Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

bola som na návšteve u našej kuchárky, práve som prišla domov...

spinkala som v postieľke s dvoma krásnymi kocúrmi... :lol:

Zverejnené

konecne mi dal sef tolko penazi, kolko som chcela (respektive uz mesiace musim) minut... ehm, a to som mu este nepovedala ze mam zaujem aj o norske koruny :)

a zajtra ak vyda pocko, tak po obede to s drahym v robote balime a ideme sa niekam kupcit a slnit... :lol:

Zverejnené

Tak dnes som bol so sestrou v BA a kúpil som si skvelú knihu, Darwinove prevratné dielo - O vzniku druhov prírodným výberom(skrátený názov) v českej verzii :) Konečne! :lol:

Zverejnené

dneska posledny den v praci .. a pak .. PRAAAZDNINY!!! :lol:

Zverejnené

Že som konečne neprišiel taký zničený z brigády :lol: neviem čím to je či som si už zvykol po ročnej flákačke alebo som menej robil :)

Zverejnené

nejako flakam robotu a balim este pred tym ako sefka zaregistruje :lol: a na zajtra som si hodila dovolenku..

no ale tak da sa sediet v kancli ked vonku svieti slniecko, voda laka, atd? :)

tak som sa dnes bola s drahym vysantit na kupko...ajajaj, radsej nekomentujem :)

Zverejnené

tak, a weirdo oficialne meni status na (zatial) nepracujuceho studenta :lol:

Zverejnené

jaj... zajtra po mesiaci idem domov...

a s drahým ideme do Šutoviec na potlach si oddýchnuť a prepiť sa piva... :lol:

Zverejnené

tak, a weirdo oficialne meni status na (zatial) nepracujuceho studenta :lol:

dalsi dane pozierajuci flakac? :) :)

Zverejnené

kupil som si novy fotak, juch juch :lol:

povodne som siel do predajne sa len popytat na nakup na splatky a zrazu bum odchadzal som s fotakom :)

Zverejnené

po hodinovej debate s kolegami o zrkadlovkach, ked som uz bol skoro rozhodnuty pre eos 450d a k nemu nejaky dobry nie setovy objektiv, tak nakoniec sme sa zrazu zhodli ze radsej kupim moj dlho planovany fuji s9600 a ked sa naucim poriadne tak az potom zrkadlo :lol: :)

Zverejnené

dalsi dane pozierajuci flakac? :lol: :)

tvoje nie, fungujem v cr :)
Zverejnené

este ze tak, inac by som ti dal krompac do ruk a sup ho makat :lol: :)

Zverejnené

boli sme sa pozriet na nas bytik, nase poschodie uz cele stoji, aj to nad nami :lol: zatial to vyzera na rychlost cca 1 poshodie za mesiac, cize teoreticky o dva mesiace by mohol stat cely dom :) a potom bude dalsia splatka a zacneme platit hypoteku, to ma ale tak netesi asi :)

Zverejnené

v piatok som sa stretla s nut :lol:

včera som stretla tomassiho :)

dnes som cestovala s bývalou spolužiačkou a bývalým spolužiakom do BA... :)

potešilo ma aj to, že už nie som doma, i keď som tam bola len pár hodín...

a samozrejme, samotný potlach bol super, len... len ma akosi bolí chrbát... ;)

Zverejnené

Dnes som podpísal zmluvu do nového/a zároveň môjho prvého/ zamestnania :lol: Ešte pár vybavovačiek (plus ešte manažérka tímu je na dovolenke) a už sa budem zaúčať :)

Zverejnené

neochotne kukám do tmy vedľa seba na postel, vidím, že tam niečo je, tak sa sťažujem, že si to budem musieť upratať a práve som zistila, že tam nemám bordel..

mám tam darček od spolubývajúcej aj s venovaním...

Zverejnené

Dnes som podpísal zmluvu do nového/a zároveň môjho prvého/ zamestnania :lol:

Tiborčo, to ma veľmi teší. Budem držať palčeky, aby sa Ti darilo. Veď potom daj vedieť, aký máš z toho pocit, či je všetko ok a či poctivo makáš ako fretka. Obrázok :)
Zverejnené

veľmi ma teší, že som už doma, pričom celú rodinu som ponechala 150 km od Ba a nemusím teraz aspoň týždeň počúvať ako ma niekto buzeruje !!!

Zverejnené

Cat

Vďaka, budem sa snažiť /teda pevne verím, že mi neprepne :lol:/ , kávu potrebovať nebudem, zato asi viac Red-Bullu budem piť :)

Btw. skvelá fotka :)

Zverejnené

:) lol Tibbi ked tak citam to tvoje potesenie, tak sem musim dat aj moje - oddnes som oficialne na mesiac dobrovolne nezamestnany ... konecne volno, juchuuuuuu! :lol:

no a dalej .. mam novy obciansky a objednal som dovcu >> za 3tyzdne s mladou letime do prec :)

Zverejnené

konecne mi opat funguju notifikacie na sme diskusiach juchachaaaa :lol:

Zverejnené

juchachaaaa, oco mi pozicia GPSko na dovcu ... si prenajmeme skutrik a pojazdime to tam :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov