Bijou Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 v čajovom obchodíku, tak maximálne môžem nasypať čaju :lol: ale ešte ma nezobrali, tak to nebudem už zakrikovať, lebo si sem zajtra napíšem do uľavte si.. :)
Tom182 Zverejnené 4. December, 2008 Zverejnené 4. December, 2008 nove cd Horskej Chaty..a novy claaaanok :lol: a som konecne doma po 2 dnoch v TT :)
arwiel Zverejnené 5. December, 2008 Zverejnené 5. December, 2008 včera som sa vrátila k Posedeniam na schodoch, čoho výsledkom je, že som konečne aktívnym blogerom na sme.sk
phersu Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 prišla mi dobierka som nečakal, že tak rýchlo a nepoteší to určite iba mňa :lol:
Tom182 Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 nooo tak predosly prispevok tesi aj mna :lol:
arwiel Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 daj link šak to patrilo k môjmu výsledku? ten link mám v profile, myslím... ale zas neočakávaj nič úžasné, len som sa snažila usporiadať si myšlienky kým napíšem svoju motiváciu...
doll Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 dnes mi prislo potvrdenie prihlasky....18. decembra sa vyraza s mojim zlatinom do Viedne.. juch, Vieden milujem :lol:
littlewitch Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 ..dnes ma potesil v praci Mikulas,co mal fuzy a bradu prilepenu s lepiacou paskou :lol: srandovny bol
phersu Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 Bolo to síce včera, ale tak... Včera prišla k nám bratova frajerka s tromi malými deckami dve 4-rocne a jedno 2-rocne tri male zienky, u nas co je stale klud bol behom minuty brajgel, hluku, kriku smiechu. a tak sme sa santili a mala dvojrocna sa ku mne pritulila jeeej to bolo ake super :lol: uz by si mohli konecne brat spravit aj vlastne
doll Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 ja som sa "zoznamila" s malym trojrocnym synom priatelovho bratranca..a je to uplne uzasne, ked dieta, ktore ma v podstate vobec nepozna chce zrazu so mnou vsade ist...a pri rozlucke povie, ze ja jedina sa mu lubim a chce so mnou ostat :lol: mile
aljak63 Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 Potesilo ma dneska cele sobotne popoludnie :lol: Bolo krasne, dakujem ti Martinka!
Bijou Zverejnené 6. December, 2008 Zverejnené 6. December, 2008 že cizy prišiel za mnou do práce a doniesol mi Mikulášsku nádielku
lopata555 Zverejnené 7. December, 2008 Zverejnené 7. December, 2008 Že včera som sa parádne vyrozprával................
Tom182 Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 nasiel som si v schranke novy katalog BUBO 09, krasne obrazky, citanie, zaujimave miesta, mesta..no dokazem pri nom stravit hodiny :lol:
Aikaterine Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 ...že som si po dllllhej dobe sadla ku klavíru a zistila, že ešte niečo viem :lol:
doll Zverejnené 8. December, 2008 Zverejnené 8. December, 2008 no dnes toho bolo vyse: -- vyplata --- novembrova plus 13 plat, co som necakala, cca 130% z novembrovej vyplaty :lol: kraaaasa...az som verit nechcela -- zo vstupnej kontroly mi dnes ich veduca vola ze mi prisiel balik zo Svajciarska, ze asi bonboniera...heh, sla som si po to, a to swiss dodavatel mi poslal nadhernu bonbonieru.. ale neuveritelnu, my sme na nu hladeli ako na zjavenie.. tak som poponukala, a sefik skonstatoval, ze "aaa, tipujem ze stala nejakych 50 frankov /svajciarskych/" :) blazon skoda len ze zajtra mi do piatku odchadza zlatino do Prahy na pracovnu cestu :)
cizy Zverejnené 9. December, 2008 Zverejnené 9. December, 2008 kupene letenky na letomilujem lowcosty
Bijou Zverejnené 9. December, 2008 Zverejnené 9. December, 2008 lol, tak práve som sa vďaka fóru dozvedela, že máme letenky :) tiež si mohol dať vedieť, ne, že sa to tu dozviem prvýkrát :) a ešte ma potešilo, že som úplne bezproblémovo našla všetky články na budúco-týždňovú skúšku, juch, a dokonca aj v el. podobe niečo, to je skvelý systém, škoda, že si takto na USB nemôžem dať všetko, ale musím v knižnici kopírovať jak taký trt... no ešte taký detail, že sa to budem musieť všetko naučiť do budúcej stredy, do pondelka na inú skúšku, plus spraviť rešerš a seminárku :lol:
tiborco Zverejnené 11. December, 2008 Zverejnené 11. December, 2008 Ahh...konečne som sa poriadne vyspal po nejakom čase :lol: ...spätne musím spomenúť, že ma príjemne prekvapilo trojdňové školenie v Táloch :)
Andulqa Zverejnené 14. December, 2008 Autor Zverejnené 14. December, 2008 jeeej jeej :) mame fooruum ;) vdaka axel, si poklad :lol: :)
game Zverejnené 14. December, 2008 Zverejnené 14. December, 2008 Axel, čakali sme na to ako na spasenie, potuloval sa každý po nete ako bezdomovec. Ďakujeme. :lol:
Cactales Zverejnené 14. December, 2008 Zverejnené 14. December, 2008 Áno, je super, že sme už znovu späť. Dík, Axel.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. December, 2008 Zverejnené 14. December, 2008 v piatok som videl dve babky s obrusmi uviazanymi okolo hlavy, ako sa hadaju cez nizky plot, co oddeloval zahradu jednej od chodnika, na ktorom sa druha opierala o praveky bicykel. a kedze to bolo po madarsky, tak som sa pristavil a obdivoval ten jazyk. a ony, ked videli, ze nacuvam, presli na slovencinu. kua :lol:
Odporúčané príspevky