Aikaterine Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zverejnené 20. Apríl, 2009 prišli ďalšie knižky :lol:(a idem do vedľajšej témy vyplakávať, že som bez peňazí :) )
Desdemona Zverejnené 20. Apríl, 2009 Zverejnené 20. Apríl, 2009 ...že som dnes, po dlhej dobe, konečne navštívila knižnicu :lol:Toľko kníh som si zobrala, že som to ledva uvalila domov. Len neviem, kedy to budem čítať, trochu voľného času by ešte k tomu bodlo :)
Bijou Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 že som nad ránom dorobila značnú časť bakalárky a už mi aj poslal školiteľ verziu s pripomienkami - a nie je to celé až také zúfalé ako som si myslela :lol:
Nokia Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 Bijou potichu zavidim...nam dnes dosiel zas nejaky mail so skorsim terminom odovzdania diplomky...sice uz mam 14 stran, stale malo :lol:
doll Zverejnené 21. Apríl, 2009 Zverejnené 21. Apríl, 2009 vcerajsia takmer 9-hodinova opakajda s fajn ludmi, s fajn jedlom, s fajn pitim :lol:a ten zaver :) ...
arwiel Zverejnené 22. Apríl, 2009 Zverejnené 22. Apríl, 2009 vybrakovaná cukráreň, posedenie v pizzérií a fotky! :lol:
bobsapp Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 V piatok som tankoval. Mal som dostať 2-násobok bodov. Pozrel som si bločik, nedostal som nič. Hovorím si, klasická slovenská oj bávka a za 5 sekúnd som na to zabudol.A dnes mi prišiel list že sa mi ospravedlňujú a že mi pripíšu +30 bodov za vzniknutú ujmu :lol:Tomu hovorím vzťah spoločnosti k zákazníkovi. Nie ako Orange, ktorý odpojí internet na 2 dni celému sídlisku a neobťažujú sa to ani oznámiť.Aj keď, dneska nabehol, takže, nemôžem povedať žeby ma to nepotešilo :)
Bijou Zverejnené 23. Apríl, 2009 Zverejnené 23. Apríl, 2009 zviazaná práca, hotová skúškanové hipisácke tričko a šaty (kokos, ja mám normálne šaty !!! )vyvaľovanie pred telkou s priateľomsupr deň, až sa začínam báť, že to ani nie je možné toľko dobrých vecí a zajtra sa to nejak vyrovná negatívnymi :lol:
Desdemona Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 Konečne víkend :lol:Už som myslela, že tento týždeň ani neskončí...
Aikaterine Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 mi hovor, desdemona...tento týždeň 3 testy, jeden lepší jako druhý... :lol: fakt konečne piatok... a zajtra sa chystám na hody do Jura... na HEX... len maminka moc nesúhlasí, tak neviem ako to dopadne... ale tešiť sa môžem, aspoň kým mi nepokazí radosť :)
Bijou Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 zase som sa sama ostrihala a super to dopadlo, mala by som sa asi vyfláknuť na školu a otvoriť si kadernícky salón :lol:okrem toho 3 Ačka v indexe a vtipné odovzdávanie bakalárky, pri ktorom mi školiteľ povedal, že spolu s priateľom dávame dokopy kvalitný genetický fond :) (dufam, že to nemyslel ironicky vzhľadom na kvalitu prác :)) ešte by to chcelo chladeného Pilsnera niekde na terase a cigošku a jaký krásny deň by to bol ;)
Desdemona Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 mi hovor, desdemona...No a nabudúci bude taký istý. Ale tým sa začnem zapodievať až v nedeľu večer :lol:
lopata555 Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 No ja sa tiež teším na víkend, ale ten mi začne až zajtra o 14:00 :lol: ale inak ma potešilo že konečne sú tu MS v hokeji
arwiel Zverejnené 24. Apríl, 2009 Zverejnené 24. Apríl, 2009 ja som stráááášne rada, že už mám hotový preklad z ruštiny :lol: neplánovane som si spravila /teda savom vyzdobila/ jedno tričko a vyzerá teraz super orientálne! :) a idem kukuč domov zajtra, takže tu nebudem...
Andulqa Zverejnené 25. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 25. Apríl, 2009 kupili sme si vysavac a ponorny mixer :-) uz nam v podstate chybaju len velke spotrebice (pracka, chladnicka, umyvacka, rura a digestor) a tie asi nakupime v jednom obchode, mohli by nam dat nejaku dobru zlavu :lol:
vred Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Ja som sa pobavil nad jednym chlapcom na last.fm, ktory mal napisane "kill yourself crackers, hip-hop aint for whities", pritom bol s Finska, skoda ze som mu nenapisal ze Europa nie je pre negrov, bol by som zvedavi na jeho reakciu :lol: Teraz uz tazko najdem jeho profil..
Wink Zverejnené 25. Apríl, 2009 Zverejnené 25. Apríl, 2009 Spomenula som si na FSPcko a nedalo mi neprist sa sem pozriet :lol: Aaa silno rozmyslam, ze sa vraatim, prislo dnes na mna trocha nostalgie ku vsetkym veciam z mojej minulosti, neviem ciim to je, asi by som ju rada vratila :) :)
Nokia Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 doslo mi vyrozumenie zo socialky vo veci ktoru som zacal riesit vo februari a je velmi pozitivneja milujem tento socialny stat :lol: :) :)
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 A čo si na sociálke? :lol:Mne tiež vrátili na daniach oveľa viac ako som čakal, PN bola veľmi dobrá, za marec som dostal oveľa viac peňazí ako keď som robil a pritom som nepohol ani prstom. Dobre nám to ten Fico zariadil :)
Nokia Zverejnené 27. Apríl, 2009 Zverejnené 27. Apríl, 2009 nie, dostal som peniaze za par rokov spatne ktore som zistil ze mi prinalezia :lol:
Desdemona Zverejnené 30. Apríl, 2009 Zverejnené 30. Apríl, 2009 V októbri idem do Paríža... :) :) :lol:
doll Zverejnené 30. Apríl, 2009 Zverejnené 30. Apríl, 2009 dnes som bola posledny krat v praci....najblizsie sa tam objavim 19. maja... na jednej strane juch, na druhej aaaau bude sa makat doma... tlacit veci do hlavy... boze...este zahnat tie myslienky na iste veci, a hned by sa sustredilo lepsie... :lol:
arwiel Zverejnené 30. Apríl, 2009 Zverejnené 30. Apríl, 2009 hotové tri referáty... :) obed /sójová bulka so smotankou/ a posedenie v parku... :) a teraz som sa rozhodla, že idem von, neviem čo a ako bude, ale vezmem foťák, niečo snáď... :lol:
Aikaterine Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 krásny večer včeradnes je voľnoa v štvrtok sa ide do Turzovky, takže ďalší krásny predĺžený víkend :) + v pondelok, 11.5., idem k zubárke, takže ozaj predĺžený víkend :lol:
arwiel Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 dokončená analýza prekladu :lol: /už len dve seminárky/
Odporúčané príspevky