Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

konečnenie nejaké vyžitie aj v Baťovke

24.4. bude u nás Marián Geišberg

tak sme boli kúpiť lístky a zajednať stôl

a teraz ho počúvam

super

Zverejnené

celý piatok... :lol:

až do piatej rána soboty... :)

a pôjdem na Alexandrovcov!!!!

Zverejnené

arw je nejaká optimistická, v poslednej dobe :) to je fajn :)

mňa nič konkrétne nepotešilo... iba ak, že som včera kompletne upratala celý byt, umyla okná, otepovala koberce, vydrhla dlážky, povysávala, no proste všetko... tak čisto tu už dlho nebolo :lol:

Zverejnené

Ja som šťastný zo včerajšej krásnej soboty, a som aj rád, že mi začalo ako tak chutiť jesť - som zvedavý či mi to vydrží aj dlhšie, ale mohlo by! Inak sú aj veci čo ma veru nepotešili - "náš" staronový prezident, to že Blues mi prehrali, no a uvidíme aj ako F1 dopadne. No a ešte sa mi natrhlo ďasno pri zube - čiže tiež žiadna výhra :lol: Ale v celku som šťastný :)

Zverejnené

nádherné počasie... vidím to na prechádzku s foťákom po Zobore...

Zverejnené

Príjemná oslava strávena v kruhu rodiny, potom ma potešilo strávenie pri kofolke z mojimi kamarátmi šli sme zapiť jednu dobrú udalosť, a samozrejme že vyhral Ivan.

Zverejnené

výstup na Zobor po neoznačených chodníčkoch a ďalších 168 fotiek do zbierky... :lol:

Zverejnené

krasny predlzeny vikend v stiavnici :lol: chcem tam mat raz vlastnu chatu! :)

Zverejnené

..momentalne ma istym sposobom tesi jeden "rozhovor", cez pismenka...

uvedomujem si ze by som nemala...ale je tam davka niecoho, co ma laka, zenie k tomu aby som pokracovala...

len rozhovor..s clovekom ktoreho poznam...mam hranice, ktore neprekrocim...

Zverejnené

ďalších 114 fotiek z volejbalu a opuchnutá ruka :lol:

Zverejnené

prvá tohtoročná grilovačka, opalujúce sa korytnačky, pobehujúce psy, anóóóó, leto je tu :lol:

Zverejnené

Hrozno začalo "plakať" ,už sa teším na moju tochtoročnú úrodu.

Zverejnené

som sa po praci vybrala peso dom, vsak krasne pocko, tak som si to vychutnala..krasa

oplatilo sa :lol: .. cestou dom mi z dialky z pubu kyvaju kamosi, tak uz aj ho na kofcu :) ... potom som si vybavila nejake vecicky, a neskor dalsie stretko, s kamoskou...no fajny zaver vecera

Zverejnené

premetaforizovanie cesty zo školy cez Malinovej park... :lol:

Zverejnené

moj uzasny sen :) a fakt, ze su prazdniny, juj :)

a inak to je fakt uzasny obrazok game, juj, chutne to je :lol:

Zverejnené

O hodinku a pol padla v práci. Ženy zdrhli už o dvanástej. :lol:

Po práci fotbálek, kofolka. No a pravdaže predlžený víkend, ktorý využijem na bikovanie.

Zverejnené

že som začala písať bakalárku (do stredy by som to chcela mať hotové, aby som to stihla dať skontrolovať školiteľovi a spraviť formálnu úpravu) a že sa dnes pravdepodobne ide oslavovať na hrad s bývalými známymi aj neznámymi (kokos, tu si vôbec ani trochu nie som istá, aké i/y dať :lol:), ktorých som nevidela vekyyyyy... :)

Zverejnené

včera som spravila konečne múdru vec, dúfam ale, že následne nespravím zlú...

včera som sa bola s bratom korčuľovať a dnes sa idem prechádzať s foťákom...

a som doma a kašlem na všetko, chcem sa venovať sebe a svojim záujmom...

Zverejnené

od vcera do dnes vecera som bola u draheho, na dedine, v horach...

wau...parada...relax, ticho, pohoda

a ked som sa usadila na hojdacku, lahla si, vyhlad na Vapeč a okolité luky.... zalial ma prijemny pocit ze kolko malo staci cloveku k tomu aby sa citil fajn :lol: :)

plus po dlhej dobe krasny vecer s mojim drahym, len my dvaja, len o nas dvoch :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov