Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kruci, ale ja o tom vôbec nehovorím...

nevadi :lol:

doll inac ak sa budes stretavat so zahranicnymi dodavatelmi, jedna mala rada...nepodavaj arabovi ruku :) pamatam si ako to raz urobila v starej robote financna riaditelka....take faux pas jak hovado :)

Zverejnené

v tomto pripade som bola ja predstavovana, cize videla som co sa deje, kedze vsetko prve robila moja kolegyna :lol: a nasledne ja bez obav

ale inak dik :) ...medzi nasich klientov patri aj Saudska Arabia

btw, myslim si, ze Arabi vystupujuci v medzinarodnom obchode porusuje toto faux pas, kedze to nie je len o ich zvyklostiach... nemyslim si ze obchodnici z tychto krajin nedbaju na "pravidla" obchodu a styku so zahranicnymi partnermi

Zverejnené

tiez sa uz stretavam ze tieto kultury sa zacinaju pomalicky prisposobovat tej kulture kde obchoduju...ale pre niektorych to je stale velke ponizenie podat zene ruku...zalezi od osoby, vsimol som si ze niekedy ich slovensky doprovod zvykne vopred upozornit na urcite detaily...to byva plus :lol:

Zverejnené

fotečky s okuliarmi... :)

júúúúúúúúúúúúúúj! :lol:

Zverejnené

Už druhý deň sa tu vytešujem z notebooku :lol: A ešte ma potešilo, že brata vzali na gympel, kam som chodila ja - budeme ohovááárať :)

Zverejnené

ďalšia knižka od Joanne Harris! :lol:

bratovi som tiež kúpila knižku, snáď si ju aj ja budem mať kedy prečítať...

konečne som zohnala tričko takej modrej farby akú som chcela! :)

kúpila som si tričká s dlhým rukávom a čiernu košeľu! :)

a stretla som spolužiaka v Poluse... ;)

Zverejnené

Tak dnes som sa mal celkom fajn, išli sme na výletík do Ostrihomu  :lol:

Zverejnené

krásna výstava o Indonézii, strašne veľa drobných čudných zvierat, artefaktov, filmov, obrazov, dokonca aj pravá múmia, člny, masky, totemy, sochy, nádoby, lovecké náčinie, chyža, lanový most, štebot vtákov, každodenné a rituálne predmety prírodných národov aj budhistov,

a modlitebnými mlynčekmi som točila a točila ... jednoducho ich odjakživa zbožňujem ... nádherný vynález, koľkokrát sa otočia, toľkokrát sa modlitba dostáva kam má ... rovnako povešané zástavky, vietor nimi veje a každým závanom sa za nás modlí a odnáša modlitbu na svoje miesto ... také praktické, jednoduché a ... ľudské : )

a potrebovala som sa zbaviť pár českých mincí, tak som si kúpila pavúčie náušnice ... neviem síce načo, ale strašne sa mi páčili ... a pripomenuli mi Stuotovu detektívku s Nerom Wolfeom a Archiem Goodwinom Zlaté pavúky - hm ... myslím že hlavne preto sa mi tak páčili :) :lol:

Obrázok

Zverejnené

Dnes v noci som prespal u svojho kamoša, konečne po čase som sa s ním stretol, tak sme aj pokecali a veruže veľa nového som sa dozvedel... :lol:  

Zverejnené

som doma len chvilku..a aj to som zistil ze mi vysiel clanok o Maroku..tak som si zbehol kupit Zurnal a vytesujem sa z neho :lol:))

Zverejnené

Zdravím všetkých...neviem, ci som tu spravne, nenasla som temu - vitame novacikov...som nový člen tohto fora a dufam že spokojnost bude na oboch stranach...zadial sa len rozhliadam, ale prvý dojem - dobry dojem..

...takze zatial len v kratkosti - som optimista s vsestrannymi zaujmami....a prajem vsetkym pekny den...Ronja

Zverejnené

Dnešný výlet v BA s nut. Sme pobehali pár pamiatok hlavne Slavín :lol: A taktiež antikvariáty.

Zverejnené

konečne víkend ;) :lol: :)

po namáhavom prvom týždni v škole padne dobre odpočinúť si :)

Zverejnené

úžasný posledný týždeň  :lol: ja chcem ešteee !!!

a telefonát od môjho vlastne už bývalého spolužiaka z výšky, ježiš ako mi bude chýbať  :) ale aspoň sa ozval :)

Zverejnené

tesi ma ze google mapy Slovenska su konecne podrobne, neviem ci vsade, ale vcera som nieco kukala a napr okolie Liptovskeho Mikulasa este pred mesiacov bola len jedna rozmazana machula a teraz sa da super priblizit, tesim sa z toho :)

mam po zapise a mam dost kreditov, tak mi netreba uz ziadny predmet, len diplomovku :lol: moc ma netesi ze budem asi za tento poseldny rocnik platit, kedze som predtym bola na inej skole jeden rok...no ale nastastie je to len 8000 na cely rok a mozno len styri kedze idem statnicovat v maji, tak to sa este celkom da :-)

Zverejnené

Hehé, potešila ma prvá výplata v mojej prvej práci vôbec  :lol:

Zverejnené

v celej CR je akcia Jizda pre zivot, do ktorej som sa prihlasil .. takze po absolvovani prednasky o bezpecnosti jazdy si splnim svoj davny sen ... zasoferujem si BMWcko :lol:

Zverejnené

na stranke pisali, ze 1ku alebo 3ku, ale ja som na fotkach videl krasne 3kove kupecko, ktore si hodlam uchmatnut :lol:

Zverejnené

no na kupatku som nejazdil, len klasicka limca ale poradim ti jedno, ak dostanes do ruky nieco silne tak bacha, zadny nahon vie byt svina...:lol:

Zverejnené

mám rozvrh! :lol:

a aj s pedagogickým základom! :)

a voľným piatkom! :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov