Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Že sa konečne apsoň jeden kamoš sa na mňa nevykašlal a zohnal mi to čo treba každému poriadnemu človekovi :lol:

Zverejnené

vcelku fajn stretko a aj som si super zaplavala

po vcerajsku z malych karpat mam neviem preco desnu svalovicu, tak som si povedala, ze sa dorazim este na plavarni :lol:

neskor este jedno male pivko a vcelku som sa pobavila, ked som typka, co si prave robi doktorat na stavebnej fakulte v Brne nazvala murarom :) :)

Zverejnené

...vcerajsia lymfodrenaz celeho tela..dve hodky masaze, aj som zadriemala, wau, parada..

...fajn posedenie pri pizzi, ale na konci som si poplakala, ja s kolegynou sme sa lucili s kamosom z rovnakej firmy... ach jo.. boli to pekne casy :lol:

Zverejnené

po par mesiacoch som znova videla spoluziakov :) jedine svetlo dnesneho premrhaneho doobedia...

a za dve hodky vyrazam k svojmu drahemu...juuuuj, tesim :) ...a zajtra sa vyraza na Majstrovstva Slovenska vo westernovom jazdeni ... to uz bude ina liga :lol:

Zverejnené

Dostal som "dodatočný" darček k narodeninám od dvoch kolegýň  :lol:

Zverejnené

noooo neviem ci som sa niekedy z takejto veci tesil :lol: :) :)

Zverejnené

Velmi ma potesil telefonat od Nutrinky, ktora mi oznamila ze vsetky tohtotyzdnove prednasky odpadaju a ja tak mozem este dalsie 3 dni + 2 weekend = 5 dni, doma oddychovat a uzivat si bezstarostny zivot :lol: no ale od pondelka uz sa pojde naplno!

no a este som si dneska kupil pekny pruhovany bielo-modry sveter, snad nebudem vyzerat ako namornik :)

Zverejnené

v piatok sadam do auta a vyrazam smer mnichov oktoberfest....juchachaaaaaa :lol: :) :)

Zverejnené

Pridavna baterka k NTB. 3,5 hodky pri plnej zatazi, alebo 7+ hodin browsovania... Hned bude v skole veselsie :lol:

Zverejnené

dnes som si nasiel moj dalsi clanok..oslavujem tym male jubileum, kedze to je 15.clanok tento rok :lol: neuveritelne sa tesiiiiim a potom na dobrej nalade pridala chvilka icq s kamaratkou :)

Zverejnené

Dnes ma potesil vylet zo skolou :lol: aspon sme sa nenudili v skole. Inak vylet nebol az taky skvely...

Zverejnené

od kolegu prisla dnes sms "volam sa tomasko, prisiel som na svet o .. mam tolko a tolko kg a meriam tolko a tolko cm..."

krasne :lol: hned to rozjasnilo den...

Zverejnené

doll aj mne take doslo ale nebol to tomasko:D dnes ma potesilo ze v tom hroznom pocasi dosiel stastne do mnichova a prvy vecer v mnichove vysiel:)

Zverejnené

...teším sa zo staro-nového modelu autíčka SUBARU WRC...sa na mňa teraz pozerá z police :lol:

Zverejnené

Mna potesilo ze bracho dostal v predstihu na vianoce novy notebook a ja som "zdedil" ten jeho (povodne bol nas spolocny, ale on si ho nejako privlastnil) ... takze snad sem budem moct v pondelok napisat ze ma potesilo, ze mi ide na private aj net! :lol: to uz by bola uplna krasa a velmi velmi velmi by ma toto potesilo! Tak snad v pondelok zavitam do tejto temy a nie do Ulavte si tu...!

Zverejnené

...jeeee, dnes je to akurat mesiac, co som sa sem regla....a hadam este nejaky ten mesiac tu vydrzim...pekny 4. oktober prajem...Ronja

Zverejnené

hehe a zachvíľu to bude rok, čo som tu ja... jak to uletelo :) už ste si na mňa aj zvykli, čo :lol:

Zverejnené

dnes som si konecne pofotil nocny mnichov z vysky 200metrov a dohodol si o dva tyzdne predlzeny vikend do prahy :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov