Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nový dres na bike, nové okuliare a nové rukavice. Supeeeer. :lol:

Zverejnené

Proteus a uz si to bol vyskusat? ja som dnes bol na bajku, sice fukalo jak besne ale super...prazdna hradza, uplne skvele :lol:

co som si kupil novu bundu a rukavice tak uplne super :)

Zverejnené

hlavné je, že mám kde bývať a nemusím z Nitry...

len to balenie...

Zverejnené

Nokia, ešte nie. chystal som sa v nedeľu, ale počasie neprialo. ale v dohľadnej dobe určite pôjdem. musím vyskúšať moje prvé tretry. :lol: možno aj posledné. hehe. si nestretol žiadneho bikera? či sem tam osamelá lastovička tak ako ty. :)

už sa veľmi teším.

Zverejnené

no v sobotu ako bolo tak krasne bolo dost ludi, aj bufet bol otvoreny:) dnes ale akurat raz za cas som na nejaku zbludilu dusu narazil:)

Zverejnené

od štvrtku do nedele som sám doma ................ aspoň jedna dobrá správa ..........

Zverejnené

po týždni som sa konečne vyspala... možno ma upokojil včerajší hodinový telefonát, možno to už len môj organizmus nevydržal...

konečne som aj jedla... veľa nie, nemôžem robiť zas veľké skoky, chodiť z extrému do extrému, ale začínam aj pomaly, po troške jesť...

pri troche šťastia dnes nebudem rumázgať...

konečne sa vraciam, síce pomaly ale predsa, do normálu...

a celkom ma teší to pekné počasie... ráno som vstala a prešla sa pred intrák si zapáliť... postála som si na slniečku a tešila sa z nového začiatku...

Zverejnené

mhm tiež som sa poriadne vyspala, po dlhej dobe :lol:

a včera som s kamoškou vybehla na korčule... do kopca, proti ozaj silnému vetru... no večer som bola fest unavená, ale super bolo

asi si to dnes zopakujem :) keď je vonku tak pekne...

Zverejnené

nie práve dnes, celý týždeň ... opravujú nadjazd nad železnicou a bus chodí okľukou, síce tam klčujú lesy ako šialení, ale jedno jazierko tam stále je ... a každý deň vidím / keď sa pošťastí / dvakrát ráno a navečer pokojne si plávať na vetrom poriadne rozcuchanej hladine kačičky ...

Zverejnené

kecla som s kamoskou z Anglicka... juuuj, zapli sme aj webku a konecne som ju po dlhej dobe videla a pocula...

plus 65 stran diplomky... a stale nie je dobojovane... dnes som nad nou stravila 7 hodin :lol:

Zverejnené

Keby bol piatok a sobota vždy taký istý ako tento týždeň u mňa tak by som bol asi najšťastnejší človek na planéte .................. bolo jednoducho super a stále je ............

Zverejnené

mám za sebou príjemné posedenia so spolužiačkami...

porozprávali sme sa o vážnych témach, vylievali si srdiečka, zasmiali sa, zaspomínali...

a dnes mám na pláne len školu, učiť sa, učiť sa, učiť sa... až tak veľmi ma to neteší, ale poteší ma, keď to budem mať za sebou :lol:

Zverejnené

vcera som sa sla trocha kulturne vyzit, v TN bola Ryba v trojke... Vajda, Studenkova, Kocurikova, Kralovicova

a taky bonbonik, cez prestavku, ked som cakala na schodikoch na chodbe na mojho draheho, ktory siel na toaletu, pristavil sa pri mne jeden z "organizatorov", vzdal mi kopec lichotok a nakoniec poziadal ci by som isla zaniest na konci vystupenia hercom kytice a podakovat sa im...

tak som do toho zlanarila aj mojho draheho... on si zobral na paskal "baby" a ja chlapa

ej, to ste potom mali pocut komenty od zenskych po vystupeni... "No aky bol Vajda...?" :lol: :) :)

Zverejnené

Práve som sa vrátil z ciest. Bol som prevetrať bike. krásne počasie. síce trochu fúkalo, ale dalo sa. Keď sa zájde medzi stromy, ani ten vietor nie je cítiť. Vyskúšal som dlhé nohavice a zateplený dres. paráda. Uvidíme, čo na to povedia moje nohy zajtra. :lol:)

Nokia...

nebol si dnes na biku? Počasie ako stvorené. Škoda, že ešte bufet nebol otvorený. Smer Hamuliakovo.

Zverejnené

Proteus

ale bol bol...na facebooku vypisuje ze zrovna chyta bronz na hradzi :lol:

Zverejnené

facebook a správy v ňom :lol:

a neočakávané fľaša vína :)

Zverejnené

Proteus ako pise spravne doll, bol som dnes :lol:

bufet pri rusovciach bol otvoreny, tam som zabehol ale kua fukalo jak u debilov, skoro ma par krat sfuklo z hradze....ale potom som siel ku dunaju fotit a bolo lepsie....ale inac super, som vytiahol uz tristvrtaky a bolo super teplo :)

Zverejnené

srry Nok, ale nedalo mi... :)

btw...fajny vecer za mnou...navstivil ma moj drahy...sice nie dlha navsteva, ale potesila...ked mam od obeda barak sama pre seba :lol:

Zverejnené

vsak preto som to tam dal, nech mi vsetci co nemozu ist zavidia a ti co idu nech vedia kde sa da dobre oddychnut :lol: :)

uff potesilo ma dobra vecera po bicyklovani v jaroveckom dvore...a vecer sa ide do mesta ;)

Zverejnené

No okrem toho že som si u babky na záhrade zasadil zemiaky, mrkvu a petržlen tak ma ešte potešila Skalica / musel som to aj tu spomenúť, nemohol som si pomôcť / :lol:

Zverejnené

Sa mi zdá, že sme si vybrali nesprávnu stranu hrádze. :lol: no čo, nabudúce. Aj my sme niečo so spolubývajúcim fotili. ale pravdaže len cez mobil, pretože ma presviedčal, že nebude treba foťák. a potom by sa aj zišiel. :) som si povedal, že budem brať foťák skoro na každý výjazd. človek nikdy nevie, čo sa pritrafí.

si písal na facebook na hrádzi? cez mobil? ;)

Zverejnené

Dnes ma tešilo mnoho vecí...dostala som darčekyy,knihu o Joge-uplne som happy z nej,ale hlavné,čo som dostal,bol krásny deň s mojim priateľom..bolo mi strašne dobre,a ja som sa veľa tešila a smiala :lol:

Zverejnené

prijemny jarny den, straveny v este prijemnejsej spolocnosti :lol:

Zverejnené

Sa mi zdá, že sme si vybrali nesprávnu stranu hrádze. :lol: no čo, nabudúce. Aj my sme niečo so spolubývajúcim fotili. ale pravdaže len cez mobil, pretože ma presviedčal, že nebude treba foťák. a potom by sa aj zišiel. :) som si povedal, že budem brať foťák skoro na každý výjazd. človek nikdy nevie, čo sa pritrafí.

si písal na facebook na hrádzi? cez mobil? ;)

jasne ja som stary zavislak ;) a ja som zbalil moj velky fotak do ruksaku, ze ved pofotim a hodilo sa ;)

toto z toho vyslo

http://fotky.internet.sk/pri_dunaji_28_3_2009/

Zverejnené

Sa mi zdá, že sme boli na rovnakej strane hrádze. Snežienky som tiež fotil. :lol:) Parádne fotky. čo to máš za foťák? zrkadlovka?

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov