Cat Eye Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 To Ronja: Z Dostojevského som skolil len Hráča a Biele noci a obe sú uchvatné. Pavka Korčagina nemusím ani ja... Mňa zasa potešil postreh istej osoby... :lol:
arwiel Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 potešil ma jeden dôchodca z bytovky, kde eraz bývam...išla som zo školy mysliac na to, že už horšie byť ani nemôže...počkal ma vo výťahu, bo ma videl ako vchádzam, niesol si z pivnice zaváraniny...náš rozhovor bol krátky, trval len štyri poschodia, no bol tak milý, že mi na takých 15 minút zlepšil náladu...
Lolisha Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 asi som si zamilovala badminton :lol: genialny vecer ..ale asi sa mi bude snivat o poletujucom kosiku a mojej rakete zufale sa za nim nahanajucou :)
wysky Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 Tak mna tesi, ze sa ten vylet, co som avizoval v teme o turistike nakoniec uskutocni. Tri dni sa budeme flakat po kopcoch a dolinach zapadneho Slovenska - Zahoria a Povazia. No a konecne sa jeden vacsi obnos penazi oddelil z jedneho uctu a smeruje na moj. Mali by ho v dohladnej dobe nasledovat aj dalsie... :lol: :)
Aikaterine Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 veru, čo ma dnes potešilo... jaksi ma nič nenapadá :lol:
phersu Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 jaaaj pozyvaci list mi prisiel dnes faxom a uz mi lezi na stole :lol: uz od rana mam dobru naladu..pisem si, hram sa s fotkami, vonku je pekne..no proste super :) len aby si aj mňa potešil :) ja sa vytešujem, že som už konečne doma
Tom182 Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 teba mozem potesit aj hned..vsetko mam k tomu pripravene :lol:
Aikaterine Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 ok, potešilo ma poobedie/podvečer (divné slovo) s kamoškamicelkom obstojné fotky sme dneska spravili, konečne nejaké, kde vyzerám aspoň mierne normálne :lol:
Flash Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 Dneska ma inak celkovo potesilo pekne pocasie. Konecne po takom dlhom case kusok teplejsie bolo unas.
Andulqa Zverejnené 11. Október, 2008 Autor Zverejnené 11. Október, 2008 boli sme sa pozriet na nas bytik a uz mame okna a aj zo strechy je uz celkom dost toho spravene :-)
Jozef50205 Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 že ešte dýcham, vidím, vnímam a píšem, ranné slnečné lúče, romantický, ale studený opar , prijateľný vzduch.... :) :lol:
game Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 o pol štvrtej ráno som sa sprchovala, nespala som, hotel oproti kostolu, počula som každú štvrťhodinu odbíjať vežové hodiny, ráno o siedmej šialené vyzváňanie zvonov bez konca, radšej sme sa pobalili a vypadli z polhviezdičkového hotela za trojhviezdičkové ceny a uháňali všetci domov :) ;) ... ale stretko bolo super, len ja neviem, čím to, ale tí spolužiaci nejako zostarli ... :) :lol:
doll Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 vcera sme sa vybrali s kolegynkami na vylet, na Myjavu za ex kolegynou a nasledne potulky po Zahori navstivili sme Mohylu M.R. Stefanika na Bradle, papanie bryndzakov v jednej utulnej restauracii v Košariskach, navsteva Sastinu, omsa v Narodnej bazilike.. bolo fajn, pocko krasne, a niekedy sa az nestacim divit ake krasy nam ponuka Slovensko
Nokia Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 nakoniec pocasie vyslo a bol fajn vylet na neusiedler see, akurat skoda ze bol opar takze fotky su dost zahmlene :lol:
Lolisha Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 tam sa aj ja uz dlhsie chystam na biku vyrazit :lol: ale zrejme az na buduci rok
Ronja Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 ...jejda, uz mam 5 hviezdiciek...ludia ma maju radi...takze ma nadalej "majte radi"...diky :) :lol:
littlewitch Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 :) dostala som od kamaráta pesničku s venovaním na you tube :lol:
Aikaterine Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 aký skromný :lol: mňa nič extra nepotešilo :)
Jovzin Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 mna potesilo, ze som zvladol dnesny den celkom uspesne, hlvane co sa skoly tyka :lol:
Nokia Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 len tak mi na mail co mam na blogu napisala slecna a prekvapivo mila a pekna :lol:
aljak63 Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Potesilo ma: Prekrasne sobotne popoludnie s najskvelejsim dievcatom na svete! :) :lol: :) i love you Martinka!
doll Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 ..krasne dve tricka... :lol: a nova telkaaaa zachvilu vyrazam do ulic a potom zakotvim u mojho draheho, rano sa pojde k vode /na rybky a grilovat nieco/ ... paradny weekendik... :)
Odporúčané príspevky