Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Konečne som to dobehol... :) Na 4 dni som nemal možnosť sa sem dostať a potom nie a nie dočítať všetko, čo ste tu popísali a čo ma zaujíma... Až teraz, ale už teraz sa hrozím, čo ma zase čaká, keď cez víkend na 3 dni vypadnem... :lol:

Zverejnené

23. alebo 24. juna berem auto a smer Spisska Nova Ves

Axel cestou spät sa mozem zastavit v Trencine a mozme skocit na kofolu

a na čo tam ideš? :)

ale môžme :lol:

Zverejnené

Spravil som záverečný test z angliny, síce iba na 80/100, ale postúpil som ďalej.

Zverejnené

Spravil som prijimacky na Prífu©k... :)

130/200 - neni to moc extra, ale boli dost tazke.... takze od dnes som vysokoskolak... hadam odtial rychlo nepoletim :lol:

Zverejnené

ziadne strachy. Prí###### je z tych lahsich. Tam si davaju aj tri skusky na jeden den.

Zverejnené

dneska mi v praci islo :lol: som fachcil ako svina, ale mam z toho dobry pocit...

Zverejnené

jupí, mám brigádu, fajnovečka, nemusím ísť do blavy a za vcelku slušné love v tejto diere...super :lol:

Zverejnené

ziadne strachy. Prí###### je z tych lahsich. Tam si davaju aj tri skusky na jeden den.

tak to by ti moja kamoska vedela rozpravat :lol: co ja viem, tak vobec to nie je taka prechadzka ruzovou zahradou ako sa zda :) pamatam sa ako sa vela drvila, hodiny a hodiny stravila nad robenim map a vobec ze 3 skusky za den....obcas mala problem s jednou za tyzden :) niektore skusky su tam dost huste

tymto ta rozhodne nechcem strasit Ajk ;)

Zverejnené

nutri, takze nepijeme cez prazdniny? :lol:

jeeezis, dneska som bol na pivku, sedeli sme pred krcmou na deke a nasiel som svoj novy objav medzi neznym pohlavim ... uz sa k nej len dostat blizsie ...

Zverejnené

chystal som sa chlastat, tak ako sme sa dohodli.

Zverejnené

Čo koho potešilo v predchádzajúcich piatich príspevkoch? :) Možnosť poklábosiť?

Mňa potešilo pekné počasie a hladký priebeh volieb :lol:

Zverejnené

RoSo mňa by potešilo keby si si signatúru zmenšil.

Zverejnené

:) Hotovo - aj tak to bolo plánované ako dočasné zobrazenie. (možno sa ešte niečo podobné na krátku dobu objaví :lol: )

Btw. poteší niekto aj mňa?

Zverejnené

nutri, takze nepijeme cez prazdniny? :)

no ale nutrinka sa nejak nechystá :lol:

Ja osobne v tom problém nevidím.

ani ja. robím v auguste, v júli robím na záskok a na výpomoc, takže si v júli užívam slnka...do ba plánujem ísť na pár dní, pozrieť kamošku, rodinu a piť ako sme sa dohodli...:) /teda dúfam/

Zverejnené

v piatok som si po roku a dvoch mesiacoch zapalil. a som tomu rad. nemienim fajcit vkuse, a takisto si nemienim odopierat nieco, co mi chuti, len preto, lebo je to nezdrave. mf. ked zerem hamburgery, 10 cig tyzdenne ma neskosi.

Zverejnené

dnes som rozmyslal nad zivotom a uvedomil som si, ze sa citim vcelku stastny a uzivam si zivot napriek tomu, ze nemam holku. fantasticka myslienka :lol: konecne som po 4 rokoch dospel do tohoto stavu, tak mi drzte palce, nech sa udrzi co najdlhsie.

Zverejnené

naco sa to ma drzat, sak si radsej nejaku zase najdi :lol:

Zverejnené

dnes mi zavolali z práce, že ma budú potrebovať! :lol: :) :)

Zverejnené

Vselico. Ale zeby som sa nejak zvlast niecim potesil... Ano, hned rano, ked som si na webe nasiel, ze som vyhral....

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov