arwiel Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 potešilo ma, že som sa odhodlala, sadla si za komp a dala pevnú formu svojim básničkam, zviazala som ich do zbierky, ktorú som významovo rozdelila na tri časti... nie je ešte kompletná, no som na seba hrdá... :) len teraz neviem, čo s tým... :lol:
Aikaterine Zverejnené 2. Jún, 2009 Zverejnené 2. Jún, 2009 juchuu zajtra sa nejde do školy, ale do BA :lol:
tomassi Zverejnené 3. Jún, 2009 Zverejnené 3. Jún, 2009 Lavagance - slovenský predskokan Depeche Mode :lol: :) :)
Bijou Zverejnené 3. Jún, 2009 Zverejnené 3. Jún, 2009 som free, som bez očakávaní, som bez povinností, bez školy, bez práce, bože mne je dobre :lol:/na čas/ (aspoň, pokým nie som doma, tam free ani zďaleka nie som a nemôžem byť)
Nokia Zverejnené 3. Jún, 2009 Zverejnené 3. Jún, 2009 kupil som si velkyyyyyyyyyyyyy 85 litrovy ruksak na cestu :lol:
doll Zverejnené 3. Jún, 2009 Zverejnené 3. Jún, 2009 bola som si znova zacvicit..a jeden typek co robi osobneho trenera ma pozdravil a vravi mi ze uz som pravidelnym hostom ... heh, sranda ako si ludia pamataju...ale tak ano, snazim sa, vsak ide leto :lol:
lopata555 Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 Potešili ma Alexandrovci. Boli úplne perfektný, takýto kultúrny zážitok som ešte nemal a možno ani mať nebudem. Krásne spievali, pekné rusky krásne tancovali atď ....
bobsapp Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 bola som si znova zacvicit..a jeden typek co robi osobneho trenera ma pozdravil a vravi mi ze uz som pravidelnym hostom ... heh, sranda ako si ludia pamataju...ale tak ano, snazim sa, vsak ide leto :lol:to je pravda, ľudia čo začnú chodiť cvičiť spoznajú aká je väčšina spolucvičiacich milých a kolegiálnych, aj keď sa nepoznajú. však ide leto ...neznášam túto vetu a tento prístup :) osobne ma potešili ďalšie 2 zvládnuté otázky z účta :)
pralinka Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 co sa tyka fitka, ... nie vsetci su tam len mili a kolegialni :lol:ked obcas kuknem na tie tvare... radsej nekukam :)
Nokia Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 preto fitko nemam rad, kopec ludi a kopec z nich len okukuje ja som si dnes kupil nove tenisky na behanie, bol som si aj zabehat takze super...od vikendu zacinam trojfazovy trening, beh, plavanie a bicykel :lol: :)
Bijou Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 potešilo ma, že som si našla fasa miesto na behanie aj korčule /prípadne bicykel, keď bude schopný jazdy/ a môžem to ešte aj spojiť s vyvenčením nášho mega hafana, ktorého máme dočasne umiestneného v danej lokalite a Nokia mi pripomína, že:teraz už len ostáva zabezpečiť si normálnu obuv (som ochotná do nej aj niečo zainvestovať - alebo skôr nechám si do nej rada zainvesovať, keďže sa blížia narodky :lol:), zistila som, že doma nemám absolútne žiadne normálne tenisky, akurát tak AllStary Converse, ktoré nemajú žiadnu klenbu a Superstary od Adidas, kde je problém ten istý... bojím sa, že si v takej obuvi zruším nohy pred blížiacou sa aktívnou dovolenkou, ak by ste mali niekto dobré tipy na takúto obuv, rada sa nechám inšpirovať :) (malo by sa to pohybovať v rozmedzí od 3-5 litrov)
Nokia Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 Bijou odporucam ti ist pozret do petrzalskej danubie (ako je carefour) tak tam je obchod sportpro(medzi batom a dracikom) a maju nenormalne zlavy...ja som si kupil tie bezecke najky za 32 eur :lol: skus tam kuknut, maju tam dost velky vyber a super ceny
Bijou Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 super, cez víkend skočím určite, už si to píšem do pripomienkovača, dikäääää a ešte:konečne sa ide zapiť se spolužiakmi Bc. :lol: :)
Jozef50205 Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 ach ja ... mať tak dvadsať ... hmmmmm ... a rozum na 55.... až naprší a uschne. :lol: :) mam 55,takže, ak ráno rozgniavim ,čo i len jedno oko.. ďakujem Pánu Bohu, ale už tak na tom nelipnem, On to má v rukách oveľa viac.... ;) :)
arwiel Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 včera: fotky, rozhovory, podpisy, výmena kontaktov ... :lol:
Bijou Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 jeden pásik, fúúúúú, ale mi odľahlo, som pre tentokrát za vodou, dupačky kupovať nebudeme :lol:
doll Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 však ide leto ...neznášam túto vetu a tento prístup :lol: to nie je moj pristup, ja som to povedala typkovi lebo som sa nechcela s nim zbytocne vykecavat :) mne ide o pocit, o to, ze robim nieco cisto pre seba, co mi prospieva, co ma bavi, co ma motivuje..
Ignatius Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 dobrá správa od Aikyjuuuuuuuuuuj teším saďakujem ďakujem ďakujem :lol:
doll Zverejnené 4. Jún, 2009 Zverejnené 4. Jún, 2009 zajtra sa ide na stretavku po piatich rokoch, zo strednejchata, zurka, kopec ludi /mnoho z nich som videla naposledy na strednej :lol: / tesim :)
Bijou Zverejnené 5. Jún, 2009 Zverejnené 5. Jún, 2009 konečne som si porobila poriadky v bookmarkoch, cítim sa ako znovuzrodená - všetko pekne otagované, pozaraďované, mám normálne prehľad vo svojich veciach :lol: juch !
doll Zverejnené 6. Jún, 2009 Zverejnené 6. Jún, 2009 dlhsie organizovana stretavka so spoluziakmi zo strednej skoly, po piatich rokoch :lol: bolo fajn, niektorych som videla naposledy na strednej :)
arwiel Zverejnené 6. Jún, 2009 Zverejnené 6. Jún, 2009 zistila som, že tento svet nie je až taký zlý ako sa zdá... alebo mám len šťastie na tých dobrých... mala som... jednoducho som mala potrebu odísť, byť sama a usporiadať si veci v hlave, prevetrať sa...a tak som sa vybrala v neskorej hodine na vysielač Zobor... sama, bez svetla, strmým kopcom, lesom... priznávam sa, mala som zástavu srdca, keď okolo mňa prebehol zajac, ale inak bola cesta v pohode... teda až na to, že som cítila ako sa na mňa lepí oblečenie a tečie mi pot po chrbte /lebo ja som musela hore utekať :lol:/ hore som videla veľké auto a siluety dvoch mužov... vydýchala som sa, napila vody, zapálila si a hľadela na ten krásny výhľad na celé mesto, celú Nitru aj s okolitými dedinami... a oni sa mi prihovorili... boli v podnapitom stave ale milí a uprimní... keď som už bola tak ofúkaná a klepala som sa ako osika, dala som si asi deci vínka s nimi... a mala som dilemu ako sa dostanem dole, lebo po tej trase, po ktorej som išla hore, som dole ísť nemohla, to by sa rovnalo smrti... inú som ale nepoznala...a tak ma vzali autom... smrť v očiach, na tachometri 20, našťastie šofér nebol veľmi pripitý, bol to lesník a nachádzal sa vo svojom revíre, poznal to tam a venoval sa /neviem ako sa to volá presne/ športovému jazdeniu po lesoch... chcel ma vyhodiť v dedine, že mi potom objednajú taxík, ale nakoniec ma priviezol až na intrák, a to dokonca tak, že mi ho akurát o 5 minút otvárali...
doll Zverejnené 10. Jún, 2009 Zverejnené 10. Jún, 2009 bola som si po dlhej dobe zajazdit na koni :lol: wau, sice ma vsetko boli, ale je to nadherny pocit sediet tam hore a spolupracovat s tym zvieratomkrasasice som vyfasovala divoku kobylku, ale nevadi... konika si skrotit viem uff...lepsie nez ... :) :) ;) a teraz az do stredy dovolenka ;)
Odporúčané príspevky