tiborco Zverejnené 7. August, 2008 Zverejnené 7. August, 2008 arwiel :lol: Ale všeobecne teraz mám celkom fajn dni a cítim sa v pohode, takže to ma teraz "teší" :)
bobsapp Zverejnené 7. August, 2008 Zverejnené 7. August, 2008 možno to bude znieť čudne, ale, pokazil sa nám DVD prehrávač :lol: šťastie bolo v tom že 5 dní pred koncom dvojročnej záruky. a kedže závada sa im neoplácala opraviť, Philips nám poslal krásnu novú vylepšenú verziu toho predchádzajúceho :)keď sa darí..... pokazila sa nám kosačka...opäť sa ju neoplácalo opraviť a tak nám dnes dodali novú :)
Bijou Zverejnené 8. August, 2008 Zverejnené 8. August, 2008 nie dnes, ale včera ma potešilo hneď viac vecí, veľmi podarený deň. Najskôr som sa na druhom kole pohovoru dozvedela, že ma zobrali do práce, ktorú som fakt chcela, potom som sa bola korčuľovať na hrádzi - od st. mosta po rusovce, na začiatok stačí, fantázia !!!Milujem korčule !!! :lol: No a na záver dňa sa mi podarila celkom fajn polievka, zázvorovo-citrónové a chilli mäso a šalát :)
arwiel Zverejnené 8. August, 2008 Zverejnené 8. August, 2008 kde by sa dal pozrieť záznam, ja som to nestihla... :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 8. August, 2008 Zverejnené 8. August, 2008 O chviľu začina zaznam na STV 2. A na Eurosporte beži prave teraz.
game Zverejnené 8. August, 2008 Zverejnené 8. August, 2008 na čt 2 začne o deviatej a bude trvať až do pol jednej ... na eurosporte je to teraz dosť zostrihané, tuším ... ale potešilo a teší , po tomto týždni a po dnešku bolo treba trochu / moc / krásy ...
arwiel Zverejnené 8. August, 2008 Zverejnené 8. August, 2008 Ďakujem za info... :lol: čo ma potešilo? asi dnešok v práci... ochorela nám spolupracujúca, tak som robila so spolubývajúcou naraz, inak sa striedame na smenách...tak som sa v práci ešte nebavila... :)
Cat the Philosophist Zverejnené 10. August, 2008 Zverejnené 10. August, 2008 Potešil ma deň strávený s bratom - jednoducho ... som veľmi rada, že ho mám. :lol:
Tom182 Zverejnené 13. August, 2008 Zverejnené 13. August, 2008 den v Nitre straveny s kamaratkou a dostal som aj krasnu turecku nasivku na batoh :lol:)
arwiel Zverejnené 14. August, 2008 Zverejnené 14. August, 2008 konečne som vyšla zo stereotypu... :lol: ráno som si zašla do Auparku obehla som ho asi tri krát, kúpila dve knihy, drahému šatku a konečne po asi dvoch týždňoch aj potraviny, pretože už som fakt nemala čo dať do úst...a teraz sa teším do roboty... :)
Bijou Zverejnené 14. August, 2008 Zverejnené 14. August, 2008 po veľkom strese nakoniec vše dobre dopadlo a mám STK-čku aj emisnú kontrolu (aj keď ešte nie techničák od policajtov, ale tak snáď to dobre dopadne) :) a ešte sa teším, že si pôjdem s babami trsnúť do Aligátora :lol:
Lolisha Zverejnené 14. August, 2008 Zverejnené 14. August, 2008 fajny den :) najprv som sa doprasknutia prezrala cokoladou, neskor navsteva kozmeticky a kadernicky..o ktorej neskromne mozem vyhlasit, ze by si zasluzila medailu :) som plne spokojna s vysledkom.. teraz este aerobic a vecer v meste s kamaratmi :lol:
doll Zverejnené 14. August, 2008 Zverejnené 14. August, 2008 vcera som si sla kupit topanocky a vratila som sa domov s krasnou ciernou sexi nocnou kosielkou :lol: /priesvitna, cipky po okrajoch, na ramienka, po zadocek a k tomu aj drazdive nohavicky :) / vecer som sa s nou predviedla drahemu /zaviazala som mu ocka satkou a smel skumat iba dotykmi... / a nasledne nadherny vecer... btw, dnes mame pol roka :) a bola som si dnes po moju krasnu sedacku....dodafka trip ;)
arwiel Zverejnené 15. August, 2008 Zverejnené 15. August, 2008 potešila ma kamoška, bývalá spolužiačka, čo býva tu so mnou na bunke...alebo skôr jej vodka, ktorá mi padla vhod, lebo... po tých troch dňoch depky a dnešnom večery som to ako fakt potrebovala...dva krát som dnes bulila, zosypala som sa... bola som sklamaná keď mi drahý povedal v ťažkej chvíli "dobre" a ja som potrebovala ani neviem čo, možno útechu, len nie to "dobre"... potešila ma ale kniha, ktorú som dnes, vlastne už včera kúpila nutrinke a čítam ju... i keď mám neustále pri nej chuť plakať... potešila ma práca, lebo dnes jej nebolo veľa a mohla som aj čítať knihu...
nutrinka Zverejnené 15. August, 2008 Zverejnené 15. August, 2008 návšteva v prievidzi, dejiny umenia 1 a 2, krásne darčeky a posedenie s aljačikom :lol: :)
game Zverejnené 15. August, 2008 Zverejnené 15. August, 2008 že konečne tento pracovný týždeň skončil, a dnešok to bol zlatý klinec ... akosi toho bolo priveľa, nevládzem už ani myslieť že bezcieľne klikám po fóre, čítam, čo ste popísali, v pozadí idú OH, mala som dobrý aj keď krátky hovor, a len tak som ... : )
tiborco Zverejnené 15. August, 2008 Zverejnené 15. August, 2008 Wov, mám nejak prekvapujúci nízky účet za telefonovania...chválabohu :lol:
Tom182 Zverejnené 16. August, 2008 Zverejnené 16. August, 2008 najprv preskumanie Levic s kamaratkou...nasledne som stravil cas so spoluziakmi ktorych som dlhooo nevidel na Santovke a dnes som sa zase vratil ku kamaratke domov..a po skvelom tureckom obede sme este zbehli na kofolu...nooo tesim sa tesim aj ked som uz doma :lol:
doll Zverejnené 17. August, 2008 Zverejnené 17. August, 2008 vcera som bola kuk western v Motesiciach, potesila ma tam ucast mojich kamosiek...tesi ma ze to dotiahli tak daleko /a na druhej strane mrzi ze ja som s tym prastila :lol: / no a stretla som tam majitelov mojho posledneho konika, ktoreho som jazdila a bravala na sutaze...naposledy som ich videla cca 5 rokov dozadu... potesilo :)
chlapeczjuhu Zverejnené 20. August, 2008 Zverejnené 20. August, 2008 v nejakej z tych casopisovych edicii dnes vyslo dvd sedem samurajov od kurosawu. chnapol som po tom ako o zivot. za 39sk haha
arwiel Zverejnené 20. August, 2008 Zverejnené 20. August, 2008 na zajtra som si zobrala voľno... ešte nemám bohvieaký plán, ale chcem spať a zaplatiť pokutu...
Tom182 Zverejnené 20. August, 2008 Zverejnené 20. August, 2008 tesim sa ako maly chlapec :) konecne mam v pase krasne Iranske viza :lol:)) a este k tomu prijemne dopoludne s kamaratkou vo Viedni..a popoludnie v Bratislave :))) skvely den
phersu Zverejnené 21. August, 2008 Zverejnené 21. August, 2008 zajtra nevstavam do práce síce nedobrovoľné zdravotné voľno ale poteší aspoň to keďže to bude asi posledné voľno ktoré dostanem
Odporúčané príspevky