Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

posledné dva dni:

prechádzka v lese a pár hodiniek na záhrade

cesta na bicykli do Uheriec, stretnutie s jujkou

a kopa fotiek :lol:

Zverejnené

vylet s priatelkou na Donovaly .. bolo nam naozaj super :lol:

Zverejnené

krásny večer, super prechádzka... juj mám strrrašne dobrú náladu :lol:

Zverejnené

weirdo

hej snažím sa raz za čas ísť a takéto krásne omše si nemôžem nechať ujsť.

Zverejnené

Potešil ma dlhý telefonát s mojou láskou, tak dlho som ešte nikdy s nikým netelefonoval. Veľmi mi to pomohlo psychicky a z časti aj fyzicky. A to v týchto mojich chorobných časoch je veru príjemné a krásne povzbudenie. Je krásne, keď človek vie, že môže s niekym počítať a mať jeho podporu za každých okolností. Je krásne ľúbiť a byť ľúbený :lol:

Zverejnené

Tak mna zo vcera velmi velmi potesilo, ze som po 2 rokoch videl moju najzlatsiu Moniku alias Ninku :lol: A som velmi rad, ze som si s nou tak velmi pekne mohol pokecat o dost vela veciach. Dufam, ze este v buducnosti bude moznost sa s nou tak pekne porozpravat...

Zverejnené

mňa potešila návšteva knižnice (konečne mám čo čítať... ale nabrala som si toho toľko, že neviem, kedy to stihnem... :lol: )

prechádzka so sestrou a zmrzka

a že som si spravila z riflí šortky... :) síce trochu krivé a krátke, ale to nič :)

;)

Zverejnené

že mi konečne došlo tričko CCCP po takej dlhej dobe. Zajtra si ho idem vyzdvihnúť na poštu :lol:

Zverejnené

prave som si ja spachtos dohodol s kamosom ze zajtra o siedmej rano ideme behat....fuuu ak vstanem a podari sa mi chodit pravidelne tak to bude super :lol:

Zverejnené

Nokia, nestačí ti bike? Ešte aj ráno sa ideš trápiť? to už potom radšej hrávaj fotbal. tam sa nabeháš a je pri tom zábava. A možno sa nabeháš pri tom viac ako pri obyčajnom behaní.

Mňa dnes potešil fakt, že aj ked som sa v nedeľu strepal z biku, dnes som naň vysadol a noha nebolela. Bolo fajne. Slovnafťácka strana takmer bez korčuliarov a cyklistov. Len trochu vietor fúkal, ale inak pohodka.

Zverejnené

no bajk mam po praci a cez vikend :lol: toto behanie bude rano a len cez pracovny tyzden....musim aj ine svaly rozhybat..pri bajku citim len nohy....chcem sa dostat do leta do super formy a zhodit aj posledne speky :)

Zverejnené
  • po 6 dňoch mi konečne ide net (ktovie dokedy)
  • prišlo mi toľko peňazí za PN že si ma asi pomýlili s nejakým riaditeľom
  • za ten čas sa mi nazhromaždilo 56 mailov (to ma už teší menej)
Zverejnené

konečne mi prišla knižka, čo som si objednala

môj pokazený mobil je už opäť funkčný

zajtra sa nejde do školičky

a práve som sa fajne najedla

no môže byť ten život krajší? :lol:

Zverejnené

po pár hodinách spánku plánovaný výstup na vysielač Zobor... :)

z neho na vrch Zobor, potom cez nejakú Lyžiarsku lúku až do Dražoviec... :)

majonézové šaláty s rožkami pred kostolom... ;)

nanuk za 17 centov... ;)

druhá káva... ;)

špagety so smotanou a kukuricou... :lol:

Zverejnené

že som dnes v našom knižničnom výpredaji (20 centov kniha)

našiel Iva Možného a jeho Moderní rodinu (mýty a skutečnosti)

Zverejnené

celé poobedie :)

začalo sa to kofolou s Eien a spolužiačkou :)

pokračovalo to na intráku výrobou ruského trička :lol:

strihaním vlasov ;)

a najmä sledovaním ten úžasnej búrky!!! ;)

Zverejnené

potesilo ma ze:

som zohnala nejake kozmeticke zalezitosti co som slintala uz dlhsie

ze mam za chvilku koniec nocnej

ze som mala chvilu po ruke moju neterku a kocikovala som ako besna

ze som uz celkom dlho zdravá

Zverejnené

mňa ešte včera potešilo kopec vecí

včerajšok bol super deň :lol:

síce ešte teraz ma bolia nohy a som unavená a nevyspatá, ale je mi fajn :)

Zverejnené

kupili sme si mikrovlnku :lol:

a asi sme si konecne nasli a vybrali nove auto :) tak snad to vyjde :)

Zverejnené

Potesil ma vcerajsok..bolo moc krasne,vsetko,pocasie,nas vylet do prirody,cely den :lol:..az na to,ze ma boleli nozicky a moja biela bunda bola opadana od niecoho zlteho zo stromov,tak to vobec nepokazilo idylku celeho dna...dakujem moje :)

Zverejnené

Mňa potešil včerajší večer ztrávený z kamarátmi, i keď začiatok dňa tak nevypadal že by mohol tak dobre skončiť ....

Zverejnené

zajtra mam volno...v podstate cela firma..

od piatka poobedia sa upgraduje system, takze sme dostali "povinne" volno .....

asi bude opekajda :lol:

Zverejnené

Takže mňa potešilo, že my Slováci sme takí...prispôsobiví a zvykáme aj na šibenicu...a nielen my, aj tie nemé tváre čo k nám patria...

Vysvetlím - nakoľko kríza tiahne svetom a navštívila i nás, snažíme sa šetriť kde sa dá...Toť som nedávno videla u kohosi na dvore ako sliepky veselo zobkajú kúsky polystyrénu...a zjavne im chutil - takže poniektorí tú krízu prežijeme...umelo prežujeme...

Pekný deň :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov