Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

NO ja mam zo vcera peknu prihodu... Bol som vonku so spom prevetrat hlavu po celodennom uceni, a heh Belusa tam vyskocila na nejaku mladu kocku, tak som sa jej zacal ospravedlnovat, ze nech sa nehneva, ze je to stena a este by sa hrala. Lol to co sa stalo som necakal sme sa dali do reci a odprevadil som ju az domov (byva hned o blok za mnou co som zistil :) ) A este si poprosila cislo na moj mobil, ze mozme niekedy spolu skocit vyvencit psov, heh tie bozie cesty su nevyspytatelne, akurat ja som zabudol opytat jej cislo, takze teraz len cakam kedy brnkne... Hmm skoda, ze ta kocka ma asi 16 rokov no mozno 17, celkom rad by som zacal balit lebo mala presne take vlasy na ake ja letim... :lol:

Zverejnené

:)

jouzin ja z teba niekedy nemozem :lol:

takto funguj este par rokov a nebude miesto kde nebudes mat nejaku znamost :)

Zverejnené

celkom rad by som zacal balit lebo mala presne take vlasy na ake ja letim... :)

sorry ale neda sa :lol: :) ;) ;)

Zverejnené

jouzin

bez komentára, ale smajlov si neodpustím

:lol: :) :) ;)

Zverejnené

ryšavá mačka v robote :lol: prišla a sedela medzi klientami, šéf ju dvakrát vykázal, vždy sa vrátila - nakoniec ju chytil za kožuch, cica protestovala, ale odniesol ju na druhú stranu budovy ... už sa nevrátila : (

ale ten pohľad, keď som prišla do práce hlavným vchodom a tam trónila tak kvalitne ryšavá mica a starkí sediaci na kreslách sa na nej bavili, stál za to :)

Zverejnené

ryšavá mačka v robote :) prišla a sedela medzi klientami, šéf ju dvakrát vykázal, vždy sa vrátila -

Si živo predstavujem...

" Prosím, láskavo opustite tento priestor...!"

Takto nejako ju vykázal? ;)

Podobne som raz vykázal osu, ktorá vletela do miestnosti... Odkryl som záclonu a zavelil.."A von !" a rukou ukázal smer... A osa vyletela. :lol: :)

Zverejnené

nepáčilo sa jej vykázanie, robila sa že nečuje, musel ju chytiť a vyniesť pred dvere :lol:

ja som raz takto vynášala z roboty psa, tiež sa robil že nečuje :)

Zverejnené

Bol som vonku so spom prevetrat hlavu po celodennom uceni, a heh Belusa tam vyskocila na nejaku mladu kocku (..) A este si poprosila cislo na moj mobil, ze mozme niekedy spolu skocit vyvencit psov

coze, taka iniciativa? a ona si pytala od teba? a ty si jej ho dal? ja by som na tvojom mieste pri prvom naznaku akejkolvek nadmernej, cize nadnulovej, aktivity z jej strany v tu ranu utekal kade lahsie. este sa z nej vykluje nezavisla financna sprostredkovatelka.

Zverejnené

To sa veľmi neteš, budeš musieť kupovať na narodky, či meniny nejaké darčeky... :lol:

Zverejnené

HEH dik ludia za komplimenty :lol:

Njn ja som to sam necakal, ze to tak dopadne :) juj ale je taka zlata na zjedenie ale ako pise nokia neda sa no, ked povyrastie tak mozno neskor, zatial budeme iba spolu vencit psov dufam :)

Zverejnené

ja by som na tvojom mieste pri prvom naznaku akejkolvek nadmernej, cize nadnulovej, aktivity z jej strany v tu ranu utekal kade lahsie.

smutne. ale vtipne :lol:
Zverejnené

tak vies, niekto potrebuje neaktivne drevo vo vsetkych zivotnych aktivitach :lol:

Zverejnené

holt, sú medzi nami i ľudia, ktorých každá iniciatíva zo strany ženy dokáže poriadne vyplašiť. :lol:

Zverejnené

že som zistila, že nie som až taká blbá ako som si pôvodne myslela :lol:

Zverejnené

a prečo si si to myslela? :lol:

mňa teší, že je konečne piatok :) ...som skromná

Zverejnené

No hlavným cieľom, ked som šla v septembri na gympel bolo neprepadnúť a teraz ked sa blíži polrok som zistila, že nie som na tom až tak zle, ako som si myslela že budem... ak chápeš, čo tým chcem povedať :)

btw, aj mňa teší, že je víkend, konečne!!! :lol:

Zverejnené

mna posledne dni netesi akosi nic...minuly vikend bol krasny, a asi som si tym vycerpala radost na dalsie najblizsie dni...holt

zajtra ma caka velmi skore vstavanie...dlhe cestovanie do skoly...dlhe pobudnutie v skole...o stvrtej ma byt este skuska, obhajoba projektu, ktory som si ja neurobila :lol: ... a proste sobota zabita...

Zverejnené

prišiel mi nový katalóg media klubu

a konečne vyšla nová Grishamova kniha, takže idem objednávať

aspoň jedno pozitívum posledných dní

Zverejnené

v podstate už mám všetky doklady k prihláške na stáž...

dokonca som zvládla aj fotenie... vyzerám tam síce otrasne, ale čo už... neustále som si opakovala: je mi to jedno, je mi to jedno...

už si to len dať skontrolonať, vytlačiť, prefotiť...

Zverejnené

dnes bolfakt mix deň

od smiechu

cez stavy out of order

až po neviem čo

ale dôležité je, že som s ním momentálne spokojný

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov