tiborco Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 Tak konečne som si dal ostrihať vlasy a pritom som si aj dobre pokecal s milou a mladučkou kaderníčkou :lol:
Darkman Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 Registracia rozvrhu.Podarilo sa mi zostavit presne taky aky som si naplanoval t.j. diery len tam kde som chcel (na obed). Inac vsetko pokope. Piatok volny...ako odratam prednasky tak aj stvrtok.Takze som spokojny :lol:
tomassi Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 V Holandsku miesto trenírok minisukne Holandská futbalová federácia (KNVB) vyšla v ústrety hráčkam futbalu a povolila im vo výstroji miesto trenírok športové minisukne. Futbalistky deklarovali, že sa rady pripoja k svojim tenisovým kolegyniam a budú dávať prednosť vkusným športovým sukničkám pred šortkami.
Darkman Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 takze konecne dovod pozerat zensky futbal! :lol:
chrust Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 Dnes ma potešilo to,že ma nič nenasralo :lol:
arwiel Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 dnešné posedenie s nutrinkou... :lol:
doll Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 dnes brut stresy v praci..tak som si sla oddychnut navecer na masaz tvare..aaaaaaaach jaj, to bola parada...som mala pocit ze som sa prebudila a je novy den :) plus aplikovala aj masaz na harmonizaciu čakier...rozmyslam ze niekedy skocim na taku masaz, ale celeho tela :lol: bolo to proste ako odtrhnutie od reality :)
chrust Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 Masáž tváre - to Ťa tam fackujú :) .............a ešte za to platíš :lol: ???
doll Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 zakladom bolo cistenie pleti :) nie mechanicke, alias vytlacanie, ale v tomto pripade na zaklade masky...nasledne aplikovanie masticky, a zinkovej masticky a masaz... to su jemne krutive a tahave pohyby prstami...nie plieskanie ako po zadku, neplet si pojmy :lol: skus si jemne, ale vazne JEMNE /nie fackat :) / masirovat tvar, ako keby vankusikmi prstov....navyse ked ti to robi niekto cudzi, kto to navyse ovlada, ... no proste balada ;) a peniaze za to vyhodit..hmm, ved na to sa nechodi kazdy den, takze pohoda...a je to prijemne ukoncenie dna...
chrust Zverejnené 17. September, 2008 Zverejnené 17. September, 2008 Tú masáž zrejme nepochopím a s tými peniazmi som to tak nemyslel :) .Peniaze sú na to,aby sme si nimi zaplatili,čo máme radi,čo nám vyhovuje....to je jasné :lol:
hisham Zverejnené 18. September, 2008 Zverejnené 18. September, 2008 Konečne vodičskýýý :lol: :) Strašne som rada, že mi to dali!! :)
littlewitch Zverejnené 18. September, 2008 Zverejnené 18. September, 2008 Že je Darkman bakalárom :lol:
Darkman Zverejnené 18. September, 2008 Zverejnené 18. September, 2008 A uz promovanym! Jeho otca :lol:
game Zverejnené 18. September, 2008 Zverejnené 18. September, 2008 jeho otca ... že Darkmanovi blahoželáme ... :lol:
tomassi Zverejnené 18. September, 2008 Zverejnené 18. September, 2008 že mám kde cez semester bývaťkrásny pocit je to, keď má človek strechu nad hlavou :lol:
Nokia Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 vcerajsie rande s dvoma slecnami naraz dopadlo prekvapivo dobre :) :lol:
tomassi Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 vcera od 2300 az do teraz mi nešiel nettak sa vytešujem, že už ide
Lolisha Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 fajn vecer :lol: najprv s jednym typkom v kine a potom na kofole ale vyborny film inak.. v charlize - skafander a motyl
weirdo Zverejnené 19. September, 2008 Zverejnené 19. September, 2008 tak som dnes testoval 3ku .. mali aj kupecko, ale nechcel som ho (automat). radsej som si vzal 320d .. boha, to bolo auto .. fuu. dal som mu zabrat, na 2ke 100 a tak .. sak neplatim benzin :lol: .. ale fakt, ze nadhera .. kludne by som si ho kupil, neskutocne auto ..
nutrinka Zverejnené 20. September, 2008 Zverejnené 20. September, 2008 našla sa moja šatka :) síce je vo veľmi zdevastovanom stave, ale tak po včerajšku budem musieť aj iné veci prať :lol: fuuu ale mi inak lepilo
littlewitch Zverejnené 20. September, 2008 Zverejnené 20. September, 2008 Dnešný výlet na čachtický hrad.... :lol: :) :) úžasnýý
tomassi Zverejnené 20. September, 2008 Zverejnené 20. September, 2008 našla sa moja šatka :lol: síce je vo veľmi zdevastovanom stave, ale tak po včerajšku budem musieť aj iné veci prať :) fuuu ale mi inak lepilo podľa tohto to musel byť pekne napínavý večer a asi aj ráno :)
doll Zverejnené 20. September, 2008 Zverejnené 20. September, 2008 znova sa k nam vratil audit, tentokrat iba jeden clen, alzirec, zijuci vo Francuzsku, pracujuci v Irsku..navyse teraz ma obdobie ramadanu..tak aby mu nebolo smutno, dve kolegyne sme ho vzali na jarmok no Noveho mesta nad Vahom, nasledne do Trencina, ukazat mu napis na TN skale v hoteli Tatra, tam sme sa rovno najedli (vsak na jeho kreditku :lol: ), potom sme mu sli ukazat hrad, cez namestie, varene vinko a dom..no bolo to zaujimave, dozvedeli sme sa co to o nom, o jeho nazoroch, jeho zaujimali fakty o nasej krajine, kulture a podobne veci.. zajtra maju dorazit aj jeho dvaja kolegovia, jeden z Irska, jeden z USA, tak ich chceme v tyzdni vziat na bryndzove halusky :) btw, akoze inak huste, my sme si jedli, popijali, a on ani len cistu vodu nemoze :)az po zapade slnka... hroza... a fajn bolo to ze vsetci sme ovladali anglicky aj nemecky jazyk, takze ja s kolegynou ked sme nevedeli natrafit na slovko po anglicky, zacali sme debatit komplet po nemecky...brut zaujimave ;) a dohru to malo taku ze potom sme hovorili nieco po ENG a nieco po nemecky ;) ;) ....
Nokia Zverejnené 21. September, 2008 Zverejnené 21. September, 2008 dnesny poker 800korun cisty zarobok :lol: :)
Lolisha Zverejnené 21. September, 2008 Zverejnené 21. September, 2008 super vylet v malych karpatoch :lol: tusim som spoznala dalsieho fajn typka, s ktorym sa da chodit na hory, ci na bike..take sa oplati :)
Odporúčané príspevky