Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

v čajovom obchodíku, tak maximálne môžem nasypať čaju :lol: ale ešte ma nezobrali, tak to nebudem už zakrikovať, lebo si sem zajtra napíšem do uľavte si.. :)

Zverejnené

nove cd Horskej Chaty..a novy claaaanok :lol: a som konecne doma po 2 dnoch v TT :)

Zverejnené

včera som sa vrátila k Posedeniam na schodoch, čoho výsledkom je, že som konečne aktívnym blogerom na sme.sk

Zverejnené

prišla mi dobierka som nečakal, že tak rýchlo a nepoteší to určite iba mňa :lol:

Zverejnené

daj link šak

to patrilo k môjmu výsledku?

ten link mám v profile, myslím...

ale zas neočakávaj nič úžasné, len som sa snažila usporiadať si myšlienky kým napíšem svoju motiváciu...

Zverejnené

dnes mi prislo potvrdenie prihlasky....18. decembra sa vyraza s mojim zlatinom do Viedne..

juch, Vieden milujem :lol:

Zverejnené

..dnes ma potesil v praci Mikulas,co mal fuzy a bradu prilepenu s lepiacou paskou :lol: srandovny bol

Zverejnené

Bolo to síce včera, ale tak...

Včera prišla k nám bratova frajerka s tromi malými deckami dve 4-rocne a jedno 2-rocne tri male zienky, u nas co je stale klud bol behom minuty brajgel, hluku, kriku smiechu. a tak sme sa santili a mala dvojrocna sa ku mne pritulila jeeej to bolo ake super :lol:

uz by si mohli konecne brat spravit aj vlastne

Zverejnené

ja som sa "zoznamila" s malym trojrocnym synom priatelovho bratranca..

a je to uplne uzasne, ked dieta, ktore ma v podstate vobec nepozna chce zrazu so mnou vsade ist...a pri rozlucke povie, ze ja jedina sa mu lubim a chce so mnou ostat :lol: mile

Zverejnené
Potesilo ma dneska cele sobotne popoludnie :lol: Bolo krasne, dakujem ti Martinka!
Zverejnené

že cizy prišiel za mnou do práce a doniesol mi Mikulášsku nádielku

Zverejnené

Že včera som sa parádne vyrozprával................

Zverejnené

nasiel som si v schranke novy katalog BUBO 09, krasne obrazky, citanie, zaujimave miesta, mesta..no dokazem pri nom stravit hodiny :lol:

Zverejnené

...že som si po dllllhej dobe sadla ku klavíru a zistila, že ešte niečo viem :lol:

Zverejnené

no dnes toho bolo vyse:

-- vyplata --- novembrova plus 13 plat, co som necakala, cca 130% z novembrovej vyplaty :lol: kraaaasa...az som verit nechcela

-- zo vstupnej kontroly mi dnes ich veduca vola ze mi prisiel balik zo Svajciarska, ze asi bonboniera...heh, sla som si po to, a to swiss dodavatel mi poslal nadhernu bonbonieru.. ale neuveritelnu, my sme na nu hladeli ako na zjavenie.. tak som poponukala, a sefik skonstatoval, ze "aaa, tipujem ze stala nejakych 50 frankov /svajciarskych/" :) blazon

skoda len ze zajtra mi do piatku odchadza zlatino do Prahy na pracovnu cestu :)

Zverejnené

lol, tak práve som sa vďaka fóru dozvedela, že máme letenky :) tiež si mohol dať vedieť, ne, že sa to tu dozviem prvýkrát :)

a ešte ma potešilo, že som úplne bezproblémovo našla všetky články na budúco-týždňovú skúšku, juch, a dokonca aj v el. podobe niečo, to je skvelý systém, škoda, že si takto na USB nemôžem dať všetko, ale musím v knižnici kopírovať jak taký trt... no ešte taký detail, že sa to budem musieť všetko naučiť do budúcej stredy, do pondelka na inú skúšku, plus spraviť rešerš a seminárku :lol:

Zverejnené

Ahh...konečne som sa poriadne vyspal po nejakom čase  :lol: ...spätne musím spomenúť, že ma príjemne prekvapilo trojdňové školenie v Táloch  :)

Zverejnené

jeeej jeej :) mame fooruum ;)

vdaka axel, si poklad :lol: :)

Zverejnené

Axel, čakali sme na to ako na spasenie, potuloval sa každý po nete ako bezdomovec.

Ďakujeme. :lol:

Zverejnené

v piatok som videl dve babky s obrusmi uviazanymi okolo hlavy, ako sa hadaju cez nizky plot, co oddeloval zahradu jednej od chodnika, na ktorom sa druha opierala o praveky bicykel. a kedze to bolo po madarsky, tak som sa pristavil a obdivoval ten jazyk. a ony, ked videli, ze nacuvam, presli na slovencinu. kua :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov