Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no ale budem mat dvojtyzdnove volno pocas vianoc, co som zazil naposledy ked som mal 17 :lol:

Zverejnené

Desdemona...

rozmýšľam a rozmýšľam ale nič ma nenapadá. Zatial ma nič nepoteší.

Ale dnes možno schválenie dokumentu generálnym riaditeľom sekcie, nad ktorým som pracoval štyri dni. A pravdaže že je piatok a večer, ak sa budem cítiť lepšie si pôjdem zahrať poker. :lol:

Zverejnené

No vidíš, že to ide :lol:

Mňa dnes potešilo, že konečne, po dvoch týždňoch strávených doma s kašlom ako tuberáčka, ma doktorka konečne poslala pondelok do školy :)

Zverejnené

To že máme piatok .................. jaj jak sa ja teším .............. konečne voľno

Zverejnené

Prišla mi dobierka :lol: aspoň niečo v tento smutný a nepekný deň

Zverejnené

Našiel som pesničky od Alexandovcov ................... :lol: :) .................. je tam napriklad Kalinka, Katuša, Rusové napnite se k boji ................ super pesničky

Zverejnené

konecne som si nasiel miesto kde by som mohol vyvesit moju turecku vlajku...ta krasna cervena farba na ktorej sa vynima biely polmesiac a hviezda..no radost sa na nu pozerat :lol:

Zverejnené

vcerajsi vecer bol fantasticky .. segris mala stuzkovu, dobre zradlo, vyborny program (asi prva stuzkova, kde nebolo v programe naozaj ziadne klise, a to som ich videl vela) a super spolocnost. poriadne som sa opil, potykal si so segrinou profesorkou, vyborne si zatancoval a co bolo najlepsie, nehorazne som sa cely cas bavil. proste nemalo to chybu .. a este mame aj dobre fotky :lol:

Zverejnené

Nakúpila by som lopaty a rozdala každému od 15 nahor.

Pointa?

7. Lopata 555 by mal veľa kamarátov... :lol:

Ronja toto som si všimol až dnes ..................... DDD ale ďakujem :)

Zverejnené

Tak to hej som za každú srandu. A toto bolo fakt dobré. :lol:

Zverejnené

jedina vec ktora ma dnes potesila bol mail ktory mi pred chvilou prisiel, nejaky Cech pripravuje knihu a chcel by par mojich fotiek...mam z toho veelku radost :lol:

Zverejnené

potešila ma dnešná návšteva jedného obchodu v BA, mám matriošku :lol: na kľúče a dve knižky: skorogovorky a Paolo Koeľo-Odinnadcať minut :) hneď v buse som načala čitať... :)

Zverejnené

dnes k nam do roboty prisiel Peter Samel z Metalindy, lebo sa chcel stat nasim klientom a dal mi cdcko :lol: :) :)

Zverejnené

Tak a od teraz mám 6 dní pracovného voľna. Čiže budem mať na vás kopec času ................ :lol: , určite sa tešíte

Zverejnené

mohol by si trošku vážiť slová, lebo to môže byť brané ako zbytočná provokácia

a mať vyšší warn nechce nikto

konečne som dokončil 2 práce

ešte 3 a prázdninky, bo vyzerá to tak, že nebude žiadna zápočtovka

Zverejnené

preco? dokoncil si vsetky prace?

Zverejnené

no ďalšie dve a tretiu som načal,

ale celkovo mám zo svojho počínania si v posledných dňoch dobrý pocit

Zverejnené

vyzerá to tak, že konečne je na ústupe moje nečitateľské obdobie, dočítala som si všetky resty z minulosti a načala novú knihu, no parádny pocit, už som myslela, že ma chuť čítať opustila nadobro, je to ako keby som znovu-objavila kamaráta z detstva, s ktorým sa dajú zažiť neopakovateľné chvíle :lol:

ešte ma potešilo, že som sa odhodlala dať si predtermín z predmetu, ktorého sa najviac obávam, ak to náhodou vyjde, budem mať prekrásne prázdniny :) ak nie, tak opäť v januári, no čo už...

a do tretice, bola som na pohovore v čajovom obchodíku, kde by som chcela brigádovať, a vyzerá to tam veľmi príjemne, už len aby ma zobrali :) (kúpila som si tam aj skvelý pu-erh čaj s citrónovou trávou a gingkom)

Zverejnené

Teším sa na zajtrajší posledný deň v práci a potom dva dni dovolenka. :lol: :) Konečne si oddýchnem.

Počiatek sa tam drží ako kliešť. :) ;)

Bijou...

v ktorej čajovni? prídeme na jeden. Ked tam budeš pracovať. ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov