arwiel Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 bola som na návšteve u našej kuchárky, práve som prišla domov...spinkala som v postieľke s dvoma krásnymi kocúrmi... :lol:
doll Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 konecne mi dal sef tolko penazi, kolko som chcela (respektive uz mesiace musim) minut... ehm, a to som mu este nepovedala ze mam zaujem aj o norske koruny :) a zajtra ak vyda pocko, tak po obede to s drahym v robote balime a ideme sa niekam kupcit a slnit... :lol:
tiborco Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 Tak dnes som bol so sestrou v BA a kúpil som si skvelú knihu, Darwinove prevratné dielo - O vzniku druhov prírodným výberom(skrátený názov) v českej verzii :) Konečne! :lol:
weirdo Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 dneska posledny den v praci .. a pak .. PRAAAZDNINY!!! :lol:
phersu Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 Že som konečne neprišiel taký zničený z brigády :lol: neviem čím to je či som si už zvykol po ročnej flákačke alebo som menej robil :)
doll Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 nejako flakam robotu a balim este pred tym ako sefka zaregistruje :lol: a na zajtra som si hodila dovolenku.. no ale tak da sa sediet v kancli ked vonku svieti slniecko, voda laka, atd? :)tak som sa dnes bola s drahym vysantit na kupko...ajajaj, radsej nekomentujem :)
weirdo Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 tak, a weirdo oficialne meni status na (zatial) nepracujuceho studenta :lol:
arwiel Zverejnené 31. Júl, 2008 Zverejnené 31. Júl, 2008 jaj... zajtra po mesiaci idem domov...a s drahým ideme do Šutoviec na potlach si oddýchnuť a prepiť sa piva... :lol:
Nokia Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 tak, a weirdo oficialne meni status na (zatial) nepracujuceho studenta :lol: dalsi dane pozierajuci flakac? :) :)
Nokia Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 kupil som si novy fotak, juch juch :lol: povodne som siel do predajne sa len popytat na nakup na splatky a zrazu bum odchadzal som s fotakom :)
Nokia Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 po hodinovej debate s kolegami o zrkadlovkach, ked som uz bol skoro rozhodnuty pre eos 450d a k nemu nejaky dobry nie setovy objektiv, tak nakoniec sme sa zrazu zhodli ze radsej kupim moj dlho planovany fuji s9600 a ked sa naucim poriadne tak az potom zrkadlo :lol: :)
weirdo Zverejnené 2. August, 2008 Zverejnené 2. August, 2008 dalsi dane pozierajuci flakac? :lol: :)tvoje nie, fungujem v cr :)
Nokia Zverejnené 2. August, 2008 Zverejnené 2. August, 2008 este ze tak, inac by som ti dal krompac do ruk a sup ho makat :lol: :)
Andulqa Zverejnené 3. August, 2008 Autor Zverejnené 3. August, 2008 boli sme sa pozriet na nas bytik, nase poschodie uz cele stoji, aj to nad nami :lol: zatial to vyzera na rychlost cca 1 poshodie za mesiac, cize teoreticky o dva mesiace by mohol stat cely dom :) a potom bude dalsia splatka a zacneme platit hypoteku, to ma ale tak netesi asi :)
arwiel Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 v piatok som sa stretla s nut :lol: včera som stretla tomassiho :) dnes som cestovala s bývalou spolužiačkou a bývalým spolužiakom do BA... :) potešilo ma aj to, že už nie som doma, i keď som tam bola len pár hodín...a samozrejme, samotný potlach bol super, len... len ma akosi bolí chrbát... ;)
tiborco Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 Dnes som podpísal zmluvu do nového/a zároveň môjho prvého/ zamestnania :lol: Ešte pár vybavovačiek (plus ešte manažérka tímu je na dovolenke) a už sa budem zaúčať :)
arwiel Zverejnené 4. August, 2008 Zverejnené 4. August, 2008 neochotne kukám do tmy vedľa seba na postel, vidím, že tam niečo je, tak sa sťažujem, že si to budem musieť upratať a práve som zistila, že tam nemám bordel..mám tam darček od spolubývajúcej aj s venovaním...
Cat the Philosophist Zverejnené 5. August, 2008 Zverejnené 5. August, 2008 Dnes som podpísal zmluvu do nového/a zároveň môjho prvého/ zamestnania :lol:Tiborčo, to ma veľmi teší. Budem držať palčeky, aby sa Ti darilo. Veď potom daj vedieť, aký máš z toho pocit, či je všetko ok a či poctivo makáš ako fretka. :)
Bijou Zverejnené 5. August, 2008 Zverejnené 5. August, 2008 veľmi ma teší, že som už doma, pričom celú rodinu som ponechala 150 km od Ba a nemusím teraz aspoň týždeň počúvať ako ma niekto buzeruje !!!
tiborco Zverejnené 5. August, 2008 Zverejnené 5. August, 2008 Cat Vďaka, budem sa snažiť /teda pevne verím, že mi neprepne :lol:/ , kávu potrebovať nebudem, zato asi viac Red-Bullu budem piť :) Btw. skvelá fotka :)
weirdo Zverejnené 6. August, 2008 Zverejnené 6. August, 2008 :) lol Tibbi ked tak citam to tvoje potesenie, tak sem musim dat aj moje - oddnes som oficialne na mesiac dobrovolne nezamestnany ... konecne volno, juchuuuuuu! :lol: no a dalej .. mam novy obciansky a objednal som dovcu >> za 3tyzdne s mladou letime do prec :)
Nokia Zverejnené 6. August, 2008 Zverejnené 6. August, 2008 konecne mi opat funguju notifikacie na sme diskusiach juchachaaaa :lol:
weirdo Zverejnené 6. August, 2008 Zverejnené 6. August, 2008 juchachaaaa, oco mi pozicia GPSko na dovcu ... si prenajmeme skutrik a pojazdime to tam :lol:
Odporúčané príspevky