tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2009 Zverejnené 4. Apríl, 2009 konečnenie nejaké vyžitie aj v Baťovke24.4. bude u nás Marián Geišbergtak sme boli kúpiť lístky a zajednať stôla teraz ho počúvamsuper
arwiel Zverejnené 4. Apríl, 2009 Zverejnené 4. Apríl, 2009 celý piatok... :lol: až do piatej rána soboty... :) a pôjdem na Alexandrovcov!!!!
Aikaterine Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 arw je nejaká optimistická, v poslednej dobe :) to je fajn :) mňa nič konkrétne nepotešilo... iba ak, že som včera kompletne upratala celý byt, umyla okná, otepovala koberce, vydrhla dlážky, povysávala, no proste všetko... tak čisto tu už dlho nebolo :lol:
aljak63 Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 Ja som šťastný zo včerajšej krásnej soboty, a som aj rád, že mi začalo ako tak chutiť jesť - som zvedavý či mi to vydrží aj dlhšie, ale mohlo by! Inak sú aj veci čo ma veru nepotešili - "náš" staronový prezident, to že Blues mi prehrali, no a uvidíme aj ako F1 dopadne. No a ešte sa mi natrhlo ďasno pri zube - čiže tiež žiadna výhra :lol: Ale v celku som šťastný :)
arwiel Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 nádherné počasie... vidím to na prechádzku s foťákom po Zobore...
lopata555 Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 Príjemná oslava strávena v kruhu rodiny, potom ma potešilo strávenie pri kofolke z mojimi kamarátmi šli sme zapiť jednu dobrú udalosť, a samozrejme že vyhral Ivan.
arwiel Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 výstup na Zobor po neoznačených chodníčkoch a ďalších 168 fotiek do zbierky... :lol:
Andulqa Zverejnené 5. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 5. Apríl, 2009 krasny predlzeny vikend v stiavnici :lol: chcem tam mat raz vlastnu chatu! :)
doll Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 ..momentalne ma istym sposobom tesi jeden "rozhovor", cez pismenka...uvedomujem si ze by som nemala...ale je tam davka niecoho, co ma laka, zenie k tomu aby som pokracovala... len rozhovor..s clovekom ktoreho poznam...mam hranice, ktore neprekrocim...
arwiel Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 ďalších 114 fotiek z volejbalu a opuchnutá ruka :lol:
Bijou Zverejnené 5. Apríl, 2009 Zverejnené 5. Apríl, 2009 prvá tohtoročná grilovačka, opalujúce sa korytnačky, pobehujúce psy, anóóóó, leto je tu :lol:
lopata555 Zverejnené 6. Apríl, 2009 Zverejnené 6. Apríl, 2009 Hrozno začalo "plakať" ,už sa teším na moju tochtoročnú úrodu.
game Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 táto nádherná fotka ktorá prišla mailom :lol:
doll Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 som sa po praci vybrala peso dom, vsak krasne pocko, tak som si to vychutnala..krasa oplatilo sa :lol: .. cestou dom mi z dialky z pubu kyvaju kamosi, tak uz aj ho na kofcu :) ... potom som si vybavila nejake vecicky, a neskor dalsie stretko, s kamoskou...no fajny zaver vecera
arwiel Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 premetaforizovanie cesty zo školy cez Malinovej park... :lol:
Eiensama Zverejnené 9. Apríl, 2009 Zverejnené 9. Apríl, 2009 moj uzasny sen :) a fakt, ze su prazdniny, juj :)a inak to je fakt uzasny obrazok game, juj, chutne to je :lol:
Proteus Zverejnené 9. Apríl, 2009 Zverejnené 9. Apríl, 2009 O hodinku a pol padla v práci. Ženy zdrhli už o dvanástej. :lol: Po práci fotbálek, kofolka. No a pravdaže predlžený víkend, ktorý využijem na bikovanie.
Bijou Zverejnené 9. Apríl, 2009 Zverejnené 9. Apríl, 2009 že som začala písať bakalárku (do stredy by som to chcela mať hotové, aby som to stihla dať skontrolovať školiteľovi a spraviť formálnu úpravu) a že sa dnes pravdepodobne ide oslavovať na hrad s bývalými známymi aj neznámymi (kokos, tu si vôbec ani trochu nie som istá, aké i/y dať :lol:), ktorých som nevidela vekyyyyy... :)
arwiel Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 včera som spravila konečne múdru vec, dúfam ale, že následne nespravím zlú...včera som sa bola s bratom korčuľovať a dnes sa idem prechádzať s foťákom...a som doma a kašlem na všetko, chcem sa venovať sebe a svojim záujmom...
doll Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 od vcera do dnes vecera som bola u draheho, na dedine, v horach...wau...parada...relax, ticho, pohodaa ked som sa usadila na hojdacku, lahla si, vyhlad na Vapeč a okolité luky.... zalial ma prijemny pocit ze kolko malo staci cloveku k tomu aby sa citil fajn :lol: :) plus po dlhej dobe krasny vecer s mojim drahym, len my dvaja, len o nas dvoch :)
Odporúčané príspevky