Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

konečne mám net na notebooku!

konečne mi ide Explorer!

:lol:

Zverejnené

vcera som si s drahym urobila vylet do zoo v Lešnej.. mozte zhliadnut aj fotecky vo fotogalerii..

bolo nadherne, aj ked pod mrakom a sem tam sprchlo...

a kompetentnych prosim o presunutie spominaneho albumu z "verejneho" do "FSP albumov" ... pisala som axelovi

Zverejnené

no dnes toho bolo naozaj viac :)

posedenie s milou babou, konecne mam od nej pozicanu knizku LP Iran, a Pamukov Istanbul..navsteva knihkupectva a obohatenie mojej kniznej sicilskej zbierky o knihu "Sicilcania"..skvely den :lol:

Zverejnené

no a zabudla som dnesne rano s mojim zlatinom.. ehm, z odvozu do prace sa vyklulo niekolkohodinove meskanie do prace ;) :lol:

do obeda som mala dost a ani som si uz nepytala :)

a zajtra sa ide darovat krv... ja iba ako moralna podpora, kedze kvoli liekom darovat krv nemozem :)

Zverejnené

Potesilo ma ze som vo vlaku stretol byvalu spoluziacku z gymplu ktoru som uz velmi dlho nevidel, no fakt ma to potesilo - lebo patrila medzi tie moje NAJ spoluziacky, a stale nam nevychadzalo sa aj stretnut sa - aspon ze toto :lol:

A este ma potesila aj navsteva Trnavy :)

Zverejnené

Včerajšie prijímačky, ktoré ma tešia ešte aj dnes, keďže viem na isto že ma zoberú :lol: a samozrejme aljakova návšteva a nutrinečka ma potešila zo všetkého najviac :)

Zverejnené

Tri dni dovolenky :lol: a v sobotu svadba spolubývajúcich. A dnes sa ide po 6 týždňoch domov.

Zverejnené

včerajší výlet do BA, prechádzka po pešej, stretnutie s kamoškou a vybavenie ubytovania na leto, dokonca tak, že budem bývať s bývalými spolužiakmi... :lol:

večer už bol posratý... :)

Zverejnené

absolútne nič... teda vlastne hej, že som sem trafila heslo, síce mi to trvalo, kým som naň prišla, bo som tu už dlho nebola...

Zverejnené

dnes mi prisli dve nove knihy, co som si objednala :lol:

jedna z vydavatelstva Priroda : "Odhalene tajomstva starych civilizacii"

a druha Mailer : "Lesni zamek aneb Hitleruv prizrak"

a vcelku ma zabava mailova korespondencia s kolegom z firmy v Madarsku..uz som sa stihla dozvedet, ze je cez vikend sam doma a ze mu chyba spolocnost :)

Zverejnené

Dnes bol skvelý deň, aj som porobil dosť, aj som si oddýchol kus, aj... aj tak :lol: proste dnes bol fajn :)

Zverejnené

Discografia Drowning Pool, Godsmack, Disturbed. Uz od rana na tom frcim :lol:

Zverejnené

dnešné dopoludnie strávené s nutrinkou v kaviarni...

dík, ja by som sa unudila k smrti... :lol:

Zverejnené

nedalo mi "spavat" :lol: tie moje posledne zvlastne premie na vyplatnej paske, cim som si prilepsila o niekolko tisicok navyse, co samozrejme potesi, ale dovod som nevedela..

tak som dnes odbehla za mojou sefkou s otazkou, ze vo co gou :) a islo o to, ze kedze tu nebola kolegyna dva tyzdne a ja som sa dobrovolne podujala na vybavovani zalezitosti ktore ma na starosti ona, tak to patricne ohodnotili :) som rada ze tato spolocnost vie ocenit snahu zamestnancov...

a este pokec s fajn kamoskou, z terasy sme si zbehli ku mne dom a pozreli zopar foteciek, zaspominali a podobne ;)

a este vcerajsi filmik Sex and the city...a takmer aj v kine ;) ... a ze "moje" buvalo u mna a podobne veci

Zverejnené

jujka mi zohnala filmy Libertine a Pokrvní bratia... :lol: :)

Zverejnené

včera ma môj krpatý brat učil hrať biliard... a vyhrala som!!!! :lol:

Zverejnené

ziskal som dalsiu knizku do mojej zbierky :lol: tentokrat to je "Iransky cas premien"..uz sa neviem dockat kedy sa do nej pustim :)

Zverejnené

tak a opat novy bajk :lol:

snad tento raz vydrzi :) :)

Zverejnené

ešte nepotešilo, ale poteší ma dúfam cesta na bicykli do neďalekej dediny... :lol:

Zverejnené

Nebol som cez 24 hodin doma, lebo priatel organizoval narodeniny a bolo to vsetko na mne, nakup hudobnej aparatury, zapojenie, obsluha, spolocne oslavy s cca 30 priatelmi, lepsie ako akekolvek ine stretko. Uprimne, priatelske, a so vsetkym, co k tomu patri, a teraz jeho sused ma to iste, vcera som ja vyhraval a napajal jeho, dnes on mna... :lol:

Zverejnené

vcera som vypadla na cely den z baraku, do prirody, k mojmu drahemu...oberali sa cerecne, a po stromoch som sa liepnala :lol:

potom sa slo do Cicman na kofcu, zviezli sme sa na motorke po Rajeckej doline, vecer sme si opiekli, zasili sa do izby, pozreli filmik, porobili neplechu a tak :)

dnes som s tatom zbehla na ryby, ja som sa opalovala, on si blyskacoval.....doma ma cakala bublanina z ceresni :) a za nejaku tu hodku sa ide znova k vode...a tentokrat aj s mojim zlatinom....

Zverejnené

Dnešný výlet na Duchonku som si zaspomínal na miestach z detstva :lol:

Zverejnené

Potešila ma prechádzka, z korej som sa práve vrátil - dobre to padlo, síce bolo trochu dusno, vánok začal pofukovať až ku koncu, ale tak lepšie jak sedieť doma...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov