Nokia Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 no ale budem mat dvojtyzdnove volno pocas vianoc, co som zazil naposledy ked som mal 17 :lol:
Proteus Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 Desdemona... rozmýšľam a rozmýšľam ale nič ma nenapadá. Zatial ma nič nepoteší. Ale dnes možno schválenie dokumentu generálnym riaditeľom sekcie, nad ktorým som pracoval štyri dni. A pravdaže že je piatok a večer, ak sa budem cítiť lepšie si pôjdem zahrať poker. :lol:
Desdemona Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 No vidíš, že to ide :lol: Mňa dnes potešilo, že konečne, po dvoch týždňoch strávených doma s kašlom ako tuberáčka, ma doktorka konečne poslala pondelok do školy :)
lopata555 Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 To že máme piatok .................. jaj jak sa ja teším .............. konečne voľno
phersu Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 Prišla mi dobierka :lol: aspoň niečo v tento smutný a nepekný deň
lopata555 Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 Našiel som pesničky od Alexandovcov ................... :lol: :) .................. je tam napriklad Kalinka, Katuša, Rusové napnite se k boji ................ super pesničky
Tom182 Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 konecne som si nasiel miesto kde by som mohol vyvesit moju turecku vlajku...ta krasna cervena farba na ktorej sa vynima biely polmesiac a hviezda..no radost sa na nu pozerat :lol:
tomassi Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 mňa zas potešila táto pohľadnica C L i C K inak tie podpisy sú vlastnoručné
weirdo Zverejnené 30. November, 2008 Zverejnené 30. November, 2008 vcerajsi vecer bol fantasticky .. segris mala stuzkovu, dobre zradlo, vyborny program (asi prva stuzkova, kde nebolo v programe naozaj ziadne klise, a to som ich videl vela) a super spolocnost. poriadne som sa opil, potykal si so segrinou profesorkou, vyborne si zatancoval a co bolo najlepsie, nehorazne som sa cely cas bavil. proste nemalo to chybu .. a este mame aj dobre fotky :lol:
lopata555 Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Nakúpila by som lopaty a rozdala každému od 15 nahor. Pointa? 7. Lopata 555 by mal veľa kamarátov... :lol: Ronja toto som si všimol až dnes ..................... DDD ale ďakujem :)
Ronja Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Sranda musí byť, ačak Lopata... :lol:
lopata555 Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Tak to hej som za každú srandu. A toto bolo fakt dobré. :lol:
Tom182 Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 jedina vec ktora ma dnes potesila bol mail ktory mi pred chvilou prisiel, nejaky Cech pripravuje knihu a chcel by par mojich fotiek...mam z toho veelku radost :lol:
Ronja Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Super správa Tom...fakt máš pekné zábery... :lol:
arwiel Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 potešila ma dnešná návšteva jedného obchodu v BA, mám matriošku :lol: na kľúče a dve knižky: skorogovorky a Paolo Koeľo-Odinnadcať minut :) hneď v buse som načala čitať... :)
Andulqa Zverejnené 1. December, 2008 Autor Zverejnené 1. December, 2008 dnes k nam do roboty prisiel Peter Samel z Metalindy, lebo sa chcel stat nasim klientom a dal mi cdcko :lol: :) :)
lopata555 Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 Tak a od teraz mám 6 dní pracovného voľna. Čiže budem mať na vás kopec času ................ :lol: , určite sa tešíte
tomassi Zverejnené 1. December, 2008 Zverejnené 1. December, 2008 mohol by si trošku vážiť slová, lebo to môže byť brané ako zbytočná provokáciaa mať vyšší warn nechce nikto konečne som dokončil 2 práceešte 3 a prázdninky, bo vyzerá to tak, že nebude žiadna zápočtovka
tomassi Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 ... že, mám zo seba veľmi dobrý pocit
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 preco? dokoncil si vsetky prace?
tomassi Zverejnené 2. December, 2008 Zverejnené 2. December, 2008 no ďalšie dve a tretiu som načal,ale celkovo mám zo svojho počínania si v posledných dňoch dobrý pocit
Bijou Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 vyzerá to tak, že konečne je na ústupe moje nečitateľské obdobie, dočítala som si všetky resty z minulosti a načala novú knihu, no parádny pocit, už som myslela, že ma chuť čítať opustila nadobro, je to ako keby som znovu-objavila kamaráta z detstva, s ktorým sa dajú zažiť neopakovateľné chvíle :lol: ešte ma potešilo, že som sa odhodlala dať si predtermín z predmetu, ktorého sa najviac obávam, ak to náhodou vyjde, budem mať prekrásne prázdniny :) ak nie, tak opäť v januári, no čo už... a do tretice, bola som na pohovore v čajovom obchodíku, kde by som chcela brigádovať, a vyzerá to tam veľmi príjemne, už len aby ma zobrali :) (kúpila som si tam aj skvelý pu-erh čaj s citrónovou trávou a gingkom)
lopata555 Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 Potešil ma fakt že neodvolali pána Počiatka.
Proteus Zverejnené 3. December, 2008 Zverejnené 3. December, 2008 Teším sa na zajtrajší posledný deň v práci a potom dva dni dovolenka. :lol: :) Konečne si oddýchnem. Počiatek sa tam drží ako kliešť. :) ;) Bijou... v ktorej čajovni? prídeme na jeden. Ked tam budeš pracovať. ;)
Odporúčané príspevky