Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

leg, ono to nie je az tak simple ako to vyzera. som spokojny s tym, ako to je, oproti tym psychickym srackam, v ktorych som bol volakedy, to je podstatne stupanie na sinusoide. verim, ze holka pride ...

Zverejnené

... a aby som nebol moc od temy, dneska som sa dozvedel, ze od buduceho tyzdna budem leadovat vlastny projekt :) preklad softu do 7 jazykov pre Avayu :) ;) :lol:

Zverejnené

Dnes som pred obchodom zbadal oktávku s nálepkou Národná diaľničná spoločnosť. Tak som sa prizrel bližšie a diaľničnú nálepku veru nemala :) Buď ju nepotrebujú alebo po diaľniciach nechodia :)

Nie žeby ma to potešilo, ale celkom určite ma to pobavilo. :lol:

Zverejnené

Tak to mi nik neuverí... Práve som prišiel na to, že už je zajtra a začal krásny nový deň.... :lol:

Zverejnené

potesila ma paradna burka v noci, blesky len tak šlahali

Zverejnené

juchúúú v pondelok idem na Artfilm do Trenčína, možno aj do Trenčianskych Teplíc na Casablancu pôjdem, ak sa mi podarí presvedčiť profesorku.ach jaj, teraz len sa dohodnúť na filmoch, ktoré si pozrieme

Zverejnené

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! SPRAVIL SOM SKUSKU Z MATEMATICKEJ ANALYZY II. !!!

:lol: :) :) ;) ;)

Zverejnené

Spojazdenný Linux Ubuntu 6.06 Dapper Drake TLS aj s programamy ( Psi, MPlayer, Opera, XMMS) & naučenie pár príkazov som macher... :lol:

Zverejnené

Mám zopár nových úžasných pesničiek... :lol: :)

Zverejnené

kniznicno informacne studia....kamaratka tam chodi a zevraj to je lahke :lol:

Zverejnené

mňa teší, že som vás tu našla -deň s vami je zaujímavejší :lol:

Zverejnené

prave som v tomto pekelnom teple objavil (celkom nahodne), ze na tricku si mozem vyhrnut rukavy az nad ramena, wow!

no vyzeram jak dennis rodman

Zverejnené

Dnes ma potešilo, že som daroval krv a v pondelok ma potešilo, že som si kúpil knihu:

Robert S. Wistrich - Hitler a holokaust

Zverejnené

tesi ma, ze snad prvy krat v historii je v liste prihlasenych clenov tolko mien, ze siahaju az do druheho riadku

Zverejnené

:) :) ;) :lol: ;) ZVOLEN! Ako ja to tu lubim. Konecne byvam tu, na novom intraku, konecne sa citim ako SLOBODNY CLOVEK!

Zverejnené

dnes som na turnaji vyhral 3 zapasy, boha ale som dobrý

Dobrééé! Mne sa dnes zadarilo v práci. Mohol som pomôcť kamošovi. Bol vďačný. To vie urobiť radosť...
Zverejnené

prave som v tomto pekelnom teple objavil (celkom nahodne), ze na tricku si mozem vyhrnut rukavy az nad ramena, wow!

no vyzeram jak dennis rodman

on je homosexuál, nie? :lol: :)

Zverejnené

nemyslím

on sa "iba" oblieka do ženských šiat

Zverejnené

prisiel mi kamarat z Australie!!! sedim a kecam s nim. som neskutocne stastny, mozem nakakat na novu slovensku vladu, toto je dolezitejsie ako hocico ine...

Zverejnené

spravil som skusku z umelej inteligencie :)

uz len sproste ucto :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov