weirdo Zverejnené 17. November, 2008 Zverejnené 17. November, 2008 potesilo ma, ze ta moja dostala saty z thajska, ktore si objednala na zajtrajsi ples, takze konecne su stresy prec a zajtra to roztocime :lol: btw toto su saty (a tato sikmoocka nie je moja buchta, keby sa niekto pytal :)) :
lopata555 Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 Že konečne mrzlo. Konečne cítim že sa blíži zima.
Nokia Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 no mna este nie, este som nestihol prezut na zimne :lol:
Nokia Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 konecne som dal auto do servisu, ked pojdem z prace budem uz mat prezute :lol:a este ma potesila vcerajsia noc :)
lopata555 Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 No konečne začalo snežiť......................... i keď to ešte nevidím lebo všetko sa roztopilo.
Tom182 Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 novy clanok..tentokrat v Zivote :lol: jaaj este jeden a budem mat tento rok moju magicku dvadsiatku...uz aby to bolo :)
tiborco Zverejnené 20. November, 2008 Zverejnené 20. November, 2008 Mňa potešilo dnes rozprávanie sa so psychologičkou - aspoň dolahla na mňa čiastočná úľava :lol:
susanna Zverejnené 20. November, 2008 Zverejnené 20. November, 2008 ...ze moja rybka bude mat male rybycky...
Desdemona Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Sneží, sneží, konečne už u nás sneží... :lol:
arwiel Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 aj u nás snežilo... a tiež ma to potešilo...omnoho lepšie ako včerajší nitriansky dážď... a teším sa aj z toho, že nerobím nič, i keď by som teda mala toho robiť kopééééc... a teším sa zajtra do NR, budeme na intráku pozerať film... a teším sa aj na pondelok, ideme pozerať vianočné dárečky, snáď sa potom aspoň trošku začnem tešiť na Vianoce...
nutrinka Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 včerajšia spontánna minikrúžkovica, na ktorej v podstate skoro nikto nechýbal, až na pár výnimiek, ale ani to nebolo cítiť /teda až na nášho skorospolužiaka phersua :lol:/... došiel nás pozrieť bývalý spolužiak, fasa zas spomínať na jeho ksychty, obrovskú gestikuláciu a príhody a hubu, ktorá nie je ticho ani tri minúty :) :)
Bijou Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 budem môcť ísť so svojím auťákom aj frajírom do Ružomberka, juhuuuu :lol: :) :) (klop, klop, klop, nech sa niečo nepokazí) yes, yes, kopce na mňa čakajú, konečne sa nebudem musieť po 16 rokoch lyžovačky prispôsobovať a môžem sa vyviesť na svahy kedykoľvek si zmyslím ;) ;) ;)
aljak63 Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Mna celkom potesil cely tyzden, aj napriek 2 dopoludniam stravenym v nemocnici a na vysetreniach, no ale nebol som teda v Trnave a mohol som byt s mojou Martinkou dost casto, takze dovodov na radost veru bolo poriadne vela. A aspon ona jedina mi robila dobru naladu a radost, aj ked vonku bolo tak hnusne cely tyzden a ze moje krvne vysledky nedopadli moc slavne. Dakujem ti Laska moja :lol: :)
lopata555 Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 Mňa potešil príjemný strávneý víkend na chate z mojou partiou .................. bolo fakt fest super
weirdo Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 mna potesil vcerajsi vecer - sli sme s mladou na varene vinko do mesta, ale Vianocne trhy este zavrete, a skoncili sme pri dobrom pivku a mojitu a naviac okolo nas behal teply pirat a rozdaval darceky + sme dostali cuba libre ako pozornost podniku .. co viac si moze clovek priat :lol:
Bijou Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 asi to bude znieť čudne, ale veľmi ma potešilo, že už som bez brigády :lol: dnes som sa odhodlala ukončiť prac. pomer, všetko prebehlo bez problémov, síce budem chudobnejšia, ale aspoň s lepšou náladou a keď nájdem niečo lepšie začnem brigádovať znova, zatím si dám malú pauzičku, a budem sa tváriť, že to nie kvôli tomu, že som lenivá a večne nespokojná, ale že to kvôli skúškovému a bakalárke :)
Desdemona Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 ...že som si našla nový avatar... :lol:
Andulqa Zverejnené 25. November, 2008 Autor Zverejnené 25. November, 2008 desdemona, chutnyy :lol: aj ja chcem novy, ja uz vecnost neviem najst nic co by ma oslovilo tak mam tento sprosty otaznik :) ale k teme :) dosiel nam TULIIIII! ;) je super ;) a obrovskyy, normalen sa bojim ze sa nam nevojde do bytu ;)
Desdemona Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Ja viem, že je chutný :lol: Andulqa ked si nevieš vybrať, skús túto stránku :) A čo alebo kto je to Tuliii? :) ;) No a dnes ma potešilo, že som konečne sama doma ;) Konečne žiadna buzerácia ;)
Proteus Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Desdemona... www.tuli.sk Mňa v poslednej dobe nič neteší. Všetko sa kazí. :lol:
Desdemona Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 Bože to je bohovské :lol: Aj ja chcem také :) Asi začínam šetriť :) A Proteus určite sa nejaká maličkosť nájde, čo ťa poteší ;) Treba myslieť pozitívne ;)
Aikaterine Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 ánooo5.12. idem do Prahy :lol:
Tom182 Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 jaaj super den..hned po prichode do TT som si kupil knizocku Hamas, prednaska o rimskom umeni ma neuveritelne bavila a ked som odchadzal z TT..nasiel som v Slovenke svoj clanok o Grecku....paraaaaada, toto je moj 20.clanok v tomto roku a splnilo sa mi to co som chceeeel :lol:
Nokia Zverejnené 27. November, 2008 Zverejnené 27. November, 2008 ánooo 5.12. idem do Prahy :lol: aj ja som mal ist ale uz nemam dost dovolenky :)
Odporúčané príspevky