Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

fasa cyklotura s dvoma slecnami, akurat ze trosku si necitim nohy :lol:

Zverejnené

si bol prevetrat novy bike? :lol:

aj ja som dnes bola na biku na hradzi, dobre bolo :)

Zverejnené

konecne mame podpisanu hypoteku :)

a mam robotu na leto, budem pisat clanky ako kedysi, tesim sa :lol:

a este sa tesim ze 6. - 9.7. sa budem nachadzat v Prahe :)

Zverejnené

idem do NR si dať konečne zapísať poslednú skúšku... :lol:

stretnem sa so spolužačkou a vezmem ju k nám na chatu, bude u nás do zajtra... tešíííím še.... :)

Zverejnené

navsteva Iranskeho velvyslanectva..vsetko islo az podozrivo rychlo a hladko :lol: tak dufam, ze o mesiac budu viza v poriadku :)

Zverejnené

príjemné dva dni so spolužiačkou z KE a mám nové ruské filmíky... :lol:

Zverejnené

dnes som bola zajednat virivku pre zajtrajsiu akcosku s mojim drahym...aj chladnicka so sampanom...ujujuuuuj, tesiiim :lol:

a kupila som drahemu aj novy kaktus s krasnym kvetinacom /on je naruzivy zberatel tychto pichlavych potvor/...

a cely vikend pred nami...zajtra toto a hody, v sobotu vystava koni a v nedelu znova hody...

a noci stravene spolu....tesim tesim :)

Zverejnené

vyplata za clanok..jaaj to cloveka nabudi do dalsej prace :lol::) uz aj idem na to :)

Zverejnené

Potesila ma nasa mini-stretavka z gympla :lol: Bolo nas az 5!!! :) ale aj to potesi

Zverejnené

Stiahla som bráchovi Macka Pooh, napálila a pustila mu pekne v obyvke ako prekvapko, to ako sa tešil, rehotal sa na plné gule, plieskal si do kolien pri každej blbine, čo ten medveď urobil stálo naozaj za to. Niet nad úprimnú detskú radosť a bezstarostnosť :lol: Až som sa na chvíľu preniesla do minulosti a cítila som sa pri ňom tak ľahko ako dvojročná :)

Zverejnené

konecne som prestahovany (vdakabohu za kamosa s Oplom) a teraz sa konecne mozem ist opit ..

Zverejnené

hmmm, piatok za sebou...bol moc fajn....zacalo to virivkou, a dalej nebudem ani pokracovat, lebo by ma presunuli asi do inej temy /ehm, virivka, sprcha, rebriny...ehm :) /

no a bolo tam aj sampano, dali sme si...na namesti kreslil moj ex grafiti v ramci nejakej akcie pre deti, no a nebyt toho alka v krvi, asi sa ani neodvazim pri nom zastavit... nakoniec bolo fajn, trosku sme pokecali...

z piatku na sobotu som sla na orig dedinsku hodovu zabavu pod holym nebom :) po prvy krat som take nieco absolvovala...

peachky len tak jedna za druhou padali, s drahym sme sa vybrali do kulturneho domu nacvicit nejake tanecky...skoncili sme za oponou, opreta o kvazi oltar, a dalej nekomentujem :lol: ...

a cochvila sa ide na koniky ;)

Zverejnené

:lol: :) ;)

vzdy ked vidim posledny prispevok "dolphinka"...tak si zo srandy tipnem co (resp. kde) to bolo tentokrat ;););):);)

a uz to citam viacmenej len pre tu srandu ;)

Zverejnené

Ja som štvrtok absolvoval s priateľom cestu autom po Polsku, potreboval doviezť cez 400 kilogramov nákladu a bol uťahaný, spal iba niekoľko hodín. Takže sme sa podelili o riadenie. Cesty a aj autostrády, boli v rekonštrukciách, takže to bolo náročnejšie, ale výsledok bol perfektný, aj obed nám dali ozaj perfektný. Najazdili sme cca 1200 km na otočku.

Zverejnené

Včerajšia opekačka so spolužiakmi zo strednej. Poprdeli večer, síce som niekoko veci prespal, ale stalo to za to

Zverejnené

potesilo ma to uz vcera, ale pisem az teraz :)

boli sme pozriet nas byt v svatom juri a uz stoja steny, tak sa z toho velmi tesime :) a ako sme ho obdivovali tak ma moj priatel poziadal o ruku :lol: ;) ;) a dostala som krasny prstienok ;) ;) vobec som to necakala ;)

pekne narodeninky ;) ;)

Zverejnené

Andulqa, to sú teda narodeniny :)

blahoželám ... obidvom :lol:

Zverejnené

Andulqa fuuuha to je darcek :lol:

mna dnes potesila fasa bicyklovacka, v cunove som stretol kamaratov co isli na kofcu tak som sa k nim pridal, a len pred chvilkou som dosiel domov :) :)

Zverejnené

game, uzasne, dakujem :) :)

nokia, no to teda ano ;)

sme to dnes povedali nasim, hehe, ale len tak, nie nejake velke ceremonie ;) uz len jeho rodicom, ale to si ani neviem predstavit :lol:

Zverejnené

jé! gratulujem i ja... :)

ja som zasnúbená už takmer rok a nik okrem niektorých priateľov o tom nevie...

sa teším, že vypadnem z domu, zajtra ráno odchádzam na leto do BA... :lol:

Zverejnené

teeeeda Andulqa :lol: blahozelam

mna potesil sladky vikend, a este sladsie rana :)

a od stredy nastupujem na prax do otcovej firmy :)

a tento tyzden budem mat moj fotacik

Zverejnené

:lol: :) :)

vzdy ked vidim posledny prispevok "dolphinka"...tak si zo srandy tipnem co (resp. kde) to bolo tentokrat ;);):D:D:D

a uz to citam viacmenej len pre tu srandu ;)

ja za to nemozem...ja som v tom vzdy nevinne ;)

ja uz ani radsej nebudem popisovat co ma potesilo vcera...a hlavne kde ;) ..

ANDULQA, blahozelam... tak trosku ma to spamatalo z toho soku co som si precitala tot v inej teme ;)

Je to krasne, prajem Vam nech ste stastni...je to krasne sledovat ten osud aj tu na fore... hmm, bohvie coho sa dockame o par mesiacov ;)

Zverejnené

Potesili ma vysledky minulotyzdnovej GP France, ked moj team (v zlozeni Raikkonen + Webber, s podvozkom RedBull a motorom Toyota) na internetovej formulovej lige ziskal skvele 5.miesto :lol: To je historicky uspech pre Finn-Racing (tak sa vola moj team) :) a to sa GP France zucastnilo az 6322 teamov! A 5.miesto je teda fakt uspech :)

Zverejnené

Sme stále prvý

rebríček IFFHS k 1. júlu:

1. (1.) Manchester United 286 bodov

2. (3.) Chelsea Londýn 258

3. (5.) Bayern Mníchov 252

4. (6.) Glasgow Rangers 251,5

5. (4.) FC Barcelona 251

6. (7.) AS Rím 248

7. (8.) FC Liverpool 243

8. (9.) Arsenal Londýn 237

9. (2.) Boca Juniors 231

10. (10.) Inter Miláno 226

...

67. (67.) Slavia Praha 139

84. (87.) Sparta Praha 118

121. (122.) Artmedia Petržalka 101

122. (123.) MŠK Žilina 100,5

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov