Jovzin Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 NO ja mam zo vcera peknu prihodu... Bol som vonku so spom prevetrat hlavu po celodennom uceni, a heh Belusa tam vyskocila na nejaku mladu kocku, tak som sa jej zacal ospravedlnovat, ze nech sa nehneva, ze je to stena a este by sa hrala. Lol to co sa stalo som necakal sme sa dali do reci a odprevadil som ju az domov (byva hned o blok za mnou co som zistil :) ) A este si poprosila cislo na moj mobil, ze mozme niekedy spolu skocit vyvencit psov, heh tie bozie cesty su nevyspytatelne, akurat ja som zabudol opytat jej cislo, takze teraz len cakam kedy brnkne... Hmm skoda, ze ta kocka ma asi 16 rokov no mozno 17, celkom rad by som zacal balit lebo mala presne take vlasy na ake ja letim... :lol:
phersu Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 :) jouzin ja z teba niekedy nemozem :lol: takto funguj este par rokov a nebude miesto kde nebudes mat nejaku znamost :)
Nokia Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 celkom rad by som zacal balit lebo mala presne take vlasy na ake ja letim... :) sorry ale neda sa :lol: :) ;) ;)
tomassi Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 jouzinbez komentára, ale smajlov si neodpustím :lol: :) :) ;)
game Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 ryšavá mačka v robote :lol: prišla a sedela medzi klientami, šéf ju dvakrát vykázal, vždy sa vrátila - nakoniec ju chytil za kožuch, cica protestovala, ale odniesol ju na druhú stranu budovy ... už sa nevrátila : (ale ten pohľad, keď som prišla do práce hlavným vchodom a tam trónila tak kvalitne ryšavá mica a starkí sediaci na kreslách sa na nej bavili, stál za to :)
wysky Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 ryšavá mačka v robote :) prišla a sedela medzi klientami, šéf ju dvakrát vykázal, vždy sa vrátila - Si živo predstavujem... " Prosím, láskavo opustite tento priestor...!" Takto nejako ju vykázal? ;) Podobne som raz vykázal osu, ktorá vletela do miestnosti... Odkryl som záclonu a zavelil.."A von !" a rukou ukázal smer... A osa vyletela. :lol: :)
game Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 nepáčilo sa jej vykázanie, robila sa že nečuje, musel ju chytiť a vyniesť pred dvere :lol: ja som raz takto vynášala z roboty psa, tiež sa robil že nečuje :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 Bol som vonku so spom prevetrat hlavu po celodennom uceni, a heh Belusa tam vyskocila na nejaku mladu kocku (..) A este si poprosila cislo na moj mobil, ze mozme niekedy spolu skocit vyvencit psov coze, taka iniciativa? a ona si pytala od teba? a ty si jej ho dal? ja by som na tvojom mieste pri prvom naznaku akejkolvek nadmernej, cize nadnulovej, aktivity z jej strany v tu ranu utekal kade lahsie. este sa z nej vykluje nezavisla financna sprostredkovatelka.
wysky Zverejnené 12. Január, 2009 Zverejnené 12. Január, 2009 To sa veľmi neteš, budeš musieť kupovať na narodky, či meniny nejaké darčeky... :lol:
Jovzin Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 HEH dik ludia za komplimenty :lol: Njn ja som to sam necakal, ze to tak dopadne :) juj ale je taka zlata na zjedenie ale ako pise nokia neda sa no, ked povyrastie tak mozno neskor, zatial budeme iba spolu vencit psov dufam :)
weirdo Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 ja by som na tvojom mieste pri prvom naznaku akejkolvek nadmernej, cize nadnulovej, aktivity z jej strany v tu ranu utekal kade lahsie.smutne. ale vtipne :lol:
Nokia Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 tak vies, niekto potrebuje neaktivne drevo vo vsetkych zivotnych aktivitach :lol:
valcik Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 holt, sú medzi nami i ľudia, ktorých každá iniciatíva zo strany ženy dokáže poriadne vyplašiť. :lol:
Darkman Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 Definitivne schvalenie temy diplomovej prace :lol:
Desdemona Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 že som zistila, že nie som až taká blbá ako som si pôvodne myslela :lol:
Aikaterine Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 a prečo si si to myslela? :lol: mňa teší, že je konečne piatok :) ...som skromná
Desdemona Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 No hlavným cieľom, ked som šla v septembri na gympel bolo neprepadnúť a teraz ked sa blíži polrok som zistila, že nie som na tom až tak zle, ako som si myslela že budem... ak chápeš, čo tým chcem povedať :) btw, aj mňa teší, že je víkend, konečne!!! :lol:
doll Zverejnené 16. Január, 2009 Zverejnené 16. Január, 2009 mna posledne dni netesi akosi nic...minuly vikend bol krasny, a asi som si tym vycerpala radost na dalsie najblizsie dni...holtzajtra ma caka velmi skore vstavanie...dlhe cestovanie do skoly...dlhe pobudnutie v skole...o stvrtej ma byt este skuska, obhajoba projektu, ktory som si ja neurobila :lol: ... a proste sobota zabita...
Andulqa Zverejnené 16. Január, 2009 Autor Zverejnené 16. Január, 2009 boli sme sa pozriet do vnutra nasho bytiku :-)
lopata555 Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 Že som našiel toto video Sláva SLOVANOM edit a na facebook si píšem z krásnou Ruskou
Aikaterine Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 prišiel mi nový katalóg media klubua konečne vyšla nová Grishamova kniha, takže idem objednávaťaspoň jedno pozitívum posledných dní
arwiel Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 v podstate už mám všetky doklady k prihláške na stáž... dokonca som zvládla aj fotenie... vyzerám tam síce otrasne, ale čo už... neustále som si opakovala: je mi to jedno, je mi to jedno... už si to len dať skontrolonať, vytlačiť, prefotiť...
tomassi Zverejnené 20. Január, 2009 Zverejnené 20. Január, 2009 dnes bolfakt mix deňod smiechu cez stavy out of orderaž po neviem čo ale dôležité je, že som s ním momentálne spokojný
Odporúčané príspevky