, snazim sa, vsak ide leto :lol:

to je pravda, ľudia čo začnú chodiť cvičiť spoznajú aká je väčšina spolucvičiacich milých a kolegiálnych, aj keď sa nepoznajú.

však ide leto ...neznášam túto vetu a tento prístup :)

osobne ma potešili ďalšie 2 zvládnuté otázky z účta :)

Zverejnené

co sa tyka fitka, ... nie vsetci su tam len mili a kolegialni :lol:

ked obcas kuknem na tie tvare... radsej nekukam :)

Zverejnené

preto fitko nemam rad, kopec ludi a kopec z nich len okukuje

ja som si dnes kupil nove tenisky na behanie, bol som si aj zabehat takze super...od vikendu zacinam trojfazovy trening, beh, plavanie a bicykel :lol: :)

Zverejnené

potešilo ma, že som si našla fasa miesto na behanie aj korčule /prípadne bicykel, keď bude schopný jazdy/ a môžem to ešte aj spojiť s vyvenčením nášho mega hafana, ktorého máme dočasne umiestneného v danej lokalite

a Nokia mi pripomína, že:

teraz už len ostáva zabezpečiť si normálnu obuv (som ochotná do nej aj niečo zainvestovať - alebo skôr nechám si do nej rada zainvesovať, keďže sa blížia narodky :lol:), zistila som, že doma nemám absolútne žiadne normálne tenisky, akurát tak AllStary Converse, ktoré nemajú žiadnu klenbu a Superstary od Adidas, kde je problém ten istý... bojím sa, že si v takej obuvi zruším nohy pred blížiacou sa aktívnou dovolenkou, ak by ste mali niekto dobré tipy na takúto obuv, rada sa nechám inšpirovať :) (malo by sa to pohybovať v rozmedzí od 3-5 litrov)

Zverejnené

Bijou odporucam ti ist pozret do petrzalskej danubie (ako je carefour) tak tam je obchod sportpro(medzi batom a dracikom) a maju nenormalne zlavy...ja som si kupil tie bezecke najky za 32 eur :lol: skus tam kuknut, maju tam dost velky vyber a super ceny

Zverejnené

super, cez víkend skočím určite, už si to píšem do pripomienkovača, dikäääää

a ešte:

konečne sa ide zapiť se spolužiakmi Bc. :lol: :)

Zverejnené

ach ja ... mať tak dvadsať ... hmmmmm ... a rozum na 55.... až naprší a uschne. :lol: :) mam 55,takže, ak ráno rozgniavim ,čo i len jedno oko.. ďakujem Pánu Bohu, ale už tak na tom nelipnem, On to má v rukách oveľa viac.... ;) :)

Zverejnené

včera:

Obrázok

fotky, rozhovory, podpisy, výmena kontaktov ... :lol:

Zverejnené

jeden pásik, fúúúúú, ale mi odľahlo, som pre tentokrát za vodou, dupačky kupovať nebudeme :lol:

Zverejnené

však ide leto ...neznášam túto vetu a tento prístup :lol:

to nie je moj pristup, ja som to povedala typkovi lebo som sa nechcela s nim zbytocne vykecavat :)

mne ide o pocit, o to, ze robim nieco cisto pre seba, co mi prospieva, co ma bavi, co ma motivuje..

Zverejnené

dobrá správa od Aiky

juuuuuuuuuuj teším sa

ďakujem ďakujem ďakujem :lol:

Zverejnené

zajtra sa ide na stretavku po piatich rokoch, zo strednej

chata, zurka, kopec ludi /mnoho z nich som videla naposledy na strednej :lol: /

tesim :)

Zverejnené

konečne som si porobila poriadky v bookmarkoch, cítim sa ako znovuzrodená - všetko pekne otagované, pozaraďované, mám normálne prehľad vo svojich veciach :lol:

juch !

Zverejnené

dlhsie organizovana stretavka so spoluziakmi zo strednej skoly, po piatich rokoch :lol:

bolo fajn, niektorych som videla naposledy na strednej :)

Zverejnené

zistila som, že tento svet nie je až taký zlý ako sa zdá... alebo mám len šťastie na tých dobrých...

mala som... jednoducho som mala potrebu odísť, byť sama a usporiadať si veci v hlave, prevetrať sa...

a tak som sa vybrala v neskorej hodine na vysielač Zobor... sama, bez svetla, strmým kopcom, lesom... priznávam sa, mala som zástavu srdca, keď okolo mňa prebehol zajac, ale inak bola cesta v pohode... teda až na to, že som cítila ako sa na mňa lepí oblečenie a tečie mi pot po chrbte /lebo ja som musela hore utekať :lol:/

hore som videla veľké auto a siluety dvoch mužov... vydýchala som sa, napila vody, zapálila si a hľadela na ten krásny výhľad na celé mesto, celú Nitru aj s okolitými dedinami... a oni sa mi prihovorili...

boli v podnapitom stave ale milí a uprimní... keď som už bola tak ofúkaná a klepala som sa ako osika, dala som si asi deci vínka s nimi... a mala som dilemu ako sa dostanem dole, lebo po tej trase, po ktorej som išla hore, som dole ísť nemohla, to by sa rovnalo smrti... inú som ale nepoznala...

a tak ma vzali autom... smrť v očiach, na tachometri 20, našťastie šofér nebol veľmi pripitý, bol to lesník a nachádzal sa vo svojom revíre, poznal to tam a venoval sa /neviem ako sa to volá presne/ športovému jazdeniu po lesoch...

chcel ma vyhodiť v dedine, že mi potom objednajú taxík, ale nakoniec ma priviezol až na intrák, a to dokonca tak, že mi ho akurát o 5 minút otvárali...

Zverejnené

bola som si po dlhej dobe zajazdit na koni :lol:

wau, sice ma vsetko boli, ale je to nadherny pocit sediet tam hore a spolupracovat s tym zvieratom

krasa

sice som vyfasovala divoku kobylku, ale nevadi... konika si skrotit viem

uff...lepsie nez ... :) :) ;)

a teraz az do stredy dovolenka ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov