Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Jovzin ja sa o seba dokážem postarať aj sama :lol:

Ale zase nebránim ti tam ísť, možno mi spravíš nejakú tržbu :) Síce ani poriadne neviem, čo tam budem robiť...

Leg, veď pomenuj veci pravým menom :)

Zverejnené

neboj, Desdemona, to zachvíľu prejde :lol:

Zverejnené

lasagne s drahym

plus vsetko co tomu predchadzalo :lol: :)

konecne som trocha zrelaxovala v tomto stresujucom obdobi

aj ked v niektorych veciach by som sa uz mohla uvedomit a ukludnit sa

Zverejnené

urobená skúška a príjemné posedenie na kofole s lopatkom...

teraz The Other Boyln Girl...

a... idem out of reality...

Zverejnené

Potešilo ma to že som bol v Nitre v mojom obľúbenom meste. Okrem toho že som stretol moju bývalú spolužiačku z vysokej. A bol som aj na kofolke s arwiel. Veľmi príjemný deň.

Zverejnené

mám tričko "molecule wear" so vzorcom nakresleným

chcel som vedieť čo znamená, už som aj rozmýšlal že založím tému a niekto bude vedieť :lol:

no ale nakoniec v múdrej hlavičke napadlo dať to do google a hneď prvý odkaz bol na tieto tričká a hneď na prvom triču bol môj vzorec.... Kofein , mohol som dopadnúť aj horšie :)

ešte aj fajné biele. na nete stojí 19 dolárov tuším, ja som ho v Gate kúpil za 5€. ďalšia vec ktorá dodá úsmev :)

Zverejnené

Že konečne ale fakt konečne v našom meste prší. Je to síce slabota ale vždy lepšie ako nič. Takto by mohlo u nás byť kľudne aj 3 dni.

Zverejnené

perfektných šesť dní v ríme :lol:

akurát že by som najradšej šla zas preč :)

Zverejnené

nebolo to síce dnes, ale keď som ten deň zmeškal, tak sa vyteším dnes... a to síce z večera minelej soboty... :lol: bolo nádherne :)

a dnes ma potešilo, že kým som tu nebol, tak ste sa tu všetcia viac tešili ako si uľavovali :)

Zverejnené

tak sa vyteším dnes... a to síce z večera minelej soboty... :lol: bolo nádherne :)

Igny čo si sa zúčastnil bukkake party? :)
Zverejnené

Že som skoro celý týždeň doma kvoli maturitám... :lol:

Zverejnené

nápodobne - dnes som mala 4 hodiny, a počnúc zajtrajškom mám voľno :lol: do školy až v pondelok :)

Zverejnené

decka vam je hej....vsak sa teste ked budete maturovat, to tu budete inac stresovat :lol:

• Odobrať bod 1
Zverejnené

neboj sa, keď som sledovala maturantov dnes vystresovaných v škole, videla som sa na ich mieste už :lol:

omg.. to už budúci rok čaká mňa... cítim sa byt ešte malé decko, nie že maturovať :) :)

Zverejnené

Igny čo si sa zúčastnil bukkake party? :lol:

začalo to party - ale narodeninovou, čo si zas ty o mne myslíš :)

a dnes momentálne mám ešte kus blbšiu náladu ako včera, tak hádam len to slniečko za oknom teší, inak by to zrejme bolo ešte horšie...

Zverejnené

dokončenie práce na

SCLG Turizmu

a môže sa ísť na MultiVariačnúAnalýzu

Zverejnené

...a navyše sa ani v kamoške momentálne nevyznám, čo sme zvykli vykecávať o všeličom možnom, tak teraz mi príde raz odmeraná a strohá, aby potom o pár hodín neskôr to bola zas ona (alebo niekedy len skoro ona, lebo predsa len človek vníma detaily, ak sa niečo odlišuje....) a neviem ani prečo toto... ...

mhm, hoc nálada sa nezlepšila, aspoň to ma teší, že je tuto všetko vyjasnené :lol:
Zverejnené

Že som našiel na nete tekvičkových bratov, len škoda že nie v Slovenčine.

Zverejnené

park za nitrianskym hradom... :)

včera som tam náhodou zavítala, keď som sa šla prejsť, lebo intrák mi liezol hore krkom... /nových 250 fotiek na svete :lol:/

dnes som tam bola, asi okolo jednej ráno, sadla som si pri jazierko s veľkými zelenými žabami a driemala...

a teraz sa tam idem učiť...

Zverejnené

práve mi tróni na balkóne asi 8 - 9 centimetrový roháč ...

[gallery=image]3209[/gallery]

:)

roháča som nevidela minimum pätnásť rokov :lol:

Zverejnené

fiha.. fešák, game :lol:

mňa potešilo, že môj kuchársky experiment dopadol prekvapivo veľmi dobre :)

Zverejnené

Gratulujem Aika :)

Mňa potešil nový Prince of Persia, ale predovšetkým množstvo ľudí čo si na mňa spomenulo :lol:

Zverejnené

potešilo že som to tu našiel, haluz jak hovado.

Zverejnené

SPD-čka na biku nahodené. :lol: huraaaaa

Izba vyupratovaná, to je krása. Okná umyté, len sa tak lesknú. Mám zo seba dobrý pocit.

Jaaaj, a musím sa dnes ešte učiť. to sa mi fakt nechce :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov