Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pripájam sa k ďakujúcim fórákom, naviac ako PC diletant - obdiv realizátorovi

...............aby som bol v téme - tak to je to čo ma potešilo

Zverejnené

Jéééj, konečne to tu beží ako má :lol: pripájam sa, vdaka Axel :)

Zverejnené

ja ďakujem a zároveň ma potešil dnešný večer, či podvečer...

napadla ma skvelá vec-ísť na pivo...

výsledkom toho je, že som pripitá a konečne je mi dobre...

po tak neúspešnom dni to fakt padlo... :lol:

Zverejnené

spravena skuska, este lepsie ako som myslel..dorazil som domov a mam prazdniny..teda az na diplomovku :lol:

Zverejnené

:) dnes sa mojej veľmi dobrej kamarátke narodila malinká Timka...strašne sa tešíííím :lol: :)

Zverejnené

Že je v telke konečne dobrý hokej na ktorý sa dá pozerať .................. Slovensko do toho ............ DDD

Zverejnené

Konečne je 19. december :) Začali mi prázky...a doma až do dvanásteho :lol:

Zverejnené

dali nam v robote firemne volno 31.12.2008 a 2.1. 2009 :lol: 5.1. si vezmem jeden den volna, lebo v ksusobnej dobe viac nemozem a budem dlho domaa :)

Zverejnené

Parada! Konecne som domka a mam volno, dlheeee volno - az do 13teho januara (prva skuska z plejady skusiek) ... no konecne sa mozem tesit na vianoce a konecne sa necham unasat vianocnou oddychovou naladou. Krasne!

Zverejnené

dvanásteho?? jak to?

ja už ôsmeho do školy...

Riaditeľské voľno... :)

Bud rada, pamätám si na časy, ked som hned druhého musela nabehnúť do školy :lol:

Zverejnené

vcerajsia party na chate v Trencianskych Tepliciach...firemna party, zoparoddeleni, cca 60 inzinierov a 10 bab :) :) ;) brut

a medzi nimi aj moj drahy...

tanecky typu "kde mas frajera? mozem si s tebou zatrsat? " boli dokonale... ;)

a karaoke show...wau

a potykala som si s jednym 62 rocnym panom z prace ...

hambac s kolegami, obchytkavacky s kolegynami....akoze stastie ze pre vacsinu firmu zacalo volno ;)

skoda len ze som musela pred pol nocou odist lebo dnes rano bola skola :lol:

ale inak najlepsia akcia za posledne roky ;)

Zverejnené

prave som sa vratila dom, bolo stretko po dlhsej dobe u kamosky na dome (uz v jej vlastnom :lol: )

a hlavne sme sa zisli tri kamosky, ktore spolu vyrastali na intraku a nie je im dozicene stretavat sa pravidelne, i ked byvaju blizko pri sebe, kedze jedna pracuje v Blave a druha v Anglicku /ta prisla aj s priatelom, anglanom/

bolo fajn, krasne stretnutie :)

Zverejnené

Potešilo ma vela peknych SMS, mailov, posty a pod. Clovek sa az čuduje kolko ludi si na neho spomenie v case tohto pekneho a dobrosrdecneho sviatku, skoda ze si nespomenu aj pocas normalneho regulerneho roku :lol:

A este ma potesila sobota a aj vcerajčok, a vlastne každy den s mojou Martinkou :) ľúbim ťa

Zverejnené

aaa dnes sa mi podarilo najst nove cd jednej z mojej oblubenej kapelky The All-American Rejects...skveleeee :lol:

Zverejnené

Mna dneska potešila príjemná atmosfera v kostole keď som bol po Betlehemské svetlo

Zverejnené

ze sa mi vydarila kapustnica,posypne a prisiel syn z Anglie,mal príst az 27. a prisla aj dcera

Zverejnené

tiborco, teba UŽ potesili darceky? alebo si to napisal dopredu pre pripad ze tu uz neskor nebudes? :lol:

Zverejnené

No však hej, u nás sa darčeky rozdávajú už poobede ...

Zverejnené

A este ma potesila sobota a aj vcerajčok, a vlastne každy den s mojou Martinkou :loveme: ľúbim ťa

offtopic - aljak, uz sem konecne hod fotku fesandy, lebo po tvojich milostnych vykrikoch sme uz vsetci zvedavi, co si si ulovil ;)

Zverejnené

Mňa potešil príjemne strávený včerajší večer v kruhu rodiny ................

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov