arwiel Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 zajtra idem na výlet, konečne trocha vzrušenia... :lol:
weirdo Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 aka vypoved? staci povedat "odchadzam, majte sa tu pekne." to co si si odmakal, su ti povinni poslat.
cizy Zverejnené 8. Jún, 2006 Zverejnené 8. Jún, 2006 bol som si kupit 2 staropramene v potravinach, mala radost vsedneho dna...
Andulqa Zverejnené 8. Jún, 2006 Autor Zverejnené 8. Jún, 2006 mam za sebou konecne posledny semester slovenciny, skusku som spravila za D (ukecala som to z E, co ma tesi, lebo zatial nemam ani jedno :) ) som rada ze az do statnic ziadnu slovencinu s nasou slovencinarkou neuvidim, hlavne ona bola velkym problem, nejasne zadane ulohy, nejasne otazky na pisomkach, no proste, mam to za sebou, uff :lol:
cizy Zverejnené 9. Jún, 2006 Zverejnené 9. Jún, 2006 weirdo o to nejde, zaplatili by vsetkom, len sefovci do mna vkladaju velke nadeje a oni su celkom vpohode ludia...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Jún, 2006 Zverejnené 9. Jún, 2006 Andulqa; mam to za sebou, uff coze? ty co studujes? nieco s filologiou? co by som za to dal, keby som mohol mat predmet, ze Slovencina. :) a potesilo ma, ze som spravil skusku z Managementu, tiez posledny semester :) (a nepotesilo, ze som asi nespravil z uctovnictva, frasa :lol: )
weirdo Zverejnené 9. Jún, 2006 Zverejnené 9. Jún, 2006 Axel - si ma zmotal, tak som to teraz omylom zmazal cizy ... no chod do toho, alebo povedz svojim sefovcom, ze mas taku a taku ponuku (ale nespomen firmu). a ze ti tam ponukaju ovela lepsie pracovne podmienky - a v pripade, ze ti to nedorovnaju, tak od nich budes musiet odist. viem ze z poctom objednavok ti to nepomoze, ale moze ti to zdvihnut plat aspon na taku uroven, aby sa ti oplatilo tam ostat. ak ti to nevyjde, tak hajde na nove pracovisko
Andulqa Zverejnené 9. Jún, 2006 Autor Zverejnené 9. Jún, 2006 Andulqa; coze? ty co studujes? nieco s filologiou? co by som za to dal, keby som mohol mat predmet, ze Slovencina. :) ale kdeze ;) studujem predskolsku pedagogiku + ucitelstvo prve stupna ;) a kedze deticky sa musia naucit spisovne rozpravat, tak sme mali povinnu slovencinu - 4 semestre (fonetika+fonolofia, morfologia, syntax a stylistika) no a profka co nas to ucila, bola taka nudna a monotonna, ze to jednoducho nemohlo nikoho bavit, najlepsia bola asi morfologia a syntax lebo tam sme aspon robili nejake cvicenia na cvikach, takze to bolo celkom fajn, ale prednasky recitovala z knih a podobne, proste strasna nuda...keby to bolo krajsie a putavejsie odprednasane, tak ma to mozno aj bavi, ale s nou to bol fakt horor :lol: a hlavne tie jej pisomky, kde clovek nevedel co ma presne pisat, lebo davala niekedy dost nejednoznacne otazky, alebo nieco napisala a potom ked sme napisali to co chcela, tak vysvitlo, ze tam chcela este aj nieco ine (ale samozrejme v zadani to nebolo...) ale jedno sa musi nechat, ked clovek aspon nieco vedel, vacsinou ho pustila dalej, davala aj 3-4 terminy, aj ked by mali byt len 2, takze tak, no aj tak som rada ze to mam za sebou :)
cizy Zverejnené 9. Jún, 2006 Zverejnené 9. Jún, 2006 dnes ma potesilo, ze zacinaju majstrovstva sveta vo futbale a este, ked so mrano prisiel do roboty taky este rozospaty, vlasy mi stali na vsetky smery, tak to kolegyna zhodnotila vetou: "zabudol si sa očesať mačiak." :lol: :) :)
Sniper Zverejnené 9. Jún, 2006 Zverejnené 9. Jún, 2006 Axel - si ma zmotal, tak som to teraz omylom zmazalOK, obnovil som to z koša (aby si nepovedal že kvôli mne si mažeš príspevky :lol:) tak s kým si si to tu písal? :)
havarka Zverejnené 9. Jún, 2006 Zverejnené 9. Jún, 2006 Stiahnute titulky na Ghost in The Shell II: Innocent, presne na tu verziu co mam, za patnast minut idem pozerat, Djh!
weirdo Zverejnené 11. Jún, 2006 Zverejnené 11. Jún, 2006 konecne zacala chodit linka Brno - BB od Student Agency
Ignatius Zverejnené 11. Jún, 2006 Zverejnené 11. Jún, 2006 Koncert Depešákov bol dnes to naj... :lol:
RoSo Zverejnené 12. Jún, 2006 Zverejnené 12. Jún, 2006 Dnes ma potešila návšteva knižnice :) Konečne mali knihu, na ktorú som sa pýtal asi tri mesiace: Philipp Vandenberg - Piate evanjelium Takže konečne budem mať možnosť posúdiť ju z prvej ruky ;) Uvidím, kam ju zaradím, buď do Zaujímavých kníh alebo do Kníh, ktoré ma nezaujali :) A ešte jedna novinka z našej knižnice. Odteraz sa bude meškanie spoplatňovať. Za každú knihu a každý deň omeškania si budú účtovať 50 halierov :lol:
Nokia Zverejnené 12. Jún, 2006 Zverejnené 12. Jún, 2006 potesilo ma ze po 15min rychlokurze geniality na obede so spoluziackami som pochopil predmetu na dnesnu skusku :lol:
Ignatius Zverejnené 12. Jún, 2006 Zverejnené 12. Jún, 2006 Konečne prešla núdza a nastal blahobyt - máme už kam dávať vajcia. :) Hedge práve celý naradostený prišiel, že zohnal nové kartóny... :lol:
game Zverejnené 14. Jún, 2006 Zverejnené 14. Jún, 2006 dávno sa mi nestalo ... dnes mi zostala pre jednej úplne nečakanej návšteve otvorená pusa ... :) ďakujem ... bolo to prekvapenie na jedničku :) :lol:
tocka Zverejnené 14. Jún, 2006 Zverejnené 14. Jún, 2006 mna dnes to, ze toto forum je tu tak ako vcera :) a to , ze dnes sa mi ozvala ta, do ktorej som bol posledne zalubeny, a mohol som si s nou chvilu pomailovat :lol:
Andulqa Zverejnené 14. Jún, 2006 Autor Zverejnené 14. Jún, 2006 zajtra idem s priatelom do hlohovca a cestou sa stavime v leopoldove v antikvariate :) dufam ze tam natrafim na nieco zaujimaveee :) tesiiiim sa ;) a kupila som si inteligentnu plastelinu ;) konecne budem mat co zmolit v rukaach :lol: a dalsia skuska za mnou, uz len jedna ;)
nutrinka Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 anóóó, konečne frei, to hlavné mám za sebou, tieto vedľajšie, čo ešte niekto od nás chce, už mám na saláme...konečne budem tráviť čas aj inak, ako zaspávaním nad učivom
Odporúčané príspevky