Proteus Zverejnené 22. September, 2008 Zverejnené 22. September, 2008 Potešili ma moje nové hodinky, ktoré dnes dorazili. Sú krásne. Mám z nich veľkú radosť. :lol: http://img291.imageshack.us/my.php?image=alba4jz2.jpg
phersu Zverejnené 22. September, 2008 Zverejnené 22. September, 2008 Že sa konečne apsoň jeden kamoš sa na mňa nevykašlal a zohnal mi to čo treba každému poriadnemu človekovi :lol:
Lolisha Zverejnené 22. September, 2008 Zverejnené 22. September, 2008 vcelku fajn stretko a aj som si super zaplavala po vcerajsku z malych karpat mam neviem preco desnu svalovicu, tak som si povedala, ze sa dorazim este na plavarni :lol: neskor este jedno male pivko a vcelku som sa pobavila, ked som typka, co si prave robi doktorat na stavebnej fakulte v Brne nazvala murarom :) :)
Darkman Zverejnené 24. September, 2008 Zverejnené 24. September, 2008 Prislubene zvysenie platu :) :lol: :) ;)
doll Zverejnené 24. September, 2008 Zverejnené 24. September, 2008 ...vcerajsia lymfodrenaz celeho tela..dve hodky masaze, aj som zadriemala, wau, parada.....fajn posedenie pri pizzi, ale na konci som si poplakala, ja s kolegynou sme sa lucili s kamosom z rovnakej firmy... ach jo.. boli to pekne casy :lol:
Nokia Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 zacali nove serie mojich oblubenych serialov :) :lol: :)
doll Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 po par mesiacoch som znova videla spoluziakov :) jedine svetlo dnesneho premrhaneho doobedia...a za dve hodky vyrazam k svojmu drahemu...juuuuj, tesim :) ...a zajtra sa vyraza na Majstrovstva Slovenska vo westernovom jazdeni ... to uz bude ina liga :lol:
Flash Zverejnené 29. September, 2008 Zverejnené 29. September, 2008 Dnes ma prebudila konecne lepsia znamka v skole :lol:
tiborco Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 Dostal som "dodatočný" darček k narodeninám od dvoch kolegýň :lol:
Tom182 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 heeeej od dvoch naraz..noze prezrad aky darcek to bol :lol:
nutrinka Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 juchuuu, konečne som v trnave zdravím z privátu :lol:
Tom182 Zverejnené 30. September, 2008 Zverejnené 30. September, 2008 noooo neviem ci som sa niekedy z takejto veci tesil :lol: :) :)
aljak63 Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 Velmi ma potesil telefonat od Nutrinky, ktora mi oznamila ze vsetky tohtotyzdnove prednasky odpadaju a ja tak mozem este dalsie 3 dni + 2 weekend = 5 dni, doma oddychovat a uzivat si bezstarostny zivot :lol: no ale od pondelka uz sa pojde naplno! no a este som si dneska kupil pekny pruhovany bielo-modry sveter, snad nebudem vyzerat ako namornik :)
tomassi Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 ze som sa na forum konecne dostal z PSPcka
Nokia Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 v piatok sadam do auta a vyrazam smer mnichov oktoberfest....juchachaaaaaa :lol: :) :)
Darkman Zverejnené 1. Október, 2008 Zverejnené 1. Október, 2008 Pridavna baterka k NTB. 3,5 hodky pri plnej zatazi, alebo 7+ hodin browsovania... Hned bude v skole veselsie :lol:
Tom182 Zverejnené 2. Október, 2008 Zverejnené 2. Október, 2008 dnes som si nasiel moj dalsi clanok..oslavujem tym male jubileum, kedze to je 15.clanok tento rok :lol: neuveritelne sa tesiiiiim a potom na dobrej nalade pridala chvilka icq s kamaratkou :)
Flash Zverejnené 2. Október, 2008 Zverejnené 2. Október, 2008 Dnes ma potesil vylet zo skolou :lol: aspon sme sa nenudili v skole. Inak vylet nebol az taky skvely...
doll Zverejnené 3. Október, 2008 Zverejnené 3. Október, 2008 od kolegu prisla dnes sms "volam sa tomasko, prisiel som na svet o .. mam tolko a tolko kg a meriam tolko a tolko cm..."krasne :lol: hned to rozjasnilo den...
Nokia Zverejnené 3. Október, 2008 Zverejnené 3. Október, 2008 doll aj mne take doslo ale nebol to tomasko:D dnes ma potesilo ze v tom hroznom pocasi dosiel stastne do mnichova a prvy vecer v mnichove vysiel:)
littlewitch Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 ...teším sa zo staro-nového modelu autíčka SUBARU WRC...sa na mňa teraz pozerá z police :lol:
aljak63 Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 Mna potesilo ze bracho dostal v predstihu na vianoce novy notebook a ja som "zdedil" ten jeho (povodne bol nas spolocny, ale on si ho nejako privlastnil) ... takze snad sem budem moct v pondelok napisat ze ma potesilo, ze mi ide na private aj net! :lol: to uz by bola uplna krasa a velmi velmi velmi by ma toto potesilo! Tak snad v pondelok zavitam do tejto temy a nie do Ulavte si tu...!
Ronja Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 ...jeeee, dnes je to akurat mesiac, co som sa sem regla....a hadam este nejaky ten mesiac tu vydrzim...pekny 4. oktober prajem...Ronja
Aikaterine Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 hehe a zachvíľu to bude rok, čo som tu ja... jak to uletelo :) už ste si na mňa aj zvykli, čo :lol:
Nokia Zverejnené 4. Október, 2008 Zverejnené 4. Október, 2008 dnes som si konecne pofotil nocny mnichov z vysky 200metrov a dohodol si o dva tyzdne predlzeny vikend do prahy :lol:
Odporúčané príspevky